iş yerinde erkek baskısı

Cok can SIKICI. Mahsuru yoksa tam olarak ne üzerine calisan bi sirkettesiniz merak ettim?

genel olarak bu görüşe bende katılıyorum ama emin ol tavrım fikirlerimi söylerken bu şekilde olmuyor. kişinin tavrı tamamen erkek egolarından kaynaklı. yoksa işle ilgili tavırla kişisel tavırları çok iyi ayırt edebiliyorum :) hatta ik. odasında dedimki senin bu erkeksi tavırlarından bıktım beni taciz edip durma.. kaldı böyle.. bi kaç tane daha var işyerinde böyle tip sanki karşısında karısı kardeşi falan var. sen iş yerindeyim sınırımı koruyayım dedikçe tepene biniyolar..

Ben de nasıl yazıyorsanız o şekilde davrandığınızı düşünerek cevap verdim doğal olarak. Kendi hareketlerinizin farkındaysanız sıkıntı yok zaten.

bizde burda menepoz krizine girmiş "karı"lar ile uğraşıyoruz.
he bide böyleleri var.. kimi kocasıyla kavga eder senden çıkarır kimi menapoza girer senden çıkarır. kimi evde bastırdığı egoları işyerinde çıkarır.. herkesin sıkıntılı günü olur ama bu sürekli yansıtılmaz ki .

Ben de nasıl yazıyorsanız o şekilde davrandığınızı düşünerek cevap verdim doğal olarak. Kendi hareketlerinizin farkındaysanız sıkıntı yok zaten.
hatalıysam da dersin adam gibi yapma bunu ben sevmiyorum. ama bağırmak ne demek ya çak ağzına bi tane :)

Ben bu konuda" mumkun olsa karsi tarafida dinlemek isterdim " dedigim 2. Konu oluyor bu uye oldugumdan beri
:))) oyuzden adam hakkinda ayyy amma bisey biseymiş diyemeyecegim ortada tamamen suclu göremiyorum adamı deylayt adlı uyenin bazı soylediklerinede katılıyorum bu konu pek tek yön bakılıp yorumlanası degil gibide geldi bol şans

tabi tek benim anlatmamla şekillenmez olay ben genel olarak erkeklerin iş yerlerinde cinsiyet ayrımcılığı yapmalarından bahsediyorum. yoksa benim onu telefondayken rahatsız etmem bana bağırmasını meşrulaştırmaz..

burdakiler genel olarak normal insanda bulunmayan sıkıntıları bile yansıttıkları için var zaten insan olarak normal tepkini verince de haksızsın. ben 30 yaşında kadınım. ufak çocuk yerine koymanın ne anlamı var.hani kimsenin tavuğuna kışt demediğin içinde kötüsün o da ilginç

aynen sustukça tepene biniyorlar.aslında bi kere tam tepkini vericen ondan sonra bak yapabiliyorlarmı:)

her iş yerinnde var kendilerini bi halt zannederler. ama yinede suçlu senmişsin gibi bakarlar

en guzelini yapmışsınız bende haksızlıga ve saygısızlıga hiç gelemem hele kendını adam sanıp karsısındakı kadına bagırıp kendını haklı cıkarmaya calısan erkek müsveddelerınden nefret ederım ıkı yıl calıstıgım şirketten kavuldum patronum kendını patron oldugu ıcın bana bagırmakta hakkını gördü bende bütün ofiste bagırıp cagırdım adama ohh valla öyle bır bagırdımkı hala mutluluktan uçuyorm : bırde çık gıt dıyor terbıyesız tazmınatımıda söke söke aldım işsizlik maaşımıda patronunuzda olsa kimseye ezdırmeyın kendınızi hakkınıızıda yedırmeyın

Ben cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum da aklıma birisi geliyor
Kadını da erkeği de ne menem bunların

eski çalıştığım işyerinde bi patron vardı resmen herkese öküz gibi bağırıyordu.. bi kızın yürümüş bi toplantıda kız hala devam etmiş çalışmaya orada . sok olmuştum. kız evli barklı kadın. ya büyük konuşmuyorum ama bana yapsalar o adamın yuvasını yaparım herhalde.. nedemek üstüne yürümek ya . başka iş mi yok kardeşim bu ne gurursuzluk..

belki oda önemli bir telefon görüşmesi yapıyordu. Birisi telefonla konuşurken rahatsız edilmez ki. Sana bağırması doğru değil çok yanlış, ama sizinki de doğru değil. Ben olsam bende sinirlenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…