valla pek normal gelmedi banada..Uzak kal bence..meraba,meraba yeterli gibi..Böyle borç harç isteyenlerede uyuz olurum zaten..Bide geri verimez hiç o paralar. unutulur. vs..Fazla gevezelik,yalandan samimiyet hiç sevmediğim şeyler..
çok hoş anlatmışsınız ama ilahi güldürdünüz beni konu sahibi ALLAH da sizi güldürsün..:))
anlaşılan dengesizin biri ,hiç samimi olmayın ,param yok veremem deyin ,mutfağa çağırınca işim var diyip gitmeyin,mesafe koyduğunuzu anlayınca elini eteğini çeker sizden..
ya da siz o bayanı bana gönderdin ,ben bi aklını başına getirip geri yollayayım size
aynen ölee bunu alışkanlık haline getiriyolar hiç hoş bi durum değil kii zaten ihtiyaç değil bana göree borç parayla en lüx sigarayı içmek . gereksiz seviyorumlarr da cabası hiç sevmemm
Kadinin ozel hayatiyla ilgili size dedikodu yapan kim? Her ikisinden de uzak dur.
Ona sık sık para vererek siz tepenize çıkarmışsınız.
Ayrıca kadın hiçte sağlam papuçmuş gibi gelmedi bana.
Atalarımız ne demiş Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Bence fazla konuşmayın muhatap olmayın.
ilk gün istedi dedim tanımıyorum ama ihtiyaçtır olurr kocasıdan boşanmak üzere babası şehir dışındaymışş ihtiyacı olmasa kimse ilk günden birinden isteyemez diye düşündüm ama sonucun arsızlık olacağını bilemedim ve kesinlikle mesafe koymaya çalışıyorum
ayyy neler diorum bilsenizz diorum işim varr dioki iki dk gelll diorum heralde önemli bişi bakın buda şimdi aklıma geldi :) dediği aynen şu (isimleri uyduruyorum)
" ayy napcam benn ayşe yaa "
-noldu abla
"ayşe benim oğlann iyice çıktı zıvanadan bi kızla konuşuyoo netten kız buna bütün gece striptiz yapıyo kaç kere banyo etti çocukj gece ne biçiz kız bu böyle kızmı olurr "
benn şokkkne dicemi bilemedim işim var dedim gittim
neden her para istediğinde veriyorsunuz bende bunu anlamadım kadın belli etmiş kendini işte muhatap olmayın samimi olmayın yani siz mesafe koyunca oda farkeder sonuçta[/QU
ilk istediğinde verdimm nerden bilebilirdim sonucun böyle olacağınıı daha sonrasında yok desemde habire 10 varmı 20 vardı böyle sorular ben yok demekten utanıyorum yani:26:
ay işyerinde böyle muhabbetmi olur hiç sevmem böyle insanları ,yarın bir gün kendi özel hayatını da anlatır bu kadın
ayyy neler diorum bilsenizz diorum işim varr dioki iki dk gelll diorum heralde önemli bişi bakın buda şimdi aklıma geldi :) dediği aynen şu (isimleri uyduruyorum)
" ayy napcam benn ayşe yaa "
-noldu abla
"ayşe benim oğlann iyice çıktı zıvanadan bi kızla konuşuyoo netten kız buna bütün gece striptiz yapıyo kaç kere banyo etti çocukj gece ne biçiz kız bu böyle kızmı olurr "
benn şokkkne dicemi bilemedim işim var dedim gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?