• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerimdekiii kadınnn :47:

Off en en en gıcık olunası insan tipi ya!

Borç ğara isteyince biliyosun düğün hazırlıklarım var para taşımıyorum üstümde artık harcamamak için de sav başından..
Diğer mevzulara gelincee, sana bişeyler anlatmaya kalkınca göz teması kurma o sırada işini yap yorumda da bulunma. İnşallah anlarda bi uzak durur.
Yanii bu kadına sinir olmakta çok haklısın, ben buradan sinir oldum vallahi.

işyerinde samimiyeti sevmiyorum, önce aranızdaki para alışverişini kaldırın ve en önemlisi abla abi muhabbetine girmeyin, ast olsun üst olsun hanımlı beyli konuşun, sizli bizli olun. otomatikman mesafeyi koyarsınız.

mesafe koy arana hiç sağlam pabuç değil gibi hatta kendisini de söyle artık biraz mesafeli olalım diye para mevzusuna gelince sen hayrat değilsin ya habire borç verip durcan

Off en en en gıcık olunası insan tipi ya!

Borç ğara isteyince biliyosun düğün hazırlıklarım var para taşımıyorum üstümde artık harcamamak için de sav başından..
Diğer mevzulara gelincee, sana bişeyler anlatmaya kalkınca göz teması kurma o sırada işini yap yorumda da bulunma. İnşallah anlarda bi uzak durur.
Yanii bu kadına sinir olmakta çok haklısın, ben buradan sinir oldum vallahi.

benimdee tahammül sınırlarımı zorluyoo ve zaten ilk bakışta elektrik alamadığım insandan mutlaka bişey çıkıyo:20:

işyerinde samimiyeti sevmiyorum, önce aranızdaki para alışverişini kaldırın ve en önemlisi abla abi muhabbetine girmeyin, ast olsun üst olsun hanımlı beyli konuşun, sizli bizli olun. otomatikman mesafeyi koyarsınız.

Dünden beri öyle davranıyorum artık baştım yüzü asık hiçbişe demiyorum bananee siz ve hanımlı konuşuyorumm bugünde işe gelmemiş zaten bide böyle huyları var her hafta 1 gün mutlaka yok deliresi yaniii :20:

kızlarr uzun oldu ama ben bu kadına hiç güvenemiyorum haksızmıyım benn yada gerçekten kötümü düşünüyorum bunlar normal şeylermi bi akıl verinnn[/QUOTE]

Hiç tekin değil. Aranı bozma, ama samimide olma. Seni çağırdığında işimi yapmam gerekişyor önemlimi diye sor. Herşeye evet deme..

kızlarrr kadına dün yeterince mesafeli davrandımmm ve bi baktım surat asıkk hüç umrumda olmadı surat beş karışş hiçde sormadımmm nedenn die :19:

bişey soracağım verdiğin 100 lirayı ve diğer paraları alabildin mi?
hazır mesafe başlamışken almadıysan borçları da iste

uzak durmakta fayda var...
her çağırdığında gitme..
borç istediğinde verme..
kendi borcun kredin varmış gibibi hava yarat...

Back
X