- 31 Ocak 2020
- 76
- 152
- 8
- 44
Aslinda sorunun temeli aileler, evet bazi aileler hakikaten cok fedakâr erkek kadin tarafi ayırmaksızın. Ama genelde kadin tarafi daha duyarli ki bu değişirde. Sizin sorununuz muhtemelen senin ailen yapmadı benim ailem yapti tartışmaları. Sizinkiler senin icin yapiyor bunu unutma! Ve torunları icin. Bunun tartışması olmaz. Muhtemelen bu konu hep gündeminizdeydi. Hic kimse ne kadin ne erkek sizinkiler bizimkiler tartismalarindan hazetmez. Ki erkekler hic etmez çünkü onlar duygusal bakmaz olaya. Benim eşim gercekten muhteşem biri ailesi icin yaşar kuruşuna kasar ki evimize giren para sizinki kadar bile degil ve iki bebegimiz var 5 e giden oğlumuz. Para sorunu yok bir sekilde geciniyoruz son bebegimde annemelr yardimci oluyor ve bazen kendimi asip olumsuz anlamda siz bize giriyorum ve sonra kiziyorum ne yapıyorsun yakışıyor mu sana! Ailen ve senin icin yapiyor onun için degil,ki eşimin tepkiside boyle olmustu. Ve asla o muhabbetlere girmiyoruz girmemeye dikkat ediyoruz cunku evlilikleri geriye götüren aşağı düşüren aile mevzuları. Turkiye toplumu olarak bu feodal iliskileri aşmalıyız. Aksi halde hep.mutsuz evlilikler. Ve sizinde anneniz olmamali. Ekonominiz iyi gayet bir egitmen tutabilirsiniz. Ben hergün annemlede dipdibe olmak istemem . Niye evlendim o vakit? Yeni bir yasam kuruyorsunuz ailenizden bağımsız. Tabiiki geldiğiniz asama tuketmislil ama isterseniz tekrar kurtarabilirsiniz. Ki muhtemelen iddaa ya yatırıyor eger baska seyler yoksa. Toparlayabilir. Ama illada bitirmek istersen senin kararin, cocuklar alışıyor ki avrupailestik o anlamda. Ama once kurtarmaya calisin. Emek var. Devam ederse sonuc ayrılık