Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Parası olmayan insandan değil de birilerinden sürekli para isteyen insandan çok irite olurum ben. Bi de bu erkek hatta sevgiliniz. Yapmayın etmeyin. İnsan gecici işlerde fln çalışır yine bulur 500 tl parayı,
Sende 80'lerde ki Rukiye gibi SSK'li iş ariyon heee Aklıma bir arkadaşım geldi ama o çok zengindi çocuk memur oldu ama yine kızın evinde kızın kirasiyla falan yaşıyor. Demem o ki sen bu çocuk memur olsada yapamazsın bu sana baktirir kendini!!
Yaşınız küçük degil..Artik bazı şeyleri farkedebilecek yaştasınız.. Bu adamdan size hayir gelmez..Bekci olsa dahi gelmez..Elinizde fırsat da var en son ailemle cok kötü kavga ettim kesinlikle istemiyorlar deyip bitirin bu işi..Mantıklı olun biraz ya..
Sevgiliniz yalan soyluyor bence. Karate federasyonunu vs arayip bilgi alabilirsiniz.
Vaktiyle tekvando icin lisans almıştik. Ogrenci halimle ailemden bile istemeden alabilmistim. O kadar ucuk miktarlarda oldugunu düşün muyorum lisans ucretinin