• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerimdekiii kadınnn :47:

Yüksek müsaadenle buna gülmek istiyorum:52::52::52:

Valla benden tavsiye uzak dur, hatta mümkünse yeni iş bak. pek sağlam ayakkabı değil gibi, ya da sağlam ayakkabı değil demeyelim de, tarzı farklı biraz diyelim. Fazla rahat bir yapısı var gibi. Uzak durmakta fayda var, başına iş aşma derim, nişanlıymışsın da üstelik.

aynenn bide tırsıyorumm yani bu tarz insanlardan herşeyi beklerim ben açıkcası yalan iftira dedikodu illa var demiyorum ama ben beklerimm yani o yüzdenn uzak duruyorum mümkün mertebe kiii zaten beni bulur böyle şeylerrr önceki işyerimde mutfaktaki abla senin odan müsait deyip odamda namaz kılıp beni soyan gerçi bütün işyerini soydu kadın herkesin ufak tefen kaybı oldu ama ağar kayıp bendeydi ve işin ilgincide kimse şüpelenmedi herkes parasını kaybettiğini yada evdeki kardeşlerinin aldığını düşünüyoduu odamdaki kamera kaydetmese kadın bana biton iftira atıcaktı :53: hatırladıkça psikolojim alt üst oluyor :53:

aman ya rabbiiiii...
bir tane de burda var.
özel hayat kısmı (aile meselesi, para meselesi, icra meselesi) hariç benim başımda da var böyle bir çaycı abla. ben de tek bayanım.

gözünüzde bir canlandırın anlatacağımı:
masada iş yapıyorm (yazı yazıyorm, dosyalama yapıyorum vs) bizim abla da elinde vileda yerleri siliyor.
bir şeyler anlatıyor ama ben artk yılların verdiği bıkkınlıka hiç de can kulağıyla dinlemiyorm onu. arada kırmamak için dinlediğimi belirtir bir tepki verdiğim an çöküyor hemen masanın önündeki koltuğa... anlatıyor da anlatıyor.... :o:o:o

Allah yardımcın olsn arkadaşım. sabır çekeceksin bol bol....

bu arada dedikodukarı, kaf taşımaları da başka bir sorun....

💑💓

seninki benimkinin yanında kanatlı melek :1: şükrettt haline birde bana bakk bişe desen patrona vs.. işinden olacak onun günahındanda korkarımm hiçbişey yapamıyorum işte :50:

tepenize çıkarmayın. size de çirkinliklerini bulaştırmasın :27:

birisinin hal ve hareketlerinden kıllanıyorsanız hemen uzaklaşacaksınız,çünkü sonunda o kişi ile ilgili mutlaka sorun çıkıyor.

orada ondan başka çalışan tek bayan siz olduğunuz sizinle dertleşmek isteyebilir belki ama borç para istemesi hiç hoş değil,vermek zorunda değilsinizki,sizde bahane bulun vermeyin,hatta bahane bulmak zorundada değilsiniz.

:50::50::50:mesafe koymakla filan olmaz
direk tepki vereceksin
ve kesin konuşcaksın
hiç hoşlanmam ne dedikodudan ne yapandan hele ki iş dışında ki konular beni ilgilendirmez
para kısmı içinse
birdaha istediğinde
öncekileri getirince kredin açılır abla
bende evlilik arifesindeyim
daha yakın gördüğün kimsen yokmu
şunun şurasında 3 günlük muhabbetimiz var
dersin
inan bana başka türlüsünden anlamaz
aslında eşşek gibi anlarda
anlamazlıka getirir
açık kapı bırakmadan ver tepkini
daha çok başın ağrır ilerde
:50:

Tepki gosterin, hic duzgun bir karakter yapisina sahip degil. Ve ben her seyi beklerim boylelerinden. Sert cikin ve herkese de gosterin sert ciktiginizi. Cunku korkulacak, akilsizca davranislari var. Her seyi yapabilir. Sizin o kadindan hazzetmediginizi herkese gosterin bence olasi durumlara karsi.

önce paranızı almaya çalışın ve verene kadarda tepkili olmayın 100 lira yı niye hibe edesinizki
sonrada kesin bir dille tepkimi koyarım canım
var bu tipler ve çok tehlikeliler dedikoduya dikkat derim canım sakın onunla özel bir şey paylaşmayın

önce paranızı almaya çalışın ve verene kadarda tepkili olmayın 100 lira yı niye hibe edesinizki
sonrada kesin bir dille tepkimi koyarım canım
var bu tipler ve çok tehlikeliler dedikoduya dikkat derim canım sakın onunla özel bir şey paylaşmayın
bence parayı vermez. 20 tl isteyip 100 tl nin hepsini harcamış :53:

bence parayı vermez. 20 tl isteyip 100 tl nin hepsini harcamış :53:

valla ona ben lazımım nasıl vermiyormuş :47: ben borç verecem bana vermeyecek
bence konu sahibi hanım olayım halledeyim diyor ama bu kadın çok çirkef
ben lazımım ona bak kim daha çirkef pislik yaaa ben kesinlikle okşardım şimdiye hiç affetmem:52:

ayyy neler diorum bilsenizz diorum işim varr dioki iki dk gelll diorum heralde önemli bişi bakın buda şimdi aklıma geldi :) dediği aynen şu (isimleri uyduruyorum)

" ayy napcam benn ayşe yaa "
-noldu abla
"ayşe benim oğlann iyice çıktı zıvanadan bi kızla konuşuyoo netten kız buna bütün gece striptiz yapıyo kaç kere banyo etti çocukj gece ne biçiz kız bu böyle kızmı olurr "

benn şokkk :53: ne dicemi bilemedim işim var dedim gittim

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Oturduğum yerde koptum gülmekten ya.

Çok iğrenç kadınmış. Sert ol. Yumuşak başlısın galiba. Sana dadanmış.

bize niye senın gıbılerı denk gelmıyor anlamıyorum :27: :60:

ayrıca iş yerlerindeki çaycı ablacıkların bazıları çok ortalık karıstırıcı, laf tasıyıcı, guvenılmez oluyor
bu bır gercektır. belkı arastırma yapsalar bilimsel arastırma gercegı bıle olabilir :D
böyle hatunlar mıkser gıbıdır yanı..

neyse sana gelelım, fazla samımı olma. bu kadın yuzunden işyerınde başın ağrır
kımse kımseye para vermek zorunda değil. sıkışan insan malbora içmez :ssz:

Allahımm bugün artık yeter dedimm yanii birine altıcam yazıcmm kurtulcam :53:

merhaba kızlar ben işe başlayalı 1 ay olduu çok şükür çokda memnunum şimdilik tam istediğim şartlar biraz uzak ama düğün üstü bu işe başladığıma çok mutluyum.
gel gelelimkii burda 2 bayanız biri sekreter ve çay işlerine bakan abla birde ben diğer bütün çalışanlar bay.
ne güzel dedimm bi abla var birbiirmize destek oluruz falan nerdennn demişimm şimdi sıkıntılarımı sıralayım

1- bu kadın ilk günden benden borç para istedi dedim ihtiyaçtır nolur nolmaz verdim 20 lira istedi bozuk yoktu 100 verdim yarın verirsin abla kalanını dedimm sonra 50 olsa olurmu dedi peki dedim gene ertesi gün bi geldi paranın hepsini harcamış :53: bugün maaş alıcaz ya dedi akşam veririm tamam iyi güzelde ya almasalar ki ben daha yeni girmişim zaten para almıcam bide bune cesaret ben şokk:53:

2- kadın 2. evliliğinden boşanıyoo olabilir herkesin başına gelir hemen herşeyini anlatmalar bide bana kimseye söyleme yanlış gözle bakmasınlar demeler bende tabiki dedim ama mahkeme günü gelip odada ben çıkıyorum dedi odadakilerde mahkemeyemi dedi evet dedi meersee herkese söylemiş delimi ne bi garip hareketler :53: kezaaaa boşanamaışşş güyaa

3-devamlıı telefonla birileriyle konuşmalarr hepp telefonda iş yerini adamlar falan arıyooo

4- devamlı habire bi yerlerden icra kağıtları geliyo olabilir ama bununki aşırııı

5- beni iş çıkışlarında nişanlım alıyo zil çalar çalmaz bu kadın hemen çıkıyoo meerse biizm iş yerimize yakın bi fabrika var oranında memur kesiminin çıkış saatı 6 kadınn her akşam başka arabaya binip gidiyomuşş

6-devamlı ben seni çok seviyorum ben kardeşim gibisin falanlar filanlarrr ki ben bi kere bile samimiyet göstermedim

7-ikide bir beni arayıp mutfağa çağarmalr devamlı birilerini şikayet etmeler hayatını anlatmalar

8- son olarakda devamlı 10 lira varmı 20 lira varmı akşam vercem sabah vercemmm ay tamam parasından değilim ama sevmem ben böle şeyleriii benden 10 lira borç alıp marlbora içiyo kadın yaa

kızlarr uzun oldu ama ben bu kadına hiç güvenemiyorum haksızmıyım benn yada gerçekten kötümü düşünüyorum bunlar normal şeylermi bi akıl verinnn

Normal falan değil. Resmen başkalarının üstünden geçinmeye çalışıyor. Sonuçta aynı iş yerindesiniz. Ters bir şey demen olmaz ama sammimide olma işim var falan de konuşmamaya çalış. Para istersede ben pek nakit taşımam. Çalınır diye endişe ediyorum. Sonuçta artık her yerde kart geçiyor falan diye para taşımıyorum de

İs saatlerinde isinin yogunlugunu bahane et, cok israr ederse al telefonu bir yeri aramam gerek de tuvalete git gerisi seni ilgilendirmez kimle gezer nereye gider bosanmis evli muhattap olma yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1. ASLA borç vermeyin. Düğünü bahane olarak kullanın

2. Kadınla resmi konuşun yüz vermeyin.

teşekkür ederim herkese bundan sonra zaten kesinlikle tavır alma kararı aldımmm hiç muhattap olmıcamm yumuşak yüzlülükte yokkk:20:

Küçük biyerde çalışıyosun sanırım sizi denetleyen bi üstünüz falan yok mu? Ben mutfağa gidip iki sohbete dalsam hemen finans müdürüm geliyor elinde kağıt şunu şöyle yapsak nasıl olur falan diye hoop yerime geçiriyorr:1::1:
İşlerim çok gelemem yanına de ama gülmeden yumuşak dvranma cnm:20:
Bide ilk günden para isteyene vermemeliydin anneminde başına geldi keklediler bunu:1::1:
Dikkatli ol tatlımm:16:

kadın haddinden fazla samimi
iş yerlerinde bu tarz kişilerden olabildiğince uzak durun
seninle iyi ama gider seni başkasına kötü anlatır
herkesle sohbeti var demek ki
biraz da nasıl diyim yollu mu derler ne derler yanlış kelime kullanmak ta istemiyorum ama
sert durmaya çalışın ama zıt da gitmeyin çünkü zırlaşırsanız patronlara kadar sizi kötüleyebilir
psikolojik sorunları var anlaşılan

bizim de iş yerinde çaycı abla vardı aynen böyle
ben her öğlen süt sağmaya mutfaga giderdim (küçük bebeğim vardı)
bi başlardı kocasını, iş yerindeki müdür kızı anlatmaya amanııın susturabilene aşk olsun.
ona gider fiskos fiskos başkasına gider fiskos fiskos

allahtan kavga etti biriyle de işten çıkarttılar.

Küçük biyerde çalışıyosun sanırım sizi denetleyen bi üstünüz falan yok mu? Ben mutfağa gidip iki sohbete dalsam hemen finans müdürüm geliyor elinde kağıt şunu şöyle yapsak nasıl olur falan diye hoop yerime geçiriyorr:1::1:
İşlerim çok gelemem yanına de ama gülmeden yumuşak dvranma cnm:20:
Bide ilk günden para isteyene vermemeliydin anneminde başına geldi keklediler bunu:1::1:
Dikkatli ol tatlımm:16:

çok büyük bi yer değill evet çalışma arkadaşlarımız var ama patronumuzda fazla güler yüzlü olduğu için kadın bu kadar rahat aslında benide zamanında yüzüme gülüp kekledii önceki iş yerimdeki çaycı abla saolsunn bende safff paraları nereye harcıyorum diorum hiç aklımaa gelmiyo iyi niyette kötü bi yerde o yüzden akıllandımmı bilmem ama huy kapıyorum artık herşeyn :ssz::ssz::ssz:

kadın haddinden fazla samimi
iş yerlerinde bu tarz kişilerden olabildiğince uzak durun
seninle iyi ama gider seni başkasına kötü anlatır
herkesle sohbeti var demek ki
biraz da nasıl diyim yollu mu derler ne derler yanlış kelime kullanmak ta istemiyorum ama
sert durmaya çalışın ama zıt da gitmeyin çünkü zırlaşırsanız patronlara kadar sizi kötüleyebilir
psikolojik sorunları var anlaşılan

bizim de iş yerinde çaycı abla vardı aynen böyle
ben her öğlen süt sağmaya mutfaga giderdim (küçük bebeğim vardı)
bi başlardı kocasını, iş yerindeki müdür kızı anlatmaya amanııın susturabilene aşk olsun.
ona gider fiskos fiskos başkasına gider fiskos fiskos

allahtan kavga etti biriyle de işten çıkarttılar.

aynen küçük büyük herkesle muhabbeti var herkesin herşeyi hakkında bi yorumu var evinin içini anlatıyo devamlı tipik antipatik duymak istemiyorum yanii :36::36::36::36:
bizimkinede öle bişe olsa Allah biliyo içimi nasıl mutlu olurum belli değill :ssz::ssz::ssz:

Back
X