Allahımm bugün artık yeter dedimm yanii birine altıcam yazıcmm kurtulcam
merhaba kızlar ben işe başlayalı 1 ay olduu çok şükür çokda memnunum şimdilik tam istediğim şartlar biraz uzak ama düğün üstü bu işe başladığıma çok mutluyum.
gel gelelimkii burda 2 bayanız biri sekreter ve çay işlerine bakan abla birde ben diğer bütün çalışanlar bay.
ne güzel dedimm bi abla var birbiirmize destek oluruz falan nerdennn demişimm şimdi sıkıntılarımı sıralayım
1- bu kadın ilk günden benden borç para istedi dedim ihtiyaçtır nolur nolmaz verdim 20 lira istedi bozuk yoktu 100 verdim yarın verirsin abla kalanını dedimm sonra 50 olsa olurmu dedi peki dedim gene ertesi gün bi geldi paranın hepsini harcamış

bugün maaş alıcaz ya dedi akşam veririm tamam iyi güzelde ya almasalar ki ben daha yeni girmişim zaten para almıcam bide bune cesaret ben şokk
2- kadın 2. evliliğinden boşanıyoo olabilir herkesin başına gelir hemen herşeyini anlatmalar bide bana kimseye söyleme yanlış gözle bakmasınlar demeler bende tabiki dedim ama mahkeme günü gelip odada ben çıkıyorum dedi odadakilerde mahkemeyemi dedi evet dedi meersee herkese söylemiş delimi ne bi garip hareketler

kezaaaa boşanamaışşş güyaa
3-devamlıı telefonla birileriyle konuşmalarr hepp telefonda iş yerini adamlar falan arıyooo
4- devamlı habire bi yerlerden icra kağıtları geliyo olabilir ama bununki aşırııı
5- beni iş çıkışlarında nişanlım alıyo zil çalar çalmaz bu kadın hemen çıkıyoo meerse biizm iş yerimize yakın bi fabrika var oranında memur kesiminin çıkış saatı 6 kadınn her akşam başka arabaya binip gidiyomuşş
6-devamlı ben seni çok seviyorum ben kardeşim gibisin falanlar filanlarrr ki ben bi kere bile samimiyet göstermedim
7-ikide bir beni arayıp mutfağa çağarmalr devamlı birilerini şikayet etmeler hayatını anlatmalar
8- son olarakda devamlı 10 lira varmı 20 lira varmı akşam vercem sabah vercemmm ay tamam parasından değilim ama sevmem ben böle şeyleriii benden 10 lira borç alıp marlbora içiyo kadın yaa
kızlarr uzun oldu ama ben bu kadına hiç güvenemiyorum haksızmıyım benn yada gerçekten kötümü düşünüyorum bunlar normal şeylermi bi akıl verinnn