- 5 Nisan 2020
- 3.446
- 7.976
-
- Konu Sahibi Monica Bellucci
Yahu ben bu adamın olduğu herhangi bir işte çalışmazdımBen işi kabul etmedimki
O işi kabul etseydim idari bölümde olucaktım
Ayrılıcam.
Ya bakın fuhuş kelimesimi size absürt geliyor ben diyorumki Allah beni korudu daha önce bi iş görüşmesine gittim ben telefonlara bakıcaktım ama gittiğimde işin aslının astarının farklı oldugunu gördüm ordan direk uzaklaştım sonradanda o insanları gazetede gördüm şuan hapis yatıyorlarmış şimdi çalıştıgım yerin sahibide bana gel senin hayatını değiştireyim diyince şüphelere girdimŞimdi bu herifler dış ticaret yapıyorlar bana bi teklif geldi gel biz seni yetiştirelim diyorlar. E kürtçemde var adamlar ırak iran birsürü kürt dili olan adamlarla ticaret yapıyorlar ama o yanmış kağıttan sonra bilemedim ve yetiştirirsek pırakmayız dediler. En son yine birileri böyle gel yetiştirelim demişlerdi şimdi fuhuştan içerdeler.Ama beni Allah korudu çünkü ben yamuklarla yola çıkmam
dün yazdiginiz mesaj bu. O kısımda da bir değişik seyler var fuhus muhus bundan onceymis. Burada bu yazi simdi bu konu bana çok tuhaf geldi. Anlamlandiramadim hiç dediklerinizi
Peki yamuklarla yola cikmam deyip neden hala orada calisiyorsunuz ?Ya bakın fuhuş kelimesimi size absürt geliyor ben diyorumki Allah beni korudu daha önce bi iş görüşmesine gittim ben telefonlara bakıcaktım ama gittiğimde işin aslının astarının farklı oldugunu gördüm ordan direk uzaklaştım sonradanda o insanları gazetede gördüm şuan hapis yatıyorlarmış şimdi çalıştıgım yerin sahibide bana gel senin hayatını değiştireyim diyince şüphelere girdim
yamuk olup olmadıkları ortaya çıkıyorPeki yamuklarla yola cikmam deyip neden hala orada calisiyorsunuz ?
Cv vermedim kiCv de doğum tarihin yazmıyor muydu peki
O zaman cüzdanını karistirmislardir doğum tarihine bakmak içinCv vermedim ki
Büyük ihtimalle çünkü bi miktar parada vardı ve 1 lira bile eksik değilO zaman cüzdanını karistirmislardir doğum tarihine bakmak için
Neden böyle gizemli şeyler bizlerin başına geliyor hep neden trumpa falan musallat olmuyorlar ya da esata falan
Sanırım üyeler biribirini tanıyınca tolerans tanıyorlar birbirine ama yönetim kimseye tolerans tanımaz.o sizin fikriniz dini konu ve büyü konusu açmak yasak site kurulduğundan beri ben onu bilir onu söylerimmm .yasaksız konu mu ki düzgün yorum yapayımm
Kuluf ne reis ?Uc kuluf bir elham okuyun
Bu yoruma kızan neden kızıyor. Hepimiz biliyoruz ki böyle konular açmak yasak. Maşallah sayfalarca yorumlar yapılmıştır@Mune abla bir ilgilen istersen..
konu yasak dedim diye beni mune ablaya şikayet etmeye bile kalktılarrrBu yoruma kızan neden kızıyor. Hepimiz biliyoruz ki böyle konular açmak yasak. Maşallah sayfalarca yorumlar yapılmıştır
Böyle konularda herkes prof olmuş galiba. Ondan kizdilar galibaBu yoruma kızan neden kızıyor. Hepimiz biliyoruz ki böyle konular açmak yasak. Maşallah sayfalarca yorumlar yapılmıştır
Konumla iyi eğlendinkonu yasak dedim diye beni mune ablaya şikayet etmeye bile kalktılarrr