- 24 Mart 2020
- 9.917
- 35.632
- 32
-
- Konu Sahibi Monica Bellucci
Yani normal insanlar böyle yapar. Bu cümleleri sorgularlar en azından bi. Hele böyle bi zamanda...Yerinizde olsam baştan o işyerine girmezdim. Ne demek her dedigimi sorgulamadan yapacaksin, işten de cikmayacaksin, hayatini degistireyim filan...
Bunun altinda neler var ne bicim bir yer orasi.
Baştan adimimi atmazdim oraya, ayrilin bence.
o sizin fikriniz dini konu ve büyü konusu açmak yasak site kurulduğundan beri ben onu bilir onu söylerimmm .yasaksız konu mu ki düzgün yorum yapayımmSen de gizliMonica Bellucci fanisin galiba direk profiline bakmışsın!
Senin yaptığını da tasvip etmiyor bu forum soyliyeyimde
Diğer kişiyi alintiladigi yazıya size yazılmış gibi cevap vermeniz garip çift hesap mı kullaniyorsunuz?Ne alakası var anlamadım. Profil sayfasina girince hersey kabak gibi ortada. Bende orda yazdığını gördüm.
Konuyu görünce de girip baktım.
Tasvip edilmeyen ne anlamadım
o beğenmedim etiketleyenler var ya konu sahibinin arkadaşları .onlarla önceden konuştu bu konuyu açacağınıyasak olsa da açacağım dedi profilinde var.daha önceki işyerindekilerde fuhuş çetesi çıkıp şu an içerdelermiş aynen bunlar yazıyor profilinde
HaklısınBu konu niye bu kadar uzuyo ki. Bu kadar korkup tedirgin olduysan zaten bas istifayı çık nesi var tartışılacak. Adamlar belli ki abuk subuk tipler başına ne gelir meçhul, bence büyüden daha kötü başına gelecek var kalırsan.
Yetkili kişiyle pazartesi konuşucam zaten. Tepki vermediğimi nerden biliyorsunuzBen var anlamamak konuyu.
Tek anladigim kisim, onu da yanlis anlamisim yorumlardan gordugum de. Yine de benim takilacagim konu su, birisi 3 kez cuzdaninizi karistirmis, hic tpeki vermemissiniz, abiler kim bu terbiyesiz dememissiniz. Neden?
Bariz sekilde kisisel esyalariniz is yerinde karistirilmis, tek basina istifa sebebi.
Ben işi kabul etmedimkiYa açıkçası yok istedıgım her şeyi sormadan yapacaksın yok burdan çıkmayacaksın demesine rağmen siz işi kabul etmişsiniz
büyü mü korkuttu sizi asıl şu söylemlerden korkup işe girmemek gerekıyordu baştan
Büyüyü kim koyduysa herhalde iyiliğiniz için yapmıstır adam o kadar anormal şey demiş yine de işe geldi
bari kızcagızı buradan kurtaralım demek için diye düşündüm artık
ciddi olmak gerekirse bence korkutmak için ha ben olsam işler bu duruma gelmeden direkt çıkrdım
dalga asla geçmiyorumm neden geçeyim konu yasaklı sitede diyorum ve siz de takıntılı hale gelmişsiniz bu büyü rüya olaylarına .bunları kim normal görür allahaşkınaDaha önceki iş yerim felan değil!! Algı yaratıp durma yeteri kadar kalp kırdın lütfen benim senin gibi acımasız kalp kıran böyle dalga geçerek muamele yapan insanlara cvp verecek zamanım ve gücüm yok.
Ben de beğenmedim. Ama ben korkan bir insan evladının konusuna saygısz ve fütursuzca hakaret vari cümleler yazdığınz için beğenmedim. Konu sahibiyle şu konuya kadar hiç yorum dahi yapmş değilim.. İthamlarınızı kendinize saklayınız.. Ayrıca insanları kırıp, rencide ederek yorum yapmak çok mu normal ki kendenizi normal görüyorsunuz. Saldırmadan gayet seviyeli ve saygılı bir şekilde yorumunuzu yapıp geçersiniz. Konu sahbnin psikolojisine kadar laf etmek neden yani ? Anlamş değilim..o beğenmedim etiketleyenler var ya konu sahibinin arkadaşları .onlarla önceden konuştu bu konuyu açacağınıyasak olsa da açacağım dedi profilinde var.daha önceki işyerindekilerde fuhuş çetesi çıkıp şu an içerdelermiş aynen bunlar yazıyor profilinde
Çıkacagım zatenÇık isten caresi var yani neden moralini bozuyorsun isten cik kurtul gitsin çaresi olmayan bir dert değil ki
Ben de beğenmedim. Ama ben korkan bir insan evladının konusuna saygısz ve fütursuzca hakaret vari cümleler yazdığınz için beğenmedim. Konu sahibiyle şu konuya kadar hiç yorum dahi yapmş değilim.. İthamlarınızı kendinize saklayınız.. Ayrıca insanları kırıp, rencide ederek yorum yapmak çok mu normal ki kendenizi normal görüyorsunuz. Saldırmadan gayet seviyeli ve saygılı bir şekilde yorumunuzu yapıp geçersiniz. Konu sahbnin psikolojisine kadar laf etmek neden yani ? Anlamş değilim..o beğenmedim etiketleyenler var ya konu sahibinin arkadaşları .onlarla önceden konuştu bu konuyu açacağınıyasak olsa da açacağım dedi profilinde var.daha önceki işyerindekilerde fuhuş çetesi çıkıp şu an içerdelermiş aynen bunlar yazıyor profilinde
Yetkili kişiyle pazartesi konuşucam zaten. Tepki vermediğimi nerden biliyorsunuz