İş yerimde bi adam gudubet evde kalmış diyormuş arkamdan

Ya siz geçenlerde aile evinden cikmak için pist atan kişi değil misiniz? 25 26 yaşında falandiniz. Siz mi evde kalmışsınız

Adam dedikodunuzu yapıyor mu bilmem ama bu lafı öğrendiğiniz kişi dahil herkesin arkasından konuşuyordur bu muhabbete dahil olanlar. Ve sağlam kazan kaynatılıyor ki "gudubet" denilecek seviyeye gelmiş. Sadece o kişi değil öğrendiğiniz kişi dahil hepsi uzun uzun konuşmuşlar ama size sadece o adamın gudubet dediği söylenmiştir. Gidip boşuna kavga etmeyin. Muhattap olmayın

Ya bunu diyen adam da cidden yolda selam vermeyeceğim bir tip. Tipi iyi olsa da deme hakkı olmaz ama insan bi kendine bakar ya
Bence adamı o kadar görmezden gelin ki sinir olsun, ne selam verin ne de selamını alın. Arkanızdan konuşmus ama kanıt yok, uyduruyorlar da diyebilir. Bu sebeple yapabileceğiniz başka birşey yok sanırım.

Yaa evet insan bir durumd uzuluyor ama yapacak bir sey yok.Cok konusmadiginiz bir kisiyse muhatap olmaya gerek duymayin.Bir kere adamin birisi de arkadasima “ arkadasimdan cirkin oldugum icin onu kiskandigimi soylemisti”
Halbuki adam evliydi ve biz arkadaimla daha genc kizdik ve ben de arkadasimda butun etkilerimi kullanmaya calistim ne yalan soleyim.
Tabi ben o zamanlar biraz uzulmustum. Bu arada benim manken gibi bir erkek arkadasim vardi ve butun kizlar her zaman pesindeydi.

elinizde somut deliller olmadığı müddetçe hiçbir şekilde hamle yapmayın. elinizde somut delil oluşursa da adamı muhatap alıp asla taertışmaya girmeyin. üst yönetime iletin delillerinizi.

elinizde somut deliller olmadığı müddetçe hiçbir şekilde hamle yapmayın. elinizde somut delil oluşursa da adamı muhatap alıp asla taertışmaya girmeyin. üst yönetime iletin delillerinizi.

Üst yönetime direkt söylesem de delil istemezler muhtemelen adamı pek sevmiyorlar

Gudubet ne demek öyle değilim demişsiniz bu kişi baya deli galiba .Deli olmasa niye böyle konuşsun .Ben delilerle konusmuyorum prensip olarak çünkü bilmem nasıl konuşulur .Belki dikkatinizi çekmek istiyor gerçi o zamanda deli .Yani ambulans ile götürülmesi gerekli.Sanirim ambulans cagirilabilir .Bencede selam vermeyin sorarsa deli oldugunu düşünüyorum derdim yüzüne ben yoksa bir insan bir insana hemde durduk yere sadece akıldan yoksun ise bunu der

Ben söylemek istedim ama arkadaşım söyletmedi. Benden duyduğun belli olur diye.
Arkadaşınız olsaydı o adam öyle konuşamazdı. Biri benim arkadaşımla ilgili böyle konuşacak rezil ederim onu orda. Hadsiz ! Arkadaşınıza bu kadar rahat konuşuyorsa bi sıkıntı var demek ki arkadaşlığınızda ben adamdan çok arkadaşınıza sinir oldum

Evde kalmış nedir ya 2025 deyiz artık evlenmemek seçimdir üstelik dandik evliliklerde sürünen birçok insana göre de oldukça akıllı bir seçimdir.Belki kendi rezalet kişiliği ile onu seçmek talihsizliğine uğrayan biri var diye seviniyordur.İcten içe.Bakin mutlu iyi başarılı insanların pek kimseyle derdi olmuyor bu kişinin sizinle derdi varsa onun bı yetersizliği sizde fazla olan birşey vardır Çalışkanlık para dış görünüş hepsi olabilir .Ben şikayet etmezdim bu deliyi yok sayın içine içine patlasın gözümde avam boş beleş kahve köşesi saksısı bı tip canlandı benim

Üst yönetime direkt söylesem de delil istemezler muhtemelen adamı pek sevmiyorlar

söyleyin o halde. ama dümdüz "bana bunu diyor" diye şikayetlenmek yerine sizin şahsınıza yöneltilen hakaretleri bildirerek bunun profesyonellik dışı olduğu ve takım halinde çalışmayı zor duruma düşürdüğünü söyleyerek üstlerindeki baskıyı arttırmanız lazım.

Günaydın demeyi kesin ve görmezden gelin. kavga edip yüzüne vursan utanmaz bence. çünkü o onun karaktersizligi terbiyesizliği. sadece aciıyabilirim. Başkalarının iğrenç yorumu canınızı sıkmasın.

Ben burdan sinir oldum seni düşünemiyorum bile.Edepsiz terbiyesiz adam ne istiyor bir genç kızdan.55 yaşında koskoca adam insan utanır elalemin kızının arkasından konuşmaya.Ayyy hızımı alamadım ayı herif.Ben olsam olay çıkarırdım

O kadar haklısın ki sürekli birini bulma konusunda zorbalaniyoruz üstü örtülü veya açık bir şekilde. akraba bireyler bile çık gez birini tavla şöyle böyle diyebiliyor. ağzı olan konuşuyor. Hele ofis ortamı sürekli sevgilin var mı yok mu ahh yok vahhh yalnız da ondan böyle sinirli denebiliyor.

Bu tarz lafları söyleyenlerin kendilerinde arıza vardır. Ki var. İşyerimde bir kadın kocasi ile muhteşem aşkını anlatır dururdu aklı sıra nasihat verecek. Kadının kocasının ara ayrılık dönemi yaptığı sevgilisiyle fotolarını nette gördük. Muhtemelen hesapların şifresi unutulmuş Dev aşk ya doğru.

Hiç muhatap almayın bence. Bunu size söyleyen insan çok samimi değilseniz eğer ark niyetli de söylemiş olabilir. Guvenilirse eğer siz de onun kulağına gidecek şekilde onu muhatap almadan bazı insanlar arkamdan konusuyorlarmis zaten ancak arkama konusabilirler diyebilirsiniz
Yesemin sakallioglunun bir reelsi vardı böyle tam cümle bu olmayabilir ama çok iyiydi.

Ya adam apaçık şekilde gençsiniz diye size ilgi duymuş ama ona bakmayınca arkanızdan sallamaya başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…