30 yaşımdayım :)))Ya siz geçenlerde aile evinden cikmak için pist atan kişi değil misiniz? 25 26 yaşında falandiniz. Siz mi evde kalmışsınız
Adam dedikodunuzu yapıyor mu bilmem ama bu lafı öğrendiğiniz kişi dahil herkesin arkasından konuşuyordur bu muhabbete dahil olanlar. Ve sağlam kazan kaynatılıyor ki "gudubet" denilecek seviyeye gelmiş. Sadece o kişi değil öğrendiğiniz kişi dahil hepsi uzun uzun konuşmuşlar ama size sadece o adamın gudubet dediği söylenmiştir. Gidip boşuna kavga etmeyin. Muhattap olmayınSelam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
E öyle amaSaydim, tam 10 satirda adami biseyin bir yerine sokup sokup cikarmissiniz, yemin ediyorum konu sahibinin yerine yaglarim eridi, 3 kg verdim bu kadar mi farkeder?
E genceciksiniz, ki öyle olmasa bile böyle bi lafı edemez, seviyesiz işte, hem genel yapısı budur hem de muhatap alınmayınca kudurmuştur, kuyruk acısı diyelim kısaca30 yaşımdayım :)))
Bence adamı o kadar görmezden gelin ki sinir olsun, ne selam verin ne de selamını alın. Arkanızdan konuşmus ama kanıt yok, uyduruyorlar da diyebilir. Bu sebeple yapabileceğiniz başka birşey yok sanırım.Ya bunu diyen adam da cidden yolda selam vermeyeceğim bir tip. Tipi iyi olsa da deme hakkı olmaz ama insan bi kendine bakar ya
elinizde somut deliller olmadığı müddetçe hiçbir şekilde hamle yapmayın. elinizde somut delil oluşursa da adamı muhatap alıp asla taertışmaya girmeyin. üst yönetime iletin delillerinizi.
Arkadaşınız olsaydı o adam öyle konuşamazdı. Biri benim arkadaşımla ilgili böyle konuşacak rezil ederim onu orda. Hadsiz ! Arkadaşınıza bu kadar rahat konuşuyorsa bi sıkıntı var demek ki arkadaşlığınızda ben adamdan çok arkadaşınıza sinir oldumBen söylemek istedim ama arkadaşım söyletmedi. Benden duyduğun belli olur diye.
Üst yönetime direkt söylesem de delil istemezler muhtemelen adamı pek sevmiyorlar
Selam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
O kadar haklısın ki sürekli birini bulma konusunda zorbalaniyoruz üstü örtülü veya açık bir şekilde. akraba bireyler bile çık gez birini tavla şöyle böyle diyebiliyor. ağzı olan konuşuyor. Hele ofis ortamı sürekli sevgilin var mı yok mu ahh yok vahhh yalnız da ondan böyle sinirli denebiliyor.Kadın olmak hayata 10-0 falan geriden başlamak gibi geliyor bana. Çok zor ya. Bişey yapsan da olmuyor yapmadan da olmuyor...
Kadınlara evde kalmış sınıflamasını kim getirdiyse... Sümüğümüzü atmayacağımız tiplerden duyduklarımıza bak. Çalışan kadın olmak çok zor, çalışmayan kadın olmak da çok zor, zaten çalışan anneysen performansın yarı yarıya düşüyor...
Hiç muhatap almayın bence. Bunu size söyleyen insan çok samimi değilseniz eğer ark niyetli de söylemiş olabilir. Guvenilirse eğer siz de onun kulağına gidecek şekilde onu muhatap almadan bazı insanlar arkamdan konusuyorlarmis zaten ancak arkama konusabilirler diyebilirsinizSelam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?