Aman sakın muhatap olmaya değmez, yok illa sinirimi çıkarmam lazım diyorsan, bunu sana çok lazımmış gibi yetiştirene yap, ne diye size böyle bir şey söylüyor ki amacı ne yani?
Hoşlanıyor, belli etmemek için sağda solda laf ediyor öyle, ah dayıcım vah dayıcım.Selam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş.
Yoksay.Selam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
Gidip yuzune soylersen, bak gordun mu evde kalmis bana satasiyor iste der. Sakin muhattap olmayinSelam,
Seninle ilgili olumsuz bir durum yaşadıysa yorum yapabilir ama yaşadığı olumsuzluğu anlatmak yerine evde kalmış gudubet gibi kendisini hiç ilgilendirmeyen tercihlerinle ilgili yorum yapması zaten kalibresi düşük biri olduğunu gösterir. Ama ben olsam bunun yanında bu bilgiyi bana getirene de güvenmezdim, madem benim iyiliğimi düşünen birisin gudubet olmadığımı biliyorsan neden adamın bu sözlerini dinliyorsun dimi? Bir insanı üzecek şeyleri ona yetiştirip o ortamdayken ses etmeyenleri samimi bulmuyorumSelam,
O kadar muhataplığım yok ki günaydın vs dışında bir şey sorması imkansızSakın muhattap olma sadece tepkini yüzüne bakmayarak, birşey sorduğunda da cevap vermemekle koy.
Çalıştığım son şirkette bekçi g*t*müze bakıyordu. Her yer cam görüyor sinirim bozuluyordu.
Birgün tam bakarken arkamı hızlıca döndüm başladım söylenmeye… Ya yemin ediyor bakmıyorum diye. Kamera kayıtlarını aç desem kabak gibi ortada…
İnkar üzerine inkar edecek.
Hiç diyolağa girme böyle tiplerle…
Bundan sonra günaydın da demeyin, hala aynı düşünüyorum sizin için hiçbir değeri olmaması gereken biriyle şöyle demişsin böyle söylemişsin deyip muhatap olmayın, selamı sabahı kestiğinizde fark eder de sebep sorarsa o zaman “selamlaşmaktan başka muhataplığı olmayan insanlar hakkında dedikodu yapanları sevmiyorum” dersiniz mesajı alır.O kadar muhataplığım yok ki günaydın vs dışında bir şey sorması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?