Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo çay içerken ben gudubetim evde kalmışım zaten amaaan diye laf sok yeri gelince tam böyle cuk oturcak anlar olur ya biSelam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.Selam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
Ya o kadar salakça ki hiç muhabbetim yok ne gudubetliğimi gördü bilemedimKedi erişemediği ciğere mundar dermiş.
Adam kendini bilmezin teki ama söylediği kelimelere takılmanız üzücü şahsen, hayatınız boyunca işyerinizde, yaşadığınız çevrede, sizi yakınen veya uzaktan tanıyan birileri arkanızdan bir şeyler diyecektir, diyordur.Ya o kadar salakça ki hiç muhabbetim yok ne gudubetliğimi gördü bilemedim
Valla hiç tartışmam onun olduğu ortamda ''bugün de gudubetliğim üzerimde'' diye yüksek sesle gezinirim o anlar zaten. Yokmuş gibi davranın selam sabahı kesin. Başkaları bu kadar duygu durumunuzu değiştirmesin.Selam,
Adam kendini bilmezin teki ama söylediği kelimelere takılmanız üzücü şahsen, hayatınız boyunca işyerinizde, yaşadığınız çevrede, sizi yakınen veya uzaktan tanıyan birileri arkanızdan bir şeyler diyecektir, diyordur.
Bir kısmı kulağınıza gelir bir kısmı gelmez, insanların ağzının ayarı olmadığı gibi, başka meşguliyetleri de yok, o derece işsiz ve hayatsızlar.
Bu tip insanlara kendinizi açıklamaya dahi gerek yok, gudubet demiş, değilim deseniz tamam değilsin mi diyecek veya kulaklarınızla duymadığınız için adamla yüzleşseniz evet öyle söyledim deyip milletin ardından dedikodu yaptığını kabul mü edecek? Aksine saçma bir tartışma içinde bulacaksınız kendinizi, arkadaşınız duyduğunu inkar edecek, adam da kıza bak üzerime oynuyor diyecek.
Emin olun ardından konuşulan ilk insan değilsiniz, yıllardır arkamdan atıp tutarlar :))) başkalarının bana X senin hakkında şöyle söylüyor laflarına gülüp geçiyorum çünkü hakkımda ne düşünüldüğü zerre umurumda olmadığı gibi dedikodumu yapanların da gözümde fiske kadar değeri yok, arkadan konuşanların da zaten yürekleri yok ödlek olur hepsi.
Adam birebir yüzünüze söyleme cesareti gösteremeyecek kadar yüreksiz, yüzünüze söylese yapın kavganızı ama söyleyemez inkar eder, işin fenası paçayı kurtarmak için arkadaşınız da inkar eder, adamla yüzleşirsen benim söylediğim anlaşılır diyen arkadaş, adam sizin hakkınızda dedikodu yaparken sen ne diyorsun ihtiyar, utanmıyor musun çocuğun yaşında kadını çekiştiriyorsun demek yerine sadece susmuştur, ancak laf taşır böyle.
Pekiii bu adam sizin için önemli mi? Cevap hayır değil mi? Sadece selamlaştığınız bir kere bile muhabbet etmediğiniz biri sadece, o zaman ne dediğini umursamayacaksınız, kendinizi yıpratıyorsunuz böyle, hiç sohbetiniz dahi olmayan birinin sözü bile moralinizi bozup incitiyorsa tanıdığınız birinden benzer sözler duysanız yıkılırsınız, oysa inanın şu yeryüzünde hiç kimse sizden kıymetli değil, sizin kendiniz için hissettikleriniz dışında da böyle ipe sapa gelmez tiplerin sözlerinin gram değeri olmamalı.Söylediğiniz her şeyde çok haklısınız ama hazmedemiyorum söylediği şeyi
Adam direkt yüzüne söylese ağzının payını verir mevzuyu kapatırdı ama bir arkadaşın taşıdığı laf aynen dediğiniz gibi elinde patlar, bizzat kulağınla duymadığı dedikodu yüzünden bir de dedikoducunun yaşını düşünürsek babası yaşında adama iftira atıyor işyerinde huzursuzluk çıkarıyor diye fişlenir.sakın daha ilk mesajınızda da dediğiniz gibi öfkenize yenik düşerek adamla kozlarınızı paylaşmak gibi bir gaflete düşmeyin.
Bizede neler dıolar. Hatta işten çıkan bı abla dedıkı hiç gunahın kalmamıştır bılıomusun dedi. Yanı sen öle desen öle dedıgını kabul bıle etmıcekSelam,