- 1 Temmuz 2009
- 5.884
- 6.251
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ik niz yok mu? Gidin şikayet edin
Ee peki napıcam yanına kar mı kalacak?
E o yok bu yok, her öneriye karşısınız. Yanına kalmaması için bildiğinizi öğrenmesi gerekiyor, diğer arkadaşınız zorda kalacaksa da o zaman sizin bildiğinizi belli etmemeniz gerekiyor.Bana söyleyen kişi zorda kalacak :/
Kadın olmak hayata 10-0 falan geriden başlamak gibi geliyor bana. Çok zor ya. Bişey yapsan da olmuyor yapmadan da olmuyor...
Kadınlara evde kalmış sınıflamasını kim getirdiyse... Sümüğümüzü atmayacağımız tiplerden duyduklarımıza bak. Çalışan kadın olmak çok zor, çalışmayan kadın olmak da çok zor, zaten çalışan anneysen performansın yarı yarıya düşüyor...
Büyük rezillik , ben susamazdım hatta baya çirkefleşirdim galiba , hakkında gereken işlemleri yapın, bir yaptırım uygulanırsa daha da öyle konuşamaz...Selam,
Hem aşırı moralim bozuk hem de çok sinirliyim. Şirkette sadece sabah günaydın, akşam iyi akşamlar dediğim birisi arkamdan gudubet, evde kalmış diye konuşuyormuş. Asla başka muhabbetim vs olmadı. Bunu diyen adam 55 yaşında. Gudubet birisi de değilim. Şimdiye kadar hiç gudubet vs diyen olmamıştı. Gidip tartışmamak için kendimi zor tutuyorum. Gidip sorsam bunu bana diyen kişiyi açık etmiş olacağım. Ne yapayım?
Ben söylemek istedim ama arkadaşım söyletmedi. Benden duyduğun belli olur diye.E o yok bu yok, her öneriye karşısınız. Yanına kalmaması için bildiğinizi öğrenmesi gerekiyor, diğer arkadaşınız zorda kalacaksa da o zaman sizin bildiğinizi belli etmemeniz gerekiyor.
Maalesef böyle yani, ikisinden birini seçmeniz gerekiyor.
Günaydın da demeyeceksiniz o zaman…O kadar muhataplığım yok ki günaydın vs dışında bir şey sorması imkansız
Gereken yerlere bildir derim susma , susma ki başka bir kadını da zorbalama cesareti olmasın sustukça azar böyleleri...Ee peki napıcam yanına kar mı kalacak?
Bu adamın rahatsızlığı sizinle istediği samimiyeti kuramaması. Sizin daha şen şakrak, daha samimi bir iletişim kurmanızı bekliyor. Olmayınca da böyle laf ediyor arkanızdan.Ya bunu diyen adam da cidden yolda selam vermeyeceğim bir tip. Tipi iyi olsa da deme hakkı olmaz ama insan bi kendine bakar ya
Saydim, tam 10 satirda adami biseyin bir yerine sokup sokup cikarmissiniz, yemin ediyorum konu sahibinin yerine yaglarim eridi, 3 kg verdim bu kadar mi farkeder?Lafı size getiren kişi ağzının payını vermiş mi, en azından bi şey söylemiş mi?
Selamı sabahı kesin, bi şey derse "dedikodu yapan, insanlar hakkında çirkin çirkin konuşanlarla muhatap değilim" der, geçer gidersiniz.
Böyle aşağılık kompleksli, alt tabaka tipler ulaşıp iki kelime bile edemeyeceğini bildiği insanların arkasından "kendince ve aklınca" küçültücü olduğunu düşündüğü şekilde konuşmayı sever. Kendilerini rahatlatıyorlar bu şekilde. Eziklik ve seviyesizlik, yazık.