P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Mrb ben doğuda görev yapan bir öğretmenim. Okul ortamım geçen seneye kadar iyidi. Bu sene çatışmalar, dedikodular başladı. Okuldaki bayan öğretmenler arasında sorun var. Özellikle bi tane arkadaş var o kadar iki yüzlü ki yüzüne gülüyo, seninle dostmuş gibi konuşuyo arkandan olmadık şeyleri söylüyo. Çok fena biri..Asıl sorunlar ondan çıkıyo....
Geçende bir problem yaşadım. Sevdiğim bi arkadaşım idareye saolsun beni nöbetini tutmuyo diye bildirmiş. Ayrıca bu kişi herkesin içinde bu olaydan dolayı bana sesini yükseltti, kapıyı çarptı çıktı gitti (aslında olayın dahası varda anlatmayım şimdi, ama şunu söyleyim en ufak suçum yoktu) . Bu arkadaş sorununu gelipte bana bildirmek yerine idarede herkesin önünde şov yapmayı tercih etti. Çok üzüldüm hem de anlatamıycağım kadar çok. Çünkü onun yüzünden idareyle aram bozuldu gürürm kırıldı. Olayları idareye farklı anlattı. Onun yüznden depresyona girmek üzreydm. Sürekli yatıyor, hiç bişey yapamaz duruma gelmiştim ki toparlandım şükür.. Bu kız ve bu dedikoducu şimdi bir oldular ve arkamızdan konuşmaları yetmiyomuş gibi sürekli laf çarpıtyolar. Öğretmenler odamızda küçücük nereye gidersen git kurtulamıyorsun bunlardan. O kadar tiksindimki..O insanları hayatımdan sildim ama bunlarla aynı ortamda çalışmak kadar kötü bişey yok. Diğer bayan öğretmenlerde bunları sevmiyo..Çünkü bu ikisi ortamı çok kasıyolar. Ortam gerilyo. En ufak açığımızı yakalamaya can atıyolar. Sonrada oraya buraya ötüyolar. Bu olaydan sonra insanlara hiç güvenim kalmadı. Okulda 1tane çok sevdiğim bi bayan arkadaşım var, ama artık o da yok çünkü bugün okuldan ayrıldı. Ücretli çalışıyo ve Kpss'ye hazırlanmak için işi bıraktı. Tek tesellim bu arkadaşımdı artık kimse kalmadı. Nefret ediyorum okulumdaki insanlardan. O iki yüzlü fesat pis insanlardanİnanın çok üzülüyorum yapayalnız kaldım okulda.. Ve o kadar göze batıyo ki yalnızlığım..Doğrudüzgün öğretmen olsa tamam diicem ama yok kimse yok. Ve bu sorun en çok ta öğlenleri okulumuzun yurdunda yemek yerken ortaya çıkıyo. Yani bugün o ortalığı karıştıran öğretmenler yemeği birlikte yediler (idarecilerimlede samimiler hepsi birlikte oturdular masada) bense yalnız kaldım senağlama
Artık dayanamıyorum..Çok üzülüyorum çok senağlama
Bu psikolojiyle öğrencilere nasıl eğitim verebilirsinki?..........................
Evet arkadaşın dediği gibi tayinini isteyebiliyormusun?..............................
Evt cnm mayıs ayında tayin isteyebiliyorum. Ama daha doğu hizmeti bitmediğinden batıda olsa 2.hizmet kapsamına giren ilçelerine gidebiliyorum. Ve puana göre..Umarım iyi bir yere giderim. Yağmurdan kaçayım derken de doluya tutulmakta var. Ama şöyle düşünücek olsam buranın olumsuzlukları olumlu taraflarına göre daha fazla..O yüzden gitmem lazım. Ama gelin görünki bu 3ay nasıl geçecek. Okulların kapanmasına daha çok var :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?