Ben sağlık kısmını bilmiyrodum. Bu yorumdan sonra bende kesinlikle market diyorum.Fabrikanın çalışma saatleri ağır. Market daha rahat. Üstelik tecrübenizde varmış. Daha uzun soluklu olur bence. Çocuk olana kadar biraz para biriktirirsiniz.
Geri dönüşümde bir de metan gazı oluşuyor. Sağlığınız için riskli.
Allah korusun.C Cumbussss iş hayatında bunlar normal. Bize de onlarca insan başlayacağım deyip vazgeçti. Başladı şartları beğenmedi, bıraktı. Herkesin isteği, beklentisi ne yöndeyse ortak paydada buluşmak ve huzurla çalışmak önemli olan. Yolun çok uzak olduğunu söylersin. Bu da geçerli bir bahane.
A Aylakkadin ümraniye çöplüğünde seneler önce çok büyük, ölümlü patlama olmuştu. Belki onu hatırlarsın. Belli orandan sonra soluması da tehlikeli.
Eskişehir'de metan gazı patlaması: 1'i ağır 3 yaralı Büyükşehir Belediyesinin Çöpten Elektrik Üretimi ve Katı Atık Geri Dönüşüm Tesisi'ndeki tuvalete sigarayla giren işçi patlamaya sebep oldu - Eskişehir Haberleri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait olan ve özel bir firma tarafından işletilen Çöpten Elektrik Üretimi ve Katı Atık Geri Dönüşüm Tesisi'nde meydana gelen metan gazı patlamasında 1'i ağır 3 işçi yaralandım.haberturk.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?