- 28 Kasım 2010
- 41.531
- 137.417
Benim oglan da 2019 ekim kasim aralik aylari boyunca hep hastaydi. Okula yeni baslamamis olmasina ragmen. Korona mi oldu noldu anlamadim,sutten kestigim icin oldu diye dusundum doktoru da oyle demisti,4 yasina kadar emdi hic hasta olmadi diyebilirim. Belki iki defa olmustur. Ben calismaya aralikta basladim,alip anneme birakir geri ise donerdim o hastalik zamanlari. Sonra zaten martta okullar kapaninca ben de evden calismaya basladim anca 1 ay dayanabildim patronun para vermemesineBen memleketimde değilim, eşim de çok yoğun çalışıyor seyahatli falan. Büyük kızım kreşe (tam gün) başladığında abartmıyorum her hafta hastaydı, yarısında gitmedi. Sonra hamileliğim başladı. Gündüz çalışmış halimle büyüğü arabaya atar gece nöbetçi eczaneye giderdim, çocuk ateşlenir gece yalnızım... minimum ders alıyorum şu an fazlasını kaldıramıyorum. Ben yaşamıyorum bunları dersen mutlu olurum senin adına
Tabi ikinci cocuk dusuncem yok,o gunleri geride biraktim simdilik diye seviniyorum mutlaka ilkokulda da hasta olur sonucta 60 kisilik anaokulundan yuzlerce kisilik okula gececek. Gerci artik maske var hayatimizda diye okullar normale donerse daha az hasta olacak cocuklar.
Kendi anne babami hayal ediyorum da ben ilkokuldayken naparlardi diye. Annem köy ogretmeni,sabah 10da gider hava kararinca anca geri donerdi. Babam kredili sistemin edebiyatcisi haftada 45 saat dersi olurdu. Nasil bakmislar bana hayret,bir gun odevin var mi diye sormamislardi be vicdansizlar eskiden oyleydi simdi hayat da degisti,cocuklar da biz ebeveynler de degistik