İş hayatından istifa ve patron işçi ilişkisi. Acil.

Bende böyle bir doktorla çalıştım sürekli baskı stres en son ağlayarak ben yapamıyorum çıkmak istiyorum dedim hıçkıra hıçkıra tamam yerini değiştirelim dedi ben hastaneyi bırakmak istiyorum dedim sorna iki buçuk sene çaycılık yaptım o kadar rahattım ki inanın kafam rahat olsun maaşım 5 bin az olsun umrumda değil artık gerçekten

Hasta ol, hasta olunca bir süre de rapor al. Hastalanıp rapor aldığım için beni çıkardı dersin. Nasıl çıkarsan çık gireceğin iş yerine kötü referans verir kendisi de işten atmaz. Öldürmez süründürür. Ya gebe kalıp çıkacaksın, ya hasta olup raporla ayrılacaksın, ya da başka iş bulup iki hafta sonra ayrılacağım diyip çıkacaksın.
Kiminle ne yaparsa yapsın.

İşten ayrılma konuşması için bile korku içindesiniz tam anlamıyla mobbing duygusal şiddet travması geçiriyorsunuz. Birkaç seanslık bir yardım alın isterseniz. Aslında yapmanız gereken gerekli kanıtları toplayıp mobbing davası açmak. Sizde yarattığı bu travmanın bedelini ödesin bi daha yanında çalışacak insana da insan gibi davranmayı öğrensin manyak

Kimseyi bulamayacak. Evet tam bir travma içindeyim. Korku içindeyim. Tahmin edemezsiniz. tuvalete telefonla girdiğimi bilirim yeterki susssun diye. Ben seansa giderim de işe devam ederken olmaz ki. Aksam ne desemde çıksam diye düşünüyorum. Bebek düşünüyoruz kızlar hamileyken nasıl olucak ? Çok sabrettim dedim gebe kalırımda hanii rapor paramo alırım onca emeğim ama yok dayanamıyorum

Şöyle yapsam. Ben iş hayatına ara vermek istiyorum devam edemeyeceğim işimle aynı anda evimi yürütemiyorum diye. Bana o kadar bağımlı ki. Çocuğunda olsa ayrılma sakın sen biliyorsun herşeyi evden çalış gelme istersen dediği zamanlarda oldu. Ben 1 gün rapor kullanamadım. Yerime kimse yok kimse çekmiyor kadını.

Ağlamak istemiyorum. Güçlü olmam lazım yanında.

Nasıl bu kadar dayanbiliyosun gırtlaga kadar borç olsa yarın haciz evime gelse şu adamın agzının payını verip yinede çıkarım bu ne bee
Ağzının payını vermek kolay. O kdar kötü ki tartışamıyorsunuz. Heryerde eli kolu var tehtit ediyor.

Manipüle edebilir. Ama sakin iyi bi halinde bu şekilde konuşmayı denemekten zarar gelmez. İşi bırakmadan yerinize birini ayarlarsanız belki sizi rahat bırakır.

Önce sözlü söyleyip sonra yazılı vereceğim dimi. Çıkmak hakkım. Ah neler neler. Mesela ağzıma ediyor ya trip atsam diyelim ya da mesafeli olsam kişisel algılama kocan değilim ben senin diye yine bağırıyor.

Bu kadar teferruat düşünmenize gerek yok.
Bakın şu ana kadar her kahrını çekmişsiniz zaten. Artık bitti.
Emin olun üç gün sonra hiçbir izi kalmayacak ne onda ne de sizde.
Problemli evlilikler gibi sizin ilişkiniz de.
Ne geçinebiliyorsunuz,ne boşanabiliyorsunuz ama bir kırılma noktası yaşanıyor. Tek celsede (tek istifada) tüm bağlar kopuyor.
Dert edeceğiniz bir şey yok çünkü kaybedeceğiniz bir şey yok. Yeteri kadar kaybetmişsiniz zaten.
Hâlâ onu mu yapar bunu mu yapar? Zıkkımın dibini yapsın, kime isterse ona küstahlık yapsın bundan sonra. Sakin kalın, umursamaz olun, kararlı durun yeter.
Buz suya düşmüş bir kere.
Korkmayın yahu, sakin olun lütfen.

Yerime kimse gelmez bulamam. Bu kötülüğü yapamam yani. Sonramı konuşayım.
Sizin sağlığınız çok daha önemli, stresten hasta olursunuz. Bir an evvel konuşun ayrılın. Ya da mutfakla ilgilenmesi için başka birini daha alsın iş yükünüzü hafifletsin.

Aksam çıkarken konuşayım diyorum. Yoksa sakinleşip yarın mı konuşayım ? Eşim çok sinirleniyor. Ona kalsa bırak gitme it gibi azarlıyor diyor.
Eşin doğru söylüyor. Ben de bir manyak esnaf yanında çalıstım 3 gün önce bu hafta bırakıcam dedim. Konusuruz ederiz sallamadı. Hic konuşmadı benle. En son gün bugün son günüm dedim yaa öyle mi dedi. Neyse sabah bi gitti. Akşam çıkış saati geldi 7ydi. Adam piyasada yok. Ben anahtar teslim edecem konuşacam güya yok. Arıyorum gelmiyor filan oyalıyo. Kapat git konusuruz filan. Ben de ilçede oturuyorum otobüsler akşamları saatli yetişmem lazım filan. 9 otobüsünü bile kaçırdım diye hatırlıyorum. En son ben dükkandayım gelene kadar da kapatmıyorum dedim geldi artık. Direkt anahtarı masaya koydum. Hakkınızı helal edin dedim giyindim
Bu da hesap kitap yaptı güya. Alacağım da vardı. Bir yakınımdan alacağı vardı. Şu an eşim olur. Dedim ben ondan alırım.

Size mobing uyguladığını ispat edebilir misiniz? Video yada mesaj var mı?önce güzelce konuşun ayrılın o çirkinlik yaparsa sizde dava açın. Çekilecek çile değil yani.

Bunu bugün halletmem lazım. Kısa net cümleler bulur musunuz bana. Başımın ağrısından sağlıklı düşünemiyorum. Sağolun bu arada.

Size mobing uyguladığını ispat edebilir misiniz? Video yada mesaj var mı?önce güzelce konuşun ayrılın o çirkinlik yaparsa sizde dava açın. Çekilecek çile değil yani.
Var tabi. Ama uğraşılmaz. Ekmek yediği kaba pisledi diye konuşur. Can sıkar. Ailesi girer. Uğraşamam kızlar vaktim hayatım kıymetli benim. Tadilat vardı. Canım çıktı. Mesai yapıp çıktım. Geç gitti ustalar temizlik olmadı kadın başına olcak iş değil eşya yerleşcek. İşten çıktımda durur mu. Gece saat 12 de yazmış bütün iş bana kaldı heryerim ağrıyor sabah gelince eksik birşey istemiyorum bilmem ne bilmem ne. Banane abi ? Benim işyerim mi ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…