İş hayatından istifa ve patron işçi ilişkisi. Acil.

Sonunda kadar okuyunca kadın olduğuna çok şaşırdım. Erkek huysuz bir adam canlanmıştı gözümde. Allah sabir versin

Bu kişiyi çekse çekse ancak siz cekermissiniz.
Sizi önceki konulardan da biliyorum.
Nasıl bu kadar katlanma kotaniz var.
Hani maaş olarak yüksek iş değil ki olsa da katlanilmaz.
Üç harfli marketlere girseniz bu kadar siniriniz yıpranmaz.
Herşeye son ana kadar çekme sabriniz var.
Enteresan bir kişiliksiniz bana göre.

aldığın maaştan dolayı mı çekiyorsun bu ruh hastasını sonradan sağlığına gider o para bırak gitsin yüz üstü

Neden bu kadar tölerans gösterdiğiniz anlamadım, başka iş mi yok?

Kişiselleştirmemeye çalışıyorum. Ve söylediğini unutuyor ertesi gün ve birden iyi oluyor. Ben sinirimi yıprattığımla kalıyorum. Bipolar herhalde. Kadınla uğraşılmaz sülalemin işine kadar engel olur öyle tuhah biri derne girmek istemiyorum. Düşünüp bakıp çıkıcam zaten kafamı toparlıyorum.

Bağırdığı an eeh yeter be der alır çantamı çıkarım gitmem bi daha. s?carm öyle işe de adama da salak herif.

Yasal hakkınıza müdahale edemez. Ne yapacak ? İstifa ediyorum diyip kağıdınızı yazın. İhbar sürenizi bekleyin. Sizi oraya bağlayacak değil ya. Ne kadar sorunlu olursa olsun yasal bir hak var ortada. Çalışmak istememe hakkınız. Bu çekilir dert değil trilyonda almıyorsunuz keza alsanız bile çekilmez. Çıkın bir yerde kasiyer olun bundan çok daha iyi bu ne böyle siz niye bunu çekiyorsunuz iyi misiniz

Kadın sizi feci baskılamış. psikolojik şiddet görmüşsünüz. burda biz ne desek siz farklı bir savunma mekanizmasıyla karsılık veriyorsunuz.
karsınızdaki bir doktor, tıp dunyasında diyelim adı var.
sizde doktor değil asistansınız.
elbetki başka dalda iş bulursunuz.
bence kafanzda fazlaca büyütmüşsünüz.
ne yazsak kar etmez.
tavsiyem bir iki seans terapi alın ve onun yönlendirmesiyle hareket edin.

madem böyle bir adam neden bunca zaman katlandın hiç mi kendine değerin yok

Bende böyle bir işten çıkarken ne diyeceğim falan diye düşünüyorum ama sen üzüleceğine o üzülsün hatta sen tazminat falan istemiyorsan yarın ben gelmiyorum işi bıraktım de istifamı bu hafta getiririm de geç. Hiçbir şey senden önemli değil vallahi bende çok mobinge maruz kaldım bir anda ben gelmiyorum dedim zorlanmaları falan umrumda değil. Sana yaptıklarından dolayı o utansın zorda kalsın. Ailesi seni seviyor da o işi bıraksan onun ailesi ile kaç kişiyi göreceksin sonra? Ama anladığım kadarıyla borç vs o yüzden çıkamıyorsun ama borç falan her türlü ödenir de senin ağlamanın hakkını kimse ödeyemez.

Şu yeni bir dizi var ya sakla beni mi ne.. ay ordaki sadist mazoşist ilişkisine benziyor kusura bakmayın yani bunca hakarete nasıl katlanır insan kendisine saygısı varsa tabi? Çık git arkana bakma, açıklamayı mı hak ediyor bu kişi? Resmen korkutmuş bu nedir ama ya

Sen olaylara disaridan bakamadigin icinhala haksiz miyim diye dusnup kendinde kusur ariyorsun .bas istifayi git kac para maas aliyorsun bu rezilligi.gidip kasiyerlik yapsan daha cok saygi gorursun onune onu binu firlatan olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…