Tazminatta istemiyorum tek isteğim kavgasız dövüşsüz uğraşmadan kurtulmak.başka iş bul canım.
hasta olacak halin yok ya.
Asgariden az fazla. Tekim ben bi de sürekli mesai yapıyorum. Duysanız nasıl olcak bu böyle bilmiyorum napcaz biz senle diyor. Çıkayım abi o zaman ben ? Kaldıramıyorum. Hastalarına güleryüz. Onlarla da bazen bişey olunca tersliyor. Mesleği gereği yapmıyor ama. Danışmadaki tartıştığı kız için işten atmazlarsa polis çağırıcağınj söyledi. Sonrada diyorki işinden olsun istemezdim ama herkes ona köpek gibi davrandığı için benim iyi davranmamı kaldıramadı. Gelen ustaları ne bileyim birilerini iğneliyor mesela adamda doğal olarak dikkat ediyorız dese bile işinizi yapın diyor. Teknik ekibi azarlıyor mesela. Adamda azar işitmeye gelmedm dediğinde şikayet ediyor. İnanın ne diceğimi nasıl çıkacğımı şaşırdım. Akşam konuşssam mı ? Sakinlesem mi ?bildiğin ruh hastası çık gitsin işi de batsın parası da ne bu böyle
ayrılacam de verdiği muhtemelen asgari ücret belki az fazlkası başına çalınsın ruh sağlığın bozulur
mobing ötesi bu kadının yaptığı
hastalarına nasıl davranıyor çok merak ettim
Biliyormusun beni üzmekten başı beladan kurtulmuyor. Hep musibet. Allaha havale ediyorum çünkü. Sorma merve o noktadayım şeytanla uğraşma diye susuyorum.Bir kere bağırsa bana biri karakolluk olurum.
Hoş bağırılmadan da oluyorum asddfasdf...
İnanın değmez. Tüm hastanedeki başhekimlere ona buna adımı verip kariyerimi bitirir. Kocamla uğraşır. Kocamın çalıştığı yerin sahibine kadar bulup uğraşır.Hepsi aşırı mobbing, elinize bir iki hakaret ettiği bağırdığı vs goruntuyu alın, yada mesaj. Sonra işten cikiyorum diin, tazminatı talep edin. Vermezse dava açarım dersiniz. Psikolojinz daha önemli.
İsim vermiyim. İmza aldırdı bana burdaki herşy burda kalıcak diye. Manyakmış çünkü. Ne yapayım ben ?Bu kadar kendi içinde problemli biri, başkalarına gerçektekten derman olabiliyor mu?
Benim böyle bir patronum vardı, yap dediğini yapardım, niye böyle yaptın derdi. Siz istediniz derdim. Ben manyak mıyım derdi.
Manyaksın evet, diyemezdim tabii.
Sonra istifa ettim zaten, adamın da kokain kullandığını öğrendim. Normal değildi çünkü. Bir gün göklere çıkarırdı beni, ertesi gün gerizekalı biriymişim gibi davranırdı.
İşimi iyi yaparım biliyorum fakat kendisi normal değildi işte. Neyse işte insan her şeyden önce kendini düşünmeli.
Doktoru da çok merak ettim:)
Ama susulması gereken noktanın zerresi kalmamış. Hayir yani. Bu kötülüğü kendinize yapamazsınız.Biliyormusun beni üzmekten başı beladan kurtulmuyor. Hep musibet. Allaha havale ediyorum çünkü. Sorma merve o noktadayım şeytanla uğraşma diye susuyorum.
İstifanızı yazıp ihbar sürenizi bekleyin. Ben kararımı verdim deyin. Ona fikrini sormayın. Bu sizin yasal hakkınız. Yasal sürece de itiraz edecek hâli yok. Ünlü bir doktorsa, ünlü olmayı hazmedemeyen aşağılık kompleksli biri muhtemelen. Siz rahat davranın, onun kendiyle olan problemlerinin yükünü taşımak zorunda değilsiniz. İstifadan sonra süreç sizden çıkıyor zaten.İsim vermiyim. İmza aldırdı bana burdaki herşy burda kalıcak diye. Manyakmış çünkü. Ne yapayım ben ?
Tazminat açar. Ah ah. Anlatsam kitap olur.Madem böyle rezil bir adam yarın hiçbir şey demeden ise gitmeyin, elinizde.videolar olucak ne yapabilir ki size.
Aksam çıkarken konuşayım diyorum. Yoksa sakinleşip yarın mı konuşayım ? Eşim çok sinirleniyor. Ona kalsa bırak gitme it gibi azarlıyor diyor.Ama susulması gereken noktanın zerresi kalmamış. Hayir yani. Bu kötülüğü kendinize yapamazsınız.