İş görüşmesi hakkında

X üniversitesi yüksek puanlı okullardansa bir tık mantıklı ama diger türlü çok saçma.

Ama puanlar çok düşük diğerleriyle karşılaştırıldığında.
Adam da zaten iyi üniversite diye yapmıyor pozitif ayrımcılığı,memleketinin okulu diye yapıyor.
Memleketlisine yapsa anlarmda memleketin okulu niye yahu gaziantepli biri odtü mezunuysa, gaziantep üniden mezun yozgatlıyı mı alıyo yani

Olumlu bi izlenim olmuş ama malesef bu pozitifligin bı garantisi yok sizden sonraki görüşmeleri nasıl geçti bilemiyoruz. İyi haber beklerken olumsuz yanıtların alındığı da çok oluyor malesef. Acil ise genelde bı hafta on güne kadar dönüş yapıliyor genelde. Umarım güzel haberler alırsınız

Memleketlisine yapsa anlarmda memleketin okulu niye yahu gaziantepli biri odtü mezunuysa, gaziantep üniden mezun yozgatlıyı mı alıyo yani
Şu işe alımlarda bir kıstas olmaması ve aşırı şahsi olması sinir bozucu cidden. 2 görüşmem olumlu geçti son görüştüğüm müdür kaşımın şeklini beğenmezse almaz mesela yorucu...

İki binden devam etmeye ne dersiniz falan

Bi de bana ailemle mi yaşadığım soruldu hayır dedim aileniz nerde yaşıyor falan dediler. Ailemin başka şehirde olması olumsuz mu? Bir dahakine yalan mı söylemeliyim?

Bi de bana ailemle mi yaşadığım soruldu hayır dedim aileniz nerde yaşıyor falan dediler. Ailemin başka şehirde olması olumsuz mu? Bir dahakine yalan mı söylemeliyim?
Bence hiç yalan söylemeyin ise alınıp sonra sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Mesela bı arkadaşim seyahat engelim yok dedi işe alındı seyahate gidemediği için çıkarılmış oldu.

Tanıma amaçlı soruyorlar sanırım banada nerde oturuyorsun ailenle mi yaşıyorsun meslekleri neler gibi şeyler sormuslardi. Standart sorulan şeyler var sanırım.

Ya adam bana erkek istiyoruz diyip iş görüşmesine cagırmış kıstas olsa ne olur
Yeter ki memleketimin mezunu olsunduuuu illede memleketim
Memlektimde memleketim canım memleketim kocacı hanmlar gbi

O sorudan eskiden sunu anlardım? ayrı yasıyosan hayatını kendi basına yönetiyosn işinide yönetrsn gbi anlıyodm aetı sanıyodm..
Şimdi şmyle düşünüyorm ekmek elden su gölden iş onu yorsada ailesiyle yasadıgı için evde sorumluluk yok alalm biz bunu
İk cı arkadaslar bize bi el atın yahuu soru işaretleryle kaldk

Ya adam bana erkek istiyoruz diyip iş görüşmesine cagırmış kıstas olsa ne olur

Memlektimde memleketim canım memleketim kocacı hanmlar gbi
Bizim müdürde erkek ingilizce öğretmenini görüşmeye çağırıp aslında kadın öğretmen bizim için daha iyi oluyor diyip ise almıştı

Hahaha aynen öyle gocamda gocamm gocam olmadan yaşayamam efeeeniiim

Evet ya bu işin illaki bı raconu var hangi soruya hangi cevap bekleniyor.

mesela kendini 3 kelime ile tanıt aşırı stresli bı soru inatciyim desem bu inada biner işte sorun cikarir mi derler yoksa inada binip işini güzel yapar mi derler sakin biriyim desem sorunsuz calisir mi derler yoksa iş hayatinda pasif kalır mı derler gibi kafamda deli sorular

Adafagga bende aldm işi manyah la bunlar

Bu soruya denk gelmedim zaten iki kurumsal iş görüşmem oldu.. genelde iş arayan değil gel bize yardm et denilen taraftım
Ama bana sesin ne zmn yükselir dediler özel hayatımda mı işte mi deidm aagaggagah almadılar tabiki

Bir de önceki işiniz, ne kadar maaş alıyordunuz,geriye dönük soruyorlar.
2014te ilk işimdeyken iki bin lira güzel paraydi,bunun sana kâri ne yani
Saçma sapan şeyler
Ne kadar ücret beklentinizin olduğuna bakıyorlar sanırım. Belki de ne kadar paha biçilmiş size eski iş yerinizde.

Ya ahahahaah ciddi değilim de bana lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…