- 28 Kasım 2010
- 41.713
- 138.242
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Aynen öyle yapıyor,çok komik değil mi?Memleketlisine yapsa anlarmda memleketin okulu niye yahu gaziantepli biri odtü mezunuysa, gaziantep üniden mezun yozgatlıyı mı alıyo yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle yapıyor,çok komik değil mi?Memleketlisine yapsa anlarmda memleketin okulu niye yahu gaziantepli biri odtü mezunuysa, gaziantep üniden mezun yozgatlıyı mı alıyo yani
İyi de ben son maas aldığımda 2019 Aralık ayıydı, 5 bin lira güzel paraydi.Ne kadar ücret beklentinizin olduğuna bakıyorlar sanırım. Belki de ne kadar paha biçilmiş size eski iş yerinizde.
Ona da diyecekler ki 2019’dan beri neden çalışmıyorsunuz? her moka bir lafİyi de ben son maas aldığımda 2019 Aralık ayıydı, 5 bin lira güzel paraydi.
Yani enflasyon var şey var , ne alakası var ki
İlk kurumsal görüşmemdi yafssYa ahahahaah ciddi değilim de bana lütfen
Son olmadıysa problem yok hepimizin vardır bı acı tecrubesiİlk kurumsal görüşmemdi yafss
ya garip bi seklde 2. Görğşmemde profesyoneldm o işin olmayacagı varmıs kesnlkle bende sorun yoktu aasdffSon olmadıysa problem yok hepimizin vardır bı acı tecrubesi
Bencede ucu açık soru sormuşlar sorun onlardaya garip bi seklde 2. Görğşmemde profesyoneldm o işin olmayacagı varmıs kesnlkle bende sorun yoktu aasdff
Kız ben yillari karistirmisim, tam etkinlik başlamak üzereydi, 2021 Aralık diyecektim:)Ona da diyecekler ki 2019’dan beri neden çalışmıyorsunuz? her moka bir laf
Bazen erkek tercih olsa bile bet karar verilmemiş oluyor, veya kadın adaylardan biri baskın geliyor. Bir kaç müdür aralarında mutabık kalamadığı için son anda fikir değişiyor. Beklediğiniz süre zarfında başka adaylarla görüşülüyor, bir çok faktör var aslında. Ama yıpratıcı heyecanlı bir bekleyiş tabiiki.Ahaha kendi görüşmem aklıma geldi. Fabrika müdürü beni görür görmez 5 karıs suratla biz erkek istiyorz hem uzakta oturuyosn dedi.. sonrasında birim sorumlusu ve ğretim müdürü geldi
Dönüp cvmde kadın oldugum belli niye cagırdn diyemedm ama iyi ki dememişim.. görüşme sonunda 2. Görüşme için arancagım söylendi. 1 hafta sonra cagrdılae genel müdür ve üretim müdürüyle tekrar görüştük bu sefer inglzce cv yap gönder ok dediler.. cv yi kime ataym diye sorarken henüz işe kabul edilmedinzi baska adaylarla görüşüypz dediler. Beynim yanmıstı artk..
Bugun 3. Görüşme için cagırıp 1 saat 40 dk beklettiler artk olumsuz yada sizi arayacagz derlerse sövecek raddedeydim.. erkek istiyoz diyen müdür valla beni ikna ettin senle calısmak istiyoruz dedi.. sonuc mutlu ama halen söven bi chemist.. 3 haftada stresten geberdim sayelerinde
Olumlu veya olumsuz dönüş yapacagız demediler mi?
Akıl almıyo yöneticilerin yaptklarnı valla