• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesi hakkında

Ahaha kendi görüşmem aklıma geldi. Fabrika müdürü beni görür görmez 5 karıs suratla biz erkek istiyorz hem uzakta oturuyosn dedi.. sonrasında birim sorumlusu ve ğretim müdürü geldi
Dönüp cvmde kadın oldugum belli niye cagırdn diyemedm ama iyi ki dememişim.. görüşme sonunda 2. Görüşme için arancagım söylendi. 1 hafta sonra cagrdılae genel müdür ve üretim müdürüyle tekrar görüştük bu sefer inglzce cv yap gönder ok dediler.. cv yi kime ataym diye sorarken henüz işe kabul edilmedinzi baska adaylarla görüşüypz dediler. Beynim yanmıstı artk..
Bugun 3. Görüşme için cagırıp 1 saat 40 dk beklettiler artk olumsuz yada sizi arayacagz derlerse sövecek raddedeydim.. erkek istiyoz diyen müdür valla beni ikna ettin senle calısmak istiyoruz dedi.. sonuc mutlu ama halen söven bi chemist.. 3 haftada stresten geberdim sayelerinde
Olumlu veya olumsuz dönüş yapacagız demediler mi?
Akıl almıyo yöneticilerin yaptklarnı valla
Bazen erkek tercih olsa bile bet karar verilmemiş oluyor, veya kadın adaylardan biri baskın geliyor. Bir kaç müdür aralarında mutabık kalamadığı için son anda fikir değişiyor. Beklediğiniz süre zarfında başka adaylarla görüşülüyor, bir çok faktör var aslında. Ama yıpratıcı heyecanlı bir bekleyiş tabiiki.

Back