- 7 Aralık 2018
- 6.823
- 17.728
- 248
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bana beklerken ne hissettiniz diye sordular. Bu soru ne anlama geliyordu ve nasıl cevap vermeliydim tam emin olamadımGörüşmeniz iyi geçmiş gibi duruyor. Ancak iş görüşmeleri tek başına yeterli olmuyor. Sizin dışınızda kimle görüşüldü, sizden sonra kimle görüşüldü, bunlar da etkiliyor. Sizinle ilgili olumlu düşünmüş olabilirler, başka bir aday herhangi bir özelliğiyle ön plana çıkmazsa teklifi size yapabilirler bu durumda.
Aklınızda soru işareti olmaması açısından birkaç hafta bekleyip eğer geri dönüş olmazsa siz mail atabilirsiniz. Netleştirmenize de faydası olur.
O form soruları sanırım fiks yaİnşallah olumlu olur. Ben bu hafta bir plazaya gittim görüşmeye, bana da form verdiler. Annenizin babanızın mesleği yazıyordu bir yerde
(İçimddedim sizin yapacağınız işe sssxxx
Bol şans diliyorum sana
Allah'ım, ne hissedeceksin beklerken ya, sanki sevgilin beklettiBana beklerken ne hissettiniz diye sordular. Bu soru ne anlama geliyordu ve nasıl cevap vermeliydim tam emin olamadım
Sizde de mi vardi?O form soruları sanırım fiks yakoca koca insanların anne babalarının ne iş yaptığı gidişatı nasıl etkileyecek de soruyorlar ben de anlamıyorum.
İnşallah olumlu olur ama belli olmuyor mükemmel geçti kesin aranacağım başlayacağım dediğin yerde bazen tersine dönüyor her şeyMerhabalar,
Yaklaşık iki hafta önce kurumsal bir firma görüşme için aradı ertesi gün görüşmeye gittim. Önce tekrar bir form doldurttular yetkinliklerle alakalı sonrasında görüşmeye girdim. Deneyimlerimden, daha önce neler yaptığımdan falan bahsedildi. Başvurma motivasyonum vs. Görüşme bitince olumluysa ikinci görüşme için aranacağım söylendi.
Bir hafta sonra tekrar arandım ve 2. Görüşmeyi yaptık. Bu sefer insan kaynakları müdürü girdi. Başta çok soğuktu ve aşağılayıcı davrandı. Görüşme ilerledikçe bu tavrı bıraktı ve güler yüzlü davrandı. İk taktiği sanırım. Çalışma koşullarından falan bahsetti bana uygun olup olmayacağını sordu. Sonrasında beni genel müdürle tanıştırmak istediğini söyledi ve bekleme odasına aldılar.
Yaklaşık 20 dk bekledikten sonra genel müdürle tanıştım. Sadece iki soru sordu bu sırada ik müdürü de odadaydı baya destekleyici davrandı.
En sonunda da olumlu olması halinde hemen arayacaklarını çünkü kısa sürede başlatmak istediklerini söylediler. Görüşürüz diyip ayrıldık.
Sizce genel olarak nasıl geçmiş ve olumlu dönüş alma olasılığım nedir? Tecrübelilerden ya da varsa ik da çalışanlardan yorumlarınızı bekliyorum
Yeni bir şeye adım atacağımdan dolayı heyecanlıydım biraz dedimAllah'ım, ne hissedeceksin beklerken ya, sanki sevgilin bekletti
Burası da ne cins bir yermiş.
Ben olsam 'sorun değil,sabırlı biriyimdir. İşleriniz uzamış olabilir' derdim.
Biri beni bekletince içimden yabancı şarkı söyleyip Türkçe'ye çeviriyorum,kendi kendimi oyaliyorum
Sen ne cevap verdin?
Aa bende de vardı o sorularSizde de mi vardi?
İlk defa gördüm ve çok şaşırdım.
Bir de önceki işiniz, ne kadar maaş alıyordunuz,geriye dönük soruyorlar.
2014te ilk işimdeyken iki bin lira güzel paraydi,bunun sana kâri ne yani
Saçma sapan şeyler
1 saat 40 dakika bekletildiniz mi gercekten!Ahaha kendi görüşmem aklıma geldi. Fabrika müdürü beni görür görmez 5 karıs suratla biz erkek istiyorz hem uzakta oturuyosn dedi.. sonrasında birim sorumlusu ve ğretim müdürü geldi
Dönüp cvmde kadın oldugum belli niye cagırdn diyemedm ama iyi ki dememişim.. görüşme sonunda 2. Görüşme için arancagım söylendi. 1 hafta sonra cagrdılae genel müdür ve üretim müdürüyle tekrar görüştük bu sefer inglzce cv yap gönder ok dediler.. cv yi kime ataym diye sorarken henüz işe kabul edilmedinzi baska adaylarla görüşüypz dediler. Beynim yanmıstı artk..
Bugun 3. Görüşme için cagırıp 1 saat 40 dk beklettiler artk olumsuz yada sizi arayacagz derlerse sövecek raddedeydim.. erkek istiyoz diyen müdür valla beni ikna ettin senle calısmak istiyoruz dedi.. sonuc mutlu ama halen söven bi chemist.. 3 haftada stresten geberdim sayelerinde
Olumlu veya olumsuz dönüş yapacagız demediler mi?
Akıl almıyo yöneticilerin yaptklarnı valla
Muhtemelen stres yönetimini ölçüyorlardir.1 saat 40 dakika bekletildiniz mi gercekten!Hic aklim almiyor nasil bu kadar bekletirler. Iyi beklemissiniz yine ben sinirden cildirirdim.
Ben hepsinde gebeş gibi gülümsemeye devam ettimMuhtemelen stres yönetimini ölçüyorlardir.
Böyle bir yöntem var ik'da, bazen insanları bilerek strese sokup doğal tepkilerini değerlendiriyorlar. Öğrendikleri binlerce yararlı şeyi uygulamazlar ama bunu maşallah hiç unutmazlar
Yemnle sövmediğim bi kulaklarının arkası kaldı ama kusura bakmayın beklettk dedklerinde gülümsedm artk önemli değil diyemedm dilim varmadı1 saat 40 dakika bekletildiniz mi gercekten!Hic aklim almiyor nasil bu kadar bekletirler. Iyi beklemissiniz yine ben sinirden cildirirdim.
Yav ben hc ik ile muhatap olmadım hatta ik hzmetini dsardan alıyolarmıs Bugun dayanamayıp sordm sizin ik nız yok mu diye öyle de acaip bi kurumsallkMuhtemelen stres yönetimini ölçüyorlardir.
Böyle bir yöntem var ik'da, bazen insanları bilerek strese sokup doğal tepkilerini değerlendiriyorlar. Öğrendikleri binlerce yararlı şeyi uygulamazlar ama bunu maşallah hiç unutmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?