- 14 Aralık 2016
- 113
- 106
- 18
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Ah canım 10 gun çok kısa hele kı bu zamndaLütfen konum bir süre taşınmasın çünkü bu da benim için bir dert haline geldi artık. Bi süredir iş arıyorum internette iş ilanları veren sitelere üye oldum ve basvurularımi yaptım ama 10 gün oldu hiç birinden bi ses yok. Çocuk gelişim önlisans mezunuyum ama onda da ya tecrübe istiyorlar ya torpil dönüyor, tecrübesizleri ise almazsanız biz nasıl tecrübe edinicez diyince de haklı olduğumu söylüyorlar ama yine ise almıyorlar. Mağazalara başvurdum netten hala bekliyorum hayır yani lisans mezunu mu arıyorlar acaba bilmiyorum. Iş bulanlar nasıl buldu bu konu da fikir, tecrübe, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler :)
1.5 senedir arıyorum 10 gün ne ki çok sabırsızsın canım şans meselesiLütfen konum bir süre taşınmasın çünkü bu da benim için bir dert haline geldi artık. Bi süredir iş arıyorum internette iş ilanları veren sitelere üye oldum ve basvurularımi yaptım ama 10 gün oldu hiç birinden bi ses yok. Çocuk gelişim önlisans mezunuyum ama onda da ya tecrübe istiyorlar ya torpil dönüyor, tecrübesizleri ise almazsanız biz nasıl tecrübe edinicez diyince de haklı olduğumu söylüyorlar ama yine ise almıyorlar. Mağazalara başvurdum netten hala bekliyorum hayır yani lisans mezunu mu arıyorlar acaba bilmiyorum. Iş bulanlar nasıl buldu bu konu da fikir, tecrübe, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler :)
Bu sene mezun oldum bende işletme lisans mezunuyum.Mayıs ayından beri iş arıyorum yok.Görüşmelere gidiyorum tecrübe istiyolar.Okuldan tam donanımlı çıkmamızı bekliyolar.Bu aralar biraz daha zor.
Evet biraz öyleyim1.5 senedir arıyorum 10 gün ne ki çok sabırsızsın canım şans meselesi
Canım daha 10 gün olmuş.Lütfen konum bir süre taşınmasın çünkü bu da benim için bir dert haline geldi artık. Bi süredir iş arıyorum internette iş ilanları veren sitelere üye oldum ve basvurularımi yaptım ama 10 gün oldu hiç birinden bi ses yok. Çocuk gelişim önlisans mezunuyum ama onda da ya tecrübe istiyorlar ya torpil dönüyor, tecrübesizleri ise almazsanız biz nasıl tecrübe edinicez diyince de haklı olduğumu söylüyorlar ama yine ise almıyorlar. Mağazalara başvurdum netten hala bekliyorum hayır yani lisans mezunu mu arıyorlar acaba bilmiyorum. Iş bulanlar nasıl buldu bu konu da fikir, tecrübe, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler :)
Liselerin çocukgelişim bölümlerine cv bırakın, özel kreşlere de..Lütfen konum bir süre taşınmasın çünkü bu da benim için bir dert haline geldi artık. Bi süredir iş arıyorum internette iş ilanları veren sitelere üye oldum ve basvurularımi yaptım ama 10 gün oldu hiç birinden bi ses yok. Çocuk gelişim önlisans mezunuyum ama onda da ya tecrübe istiyorlar ya torpil dönüyor, tecrübesizleri ise almazsanız biz nasıl tecrübe edinicez diyince de haklı olduğumu söylüyorlar ama yine ise almıyorlar. Mağazalara başvurdum netten hala bekliyorum hayır yani lisans mezunu mu arıyorlar acaba bilmiyorum. Iş bulanlar nasıl buldu bu konu da fikir, tecrübe, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler :)
10 gün mü
6 aydır işsizim.
Tecrübe 18 yıl,yabancı dil ,yöneticilik ....Hala tık yok.
Ezik miyiz biz acaba+1
11 yıllık deneyim (çok uluslu kurumsal firmalar, uzman pozisyonu)
2 iyi+2 orta seviye yabancı dil
eğitim: 2 üniversite+yüksek lisans
4 aydır iş arıyorum tık yok
Ezik miyiz biz acaba
benim artık iş bulma hevesim de yok.Çok dua ediyorum saplantılı şekilde yılbaşında ikramiye çıksın kendi işimi kurayım.olabiliriz bence yazık bize
hedef 2017 diyordum ama ondan de umudumu kaybetmeye başladım
bi de piskopat gibi önüme gelene iş arıyorum iş var mı diye sormaya başladım, yakında gören yolunu değiştirecek
benim artık iş bulma hevesim de yok.Çok dua ediyorum saplantılı şekilde yılbaşında ikramiye çıksın kendi işimi kurayım.
Amin amin amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?