iş bulma derdim.

kreşlerin de mevsimi vardır muhtemelen özel okullar gibi onlar da nisan da başlar haziran a kadar alırlar eleman

iki öğretmenli okulları araştırın

oğlumun okulunda bir lisans mezunu bir de önlisans mezunu öğretmen vardı sınıfta

6 sınıf 12 öğretmen vardı

ankara büyük şehir bu tarz okullar orada da vardı

hatta öğretmenler DGS ile dört yıllık okumaya başlayınca Eylül de yerine yeni birilerini alıyorlardı

+1
11 yıllık deneyim (çok uluslu kurumsal firmalar, uzman pozisyonu)
2 iyi+2 orta seviye yabancı dil
eğitim: 2 üniversite+yüksek lisans
4 aydır iş arıyorum tık yok

şok geçirdim yuh ya sizde bulamazsanız yani.. ama tasvir dahi edilemez Baska işler dönüyor piyasada çok uzucu ki.. artık açıkça söylüyorlar ne aradıklarıni üstelik utanmadan biara sogumustum aramaktan..

Aslında yeterli gelecek bölümden mezun olmuşsunuz. Ancak hala bir sonuca varamadıysanız, AÖF üzerinden myo mezuniyetinizi fakülte mezuniyetine döndürebilirsiniz. Sosyal platform üzerinden değilde, bireysel gidip görüşerek başvurmak daha etkili bir yol elbet. Ama işte, sizde belirtmişsiniz... Dilerim en yakın zamanda istediğiniz kapılar açılır... Bu dönemde öyle zor ki... İstihdam sıkıntısı da yaşamıyoruz çok fazla, seçici işverenler sağ olsun...

Ayrica formasyonum da var ama atanamiyorum
Isverenler yeni calisan almaktansa krizi bahane edip calisanlarin derisini yuzmeyi tercih ediyorlar. Calisanin derdi ayri issizinki ayrı...
2 ay once kuzenim burdan (istanbul) cok guzel gorunen bir teklif aldi, devletten istifa etti, geldi ev tuttu dayadi dosedi, dunya kadar masraf yapti ise basladi 2 aydir maasini alamiyor, bu adam uzman doktor.... bu ulkede kimsenin degeri kalmadi artik

Bende is arıyorum 3 aydır hala bulamadım malesef önlisans muhasebe mezunuyum.cagri merkezi var onu bekliyorum inş olursa tabi..çok sıkıcı bi durum malesef

merhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdariptim geçen aylarda .com diye iş arama sitesi'ne rastladım yeni açılan olmasına rağmen baya kendime uygun iş ilanı buldum başvuru yaptım sistemden mesaj ile döndü firmalar çok iyi geldi dönüş olmasının şu anda deneme sürecinde işe başladım tavsiye ederim sizlerede cvbenim'i .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…