İş bulamıyorum..

funda hanım bana da bahsettiğiniz duayı yollarmısınız? allah hepimizin gönlüne göre versin hastahanelere halkla ilişkiler uzmanı hasta kabul görevlisi olarak girmek istiyorum nasıl başvurulur bilen var mı??

Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...

rica etsem banada yollayabilirmisiniz bu duayı...benim de çok ihtiyacım var böyle bi duaya...

funda hanım msj atamıyormuşum o yüzden burdan yazıyorum duayı yollamışsınız Allah razı olsun,çok teşekkür ederim sizede hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim,herşey gönlünüze göre olsun iyi günler=)

Bişey değil cnm.Diğer arkadaşlara yollıcam ama 10 dk beklemem lazımmış.Gecikme ondann..

Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...

canımcım benim kızımda bir yıldır iş bulamadı rica etsem banada atarmısın duayı , malum yeri göğü tutan dua derler. seninde şansın bol olsun rabbim hayırlı işler versin

Bu duayı bana da yollayabilir misiniz?
Kız kardeşim için okumak isterim.
Teşekkürler.

banada yazarmısınız...dua ederim szie..çok inançlı biriyim..duayı okuyunca iş bulacaqıma okadar yürekten inandımki şuan..çok mutlu olurum bnmlede paylaşırsanız..

Evet haklısınız, umudu kaybetmemek lazım, sürekli motive bir şekilde aramak gerekiyor çünkü siz kendinize olan güveninizi kaybettiğinizde karşı taraf da bunu hissediyor ve pozitif cevap alma şansınız daha da azalıyor.İnternetten başvuru göndermek yerine, aracı insan kaynakları firmalarına gitmeyi deneyebilirsiniz, sizin profilinize uygun bir iş olduğu takdirde sizi yönlendirebilirler, en azından elektronik yolla yapacağınız başvurudan daha iyi bir izlenim bırakma şansınız olabilir, onun dışında iş aradığınız süre içerisinde kendinizi geliştirmeyi deneyebilirsiniz, sertifika programlarına katılıp bilgisayar programlarını öğrenebilirsiniz mesela ya da yabancı dili.Biliyorum bütün bunlar stresli dönemlerde hiç de yapılası şeyler gibi gelmiyor ama ne yazık ki şartlar bunu gerektiriyor, çok fazla mezun öğrenci iş aramakta ve sektörde yeteri kadar iş yok ya da objektif bir şekilde yaklaşmıyorlar, yani herkes kendi tanıdığını kayırıyor ama inanın ki sizin sevebileceğiniz size uygun bir işi bulacaksınız, çok dert etmemek lazım çünkü bu süreci yaşayan çok fazla sayıda insan var ve hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Bir de şunu unutmayın işi bulmakla da bitmiyor, kontratlar hep süreli, yani özel sektörde barınmak zor,her an tekrar aynı durumla karşı karşıya kalabilirsiniz onun için kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.

çok zor gerçekten işsizlik Allah işsiz olan herkese tez vakiitte hayırlı işler nasip eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…