İş bulamıyorum..

Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...

bende aynen bu durumdayım işsizlik durumunda ve sıkıntıdan patlamak delirmek üzereyim rica etsem benimlede paylaşır mısın bu duayı arkadaşımmm ((

Açıkta kalan üniversite mezunalrı görüyorum, işiniz gerçekten zor. Hatta işimiz zor. Bende bu durumdan müzdarip olurum diye korkuyorum.

arkadaşlar; bu duayı bende öğrenmek,kendim ve yakınlarım için okumak istiyorum.
rica etsem biriniz paylaşabilir misiniz.

arkadaslar benım de suan ıhtıyacım var o duaya esım ıcın okumak ıstıyorum rıca etsem banada yollarmısınız

arkadaslar benım de suan ıhtıyacım var o duaya esım ıcın okumak ıstıyorum rıca etsem banada yollarmısınız

Merhaba hanımlar size bi iş teklıfm var bnde calsmıyordum kucuk bı bebegım var farmasiye üye oldum ekıbımızı kurduk yenı arkadaslar arıyorm cabalayan herkese üye destegı verıyoruz ücretsz uyelık grup bılgılendırmesı hersy mevcut asla pısman olmayacaksınız sızınde alt ekıplerınız olacak ve ılerleyerek maas almaya baslayacksnz elden karınız harıc üstelık farmasi cok baska ılgılenmek ısteyen arkadaslara yardmcı olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…