- Konu Sahibi GreenGreenEyes
-
Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...
funda hanım msj atamıyormuşum o yüzden burdan yazıyorum duayı yollamışsınız Allah razı olsun,çok teşekkür ederim sizede hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim,herşey gönlünüze göre olsun iyi günler=)
Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...
Bende duadan istiyorum lütfen atar misinkzdua paylasmak yasak degilse ben burdan yazayım herkes faydalansın.. yönetici okursa bi aydınlatsın yasak degilse paylasırım...
Funda hanım o duayı babamda atar mısınızBişey değil cnm.Diğer arkadaşlara yollıcam ama 10 dk beklemem lazımmış.Gecikme ondann..
Funda hanım banada atarmisiniz duayı acaba,epeydir issizim lütfen.dua paylasmak yasak degilse ben burdan yazayım herkes faydalansın.. yönetici okursa bi aydınlatsın yasak degilse paylasırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?