- Konu Sahibi GreenGreenEyes
-
Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...
bende izmirdeyim aynı dertten muzdaribim çok şükür iş buldum sonunda inş uzun soluklu olur
ablamda üni mezunu lisans izmirde istda başvurmadığı yer kalmadı o da seninle aynı durumda 2 yıl olcak okul biteli iş bulamadı
hiç üzülmeyin ( biliyorum söylemesi çok kolay ama ), kısmetiniz bi yerde sizi bekliyodur. bende üniversiteyi bitirdikten sonra uzun bi süre işsiz kaldım, şehir dışına bile çıktım iş aramak için ama bulamadım.o arada evlendim, evlendikten 3 yıl sonra çok şükür ki iş bulabildim. sabredin, yaşadıklarınızın aynısı bende yaşadım, çok zor biliyorum, ev insanın üstüne üstüne geliyo, insan kendini bile tanıyamıyo, sinirli umutsuz oluyo, bilirim hem de çok iyi. umudunuzu kaybetmeyin,siz iş aramaya devam edin, bi gün mutlaka olacaktır.
kızlar ben de aynı dertle başbaşayım önlisans mezunu ve açıköğretim işletme 3 sınıf okuyorum netten de birsürü başvuru yapmama rağmen henüz bi cvp gelmiyor anlamadım ben benimle mezun olan arkadaşlarımın çogu çalışıyor ama babalarının arkaları ve torpilleri kuvvetli onları biliyorum bizde o zman işsiz mi kalacaz demek o mu oluyor artık evde durmaktan sıkıldım ben dışarı bile çıkamıyorum artık utanıyorum kendimi eve hapsettim ne yapmalıyım... buarada duası olan arkadaşım bana da özelden mesaj atarsan sevinirim. en kısa zman da hayırlı ve güzel işler bulalım kızlar.
Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?