- Konu Sahibi GreenGreenEyes
dua paylasmak yasak degilse ben burdan yazayım herkes faydalansın.. yönetici okursa bi aydınlatsın yasak degilse paylasırım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...
funda hanım msj atamıyormuşum o yüzden burdan yazıyorum duayı yollamışsınız Allah razı olsun,çok teşekkür ederim sizede hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim,herşey gönlünüze göre olsun iyi günler=)
Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...
çok zor gerçekten işsizlik Allah işsiz olan herkese tez vakiitte hayırlı işler nasip eylesin..