Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar, funda30 hanımefendinin paylaştığı duayı gören bilen birileri var ise bizlerede paylaşabilir mi? (Sanırım funda hanım ortalıkta yok çünkü)
Merhaba kızlar. CAnım çok sıkkın.Önlisans mezunuyum. AöF de de okuyorum 3,sınıftayım bitecek az kaldı.izmir gibi büyük bi şehirde yaşıyorum. 2 yıldır Başvurmadıgım yer kalmadı ama yok yok iş yok. İnternet sitelerinden basvurdum. günlük iş ilanlarına başvuru yapıyorum. Bir çok iş yerine doğrudan başvuru yaptım. Sanki kısmetim bağlanmıs gibi yok. Arıyolar ama ya semt uzak kalıyo ya da aktif satıs oluyor. Kabul etmiyorum. Söyle düzenli uzun süre çalısabilecegim bi is olsun istiyorum. Çeyiz icin para biriktirmem lazım ama iş yok. bu canımı cok sıkıyor. cok kafaya takıyorum uyuyamıyorum. Bir de okul bitince evde oturmak zor geldi boşlukta kaldım resmen. kendimi hiç ise yaramaz gibi görüyorum.uyku düzenim bozuldu. hayattan sogudum resmen çok boslukta kaldımm .paylaşmak istedim arkadaslar yoksa bunalıma giricemm ((.