İş bulamıyorum ,bunalımdayım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mouse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibi başka bi alandan iş baksanız sınavlara hazırlanıyor musunuz bilmiyorum ama bölüm dışı KPSS ile normal memurluk ta tercih edebilirsiniz özeller evliyseniz daha sıkıntı çalışma saatleri ve yoğunluk bakımından

Bölümünüzde atama varsa KPSS bakın özeller çalışma saati bakımından sıkıntılı ama çok güzel çalışma şartları olan ozeller de var tabiki

Bir kaç kere sınava girdim, düzenli çalışmak için niyetlendim ama yapamadım, çok zorlandım ama şuan neye karar verirsem ona çok yüklenme konusunda daha kararlı hissediyorum, yapmam gerekiyor çünkü. Pek hırslı biri değilim hırslandıracağım kendimi bir şekilde. Bir de aile özellikle anne faktörü var beni sıkan, zorlayan, yeni bir kpss süreci kararı hoşlarına gitmeyecektir, bir de sonuç iyi gelmezse.. Ben de biraz fazla hassas ve kaygılı olunca sıkıntı oluyor ama bir karar verdiğimde iyice üstüne gideceğim artık. Özelde de başlarsam okullarımla alakalı olmayacak, sıfır noktasındayım. Sevmediğim, istemediğim okulları okudum ve yapamadım, zaman geçti üzerinden. Maddi durum olsa yeniden okurdum, kurslara giderdim ama her şey benim çalışmama bağlı artık. Biraz daha ruhen rahat olsaydım ilk tercihim de kpssyi zorlamak olurdu ama şimdi düşünüyorum. Özele karar verirsem ve olursa da zaten o süreçte hem tecrübe hem para biriktirip sonrasında duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum. İş ararken de kpssye çalışmaya başlarım uzarsa diye ama bir odak noktası belirlemem gerekiyor yine de. vs. vs..
Kafam karışık gerçekten, inşallah doğru kararı veririm ama böyle yazarken düşünmek iyi geldi. Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için.

Son düzenleme:
Neden bu kadar kırıcı konuşmuşsunuz herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir herkese sataşarak mutlu mu oluyorsunuz Allah çevrenizdeki insanlara yardım etsin

Vermek istedigim mesaji siz de anlamamissiniz.

Herkes derken baska kime satasmisim da Allah'tan cevremdeki insanlara yardimci olmasini dilemissiniz?

Maalesef ben de kendi alanımda ilgili pek iş bulamadım yani hastanelerde belli bir kontenjan var.
Ben de kendi mesleğim dışında işler bakmaya başladım yani o şekilde bulabildim.
çok zor gerçekten.

Vermek istedigim mesaji siz de anlamamissiniz.

Herkes derken baska kime satasmisim da Allah'tan cevremdeki insanlara yardimci olmasini dilemissiniz?
1 hafta falan oldu üye olalı hangi konuya Baksam birilerine yüklenme çabası burada kimse kimseyi tanımıyor ama kırılan kalpleri Allah bilir bunun vebalinide bi ömür ödersiniz

İnşallah Gönlünüze göre bi iş bulursunuz part time işlere de bakın hani elinize az da olsa para geçsin siz KPSS ağırlık verin Bende atanmak için 3 yıl uğraştım ve sonunda atandım emek yerde kalmaz emin olun yeter ki güvenin kendinize evde internet varsa bütün dersler elinizin altında

1 hafta falan oldu üye olalı hangi konuya Baksam birilerine yüklenme çabası burada kimse kimseyi tanımıyor ama kırılan kalpleri Allah bilir bunun vebalinide bi ömür ödersiniz

Bir sure uye olmadan, 1 aya yakindir da uye olarak bu forumu takip ediyorum ve sizin o kirici olarak nitelendirdiginiz yorumlarin hayatima olumlu etkisinin buyuklugunu anlatmama kelimeler yetmez.

Bu forumdan cok sey ogrendim, bu forumdaki guclu kadinlarin tokat gibi yorumlarindan cok sey cikardim ve hicbirine bu kirici yorumlarindan oturu gucenmedim. Yapilan yorumlardan verilmek istenen mesaji anlamak cok onemli cunku.

Niyetimi bilmeyerek siz de benim vebalimi aldiniz su an. Gecmis olsun.

Siz yukarıda ki bayanın vebalini almayın da mühimi yok ayrıca kırıcı konuşarak güçlü kadın olunmaz güçlü olduğunu sanar bi ömür mutsuzluğa mahkum olursunuz bi insana tokat gibi yorum yapmayı güçlü kadın olarak anlamayın

Yukaridaki uye yorumumdaki mesaji anlarsa ve ona gore hareket ederse mutesekkir bile olacaktir bana.

Ayrica, yine anlamamissiniz yazdigimi. :/

Neyse, iyi gunler size.

Genç arkadaşım siz bu forumu biraz daha yakından takip edin ve biraz zaman geçsin sonra tekrar konuşalım.
Henüz 1 haftadır takip ettiğiniz bir forumda serzenişte ve sitemde bulunduğunuz
Summer-girl veya bir başka üye hakkında bu kadar kesin fikir sahibi olmanız ne kadar doğru? Tartışılır.
Bir de 'ömür boyu vebal almak' çok ağır bir itham olmuş.

1 haftadır üyeyim dedim yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama üye olunca kişilere dikkat ettim Summer-girl hanımefendinin mesajları oldukça kırıcı bi okuyun yukarda yazdığını yazmadan edemedim ki bi kaç yerde daha denk geldim sizler burada kırıcı konuşmaları desteklerken benim yorumum ve fikrimi de saygıyla karşılamanız gerekiyor eleştiri yaptım sonuç olarak

Neyse size iyi günler

Valla neye ugradigimi sasirdim birden boyle vebal icerikli bir ithamla karsilasinca. Halbuki bir gram kotu niyet yoktu icimde yorum yaparken. Gordugum yanlislari belirtmistim sadece.

Iyi ki varsiniz derin sularda . Anlasilabilmek oyle guzel ki...

Sizin yorum yaptığınız insanlarda emin olun neye uğradığını sasırıyordur empati çok önemli neyse bu konuyu daha uzatmayalım iyi günler dilerim

Benim iki sene oldu bedava da çalışmaya razıyım ama yok yüzlerce yere başvurdum geri dönüş yok psikolojim iyice bozulacak ondan korkuyorum

Teşekkür ederim inşallah.. Part time da var aklımda bakalım. Hayırlı olsun, tebrik ederim, kpssde karar kılarsam artık darısı başıma inşallah :)

Sizin fikrinize elbette saygı duyuyorum.
Saygı beklediğinizi vurgulama ihtiyacı duymanıza üzüldüm çünkü size saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum.
Ayrıca 'kırıcı konuşmaları' desteklediğimi de düşünmüyorum.
Şunu hatırlatmakta fayda görüyorum,
hepimizin olayları algılama ve değerlendirme tarzımız çok farklı.
Sizin daha yumuşak ve olumlu yorum yapmanız güzel bir şey ama herkesin böyle yorum yapma mecburiyeti yok.
Kaldı ki hakkında tartıştığınız ve savunduğunuz üye bir başkasının konusuna 'ben de çalışmak istiyorum ama nişanlım izin vermiyor' yazarak bir nevi kendi durumunun tartışılmasına kendisi ortam hazırladı.
Buraya konu açan veya başkasının konusuna kendi durumunu dahil eden herkes, birer yetişkin olarak gelecek tüm yorumlara da hazırlıklı olmalı.
Ayrıca olumsuz yorum yapmak niye vebal olsun onu anlamadım.
Sonuçta arkasından konuşmuyor kimse,
direkt düşüncesini söylüyor.

Forumu takip ediyorsanız benim tarz olarak kırıcı olmadığımı ve bu tip yorumları çok desteklemediğimi de fark etmiş olmalısınız, bununla birlikte bu, bana farklı tarzı benimseyen arkadaşları eleştirme hakkı vermiyor.
Bazen 'dost acı söyler' hesabı net konuşmak gerekiyor bazı insanlara.
25 yaşına gelmiş, eline mesleğini almış insanlar, hayatlarını dün tanıştıkları erkeklere ipotek edince bunu anlayışla karşılamak hepimiz için mümkün olmuyor takdir edersiniz ki.

Uzun lafın kısası birbirimize kızıp, sitem etmemizi gerektirecek bir durum yok.
Saygı çerçevesinde olduğu sürece,farklı fikirlerin konuşulup tartışılması iyidir,güzeldir,bizi geliştirir.
Birbirimizi daha iyi anlayabilmek temennisiyle hayırlı akşamlar diliyorum.

Valla kimse kusura bakmasin ama gerekli gordugum yerde saygi cercevesinde uygun bir uslupla istedigim elestirel yorumu yaparim.

Sen git, oku, emek ver, sonra da elin adami ciksin, senin calisabilecegin yerleri tayin ederek hayatini yonetsin hele ki milletin issizlikten dokuldugu boyle bir donemde.

Yarasi olan gocunmus zaten de kimse beni veballe falan korkutmasin. Kimseye dusmedi vebal dagitmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…