- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bölümünüzde atama varsa KPSS bakın özeller çalışma saati bakımından sıkıntılı ama çok güzel çalışma şartları olan ozeller de var tabiki
Neden bu kadar kırıcı konuşmuşsunuz herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir herkese sataşarak mutlu mu oluyorsunuz Allah çevrenizdeki insanlara yardım etsin
1 hafta falan oldu üye olalı hangi konuya Baksam birilerine yüklenme çabası burada kimse kimseyi tanımıyor ama kırılan kalpleri Allah bilir bunun vebalinide bi ömür ödersinizVermek istedigim mesaji siz de anlamamissiniz.
Herkes derken baska kime satasmisim da Allah'tan cevremdeki insanlara yardimci olmasini dilemissiniz?
İnşallah Gönlünüze göre bi iş bulursunuz part time işlere de bakın hani elinize az da olsa para geçsin siz KPSS ağırlık verin Bende atanmak için 3 yıl uğraştım ve sonunda atandım emek yerde kalmaz emin olun yeter ki güvenin kendinize evde internet varsa bütün dersler elinizin altındaBir kaç kere sınava girdim, düzenli çalışmak için niyetlendim ama yapamadım, çok zorlandım ama şuan neye karar verirsem ona çok yüklenme konusunda daha kararlı hissediyorum, yapmam gerekiyor çünkü. Pek hırslı biri değilim hırslandıracağım kendimi bir şekilde. Bir de aile özellikle anne faktörü var beni sıkan, zorlayan, yeni bir kpss süreci kararı hoşlarına gitmeyecektir, bir de sonuç iyi gelmezse.. Ben de biraz fazla hassas ve kaygılı olunca sıkıntı oluyor ama bir karar verdiğimde iyice üstüne gideceğim artık. Özelde de başlarsam okullarımla alakalı olmayacak, sıfır noktasındayım. Sevmediğim, istemediğim okulları okudum ve yapamadım, zaman geçti üzerinden. Maddi durum olsa yeniden okurdum, kurslara giderdim ama her şey benim çalışmama bağlı artık. Biraz daha ruhen rahat olsaydım ilk tercihim de kpssyi zorlamak olurdu ama şimdi düşünüyorum. Özele karar verirsem ve olursa da zaten o süreçte hem tecrübe hem para biriktirip sonrasında duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum. İş ararken de kpssye çalışmaya başlarım uzarsa diye ama bir odak noktası belirlemem gerekiyor yine de. vs. vs..
Kafam karışık gerçekten, inşallah doğru kararı veririm ama böyle yazarken düşünmek iyi geldi. Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için.
1 hafta falan oldu üye olalı hangi konuya Baksam birilerine yüklenme çabası burada kimse kimseyi tanımıyor ama kırılan kalpleri Allah bilir bunun vebalinide bi ömür ödersiniz
Siz yukarıda ki bayanın vebalini almayın da mühimi yok ayrıca kırıcı konuşarak güçlü kadın olunmaz güçlü olduğunu sanar bi ömür mutsuzluğa mahkum olursunuz bi insana tokat gibi yorum yapmayı güçlü kadın olarak anlamayınBir sure uye olmadan, 1 aya yakindir da uye olarak bu forumu takip ediyorum ve sizin o kirici olarak nitelendirdiginiz yorumlarin hayatima olumlu etkisinin buyuklugunu anlatmama kelimeler yetmez.
Bu forumdan cok sey ogrendim, bu forumdaki guclu kadinlarin tokat gibi yorumlarindan cok sey cikardim ve hicbirine bu kirici yorumlarindan oturu gucenmedim. Yapilan yorumlardan verilmek istenen mesaji anlamak cok onemli cunku.
Niyetimi bilmeyerek siz de benim vebalimi aldiniz su an. Gecmis olsun.
Siz yukarıda ki bayanın vebalini almayın da mühimi yok ayrıca kırıcı konuşarak güçlü kadın olunmaz güçlü olduğunu sanar bi ömür mutsuzluğa mahkum olursunuz bi insana tokat gibi yorum yapmayı güçlü kadın olarak anlamayın
İyi günler diliyorumYukaridaki uye yorumumdaki mesaji anlarsa ve ona gore hareket ederse mutesekkir bile olacaktir bana.
Ayrica, yine anlamamissiniz yazdigimi. :/
Neyse, iyi gunler size.
Genç arkadaşım siz bu forumu biraz daha yakından takip edin ve biraz zaman geçsin sonra tekrar konuşalım.Siz yukarıda ki bayanın vebalini almayın da mühimi yok ayrıca kırıcı konuşarak güçlü kadın olunmaz güçlü olduğunu sanar bi ömür mutsuzluğa mahkum olursunuz bi insana tokat gibi yorum yapmayı güçlü kadın olarak anlamayın
1 haftadır üyeyim dedim yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama üye olunca kişilere dikkat ettimGenç arkadaşım siz bu forumu biraz daha yakından takip edin ve biraz zaman geçsin sonra tekrar konuşalım.
Henüz 1 haftadır takip ettiğiniz bir forumda serzenişte ve sitemde bulunduğunuz
Summer-girl veya bir başka üye hakkında bu kadar kesin fikir sahibi olmanız ne kadar doğru? Tartışılır.
Bir de 'ömür boyu vebal almak' çok ağır bir itham olmuş.
Neyse size iyi günler1 haftadır üyeyim dedim yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama üye olunca kişilere dikkat ettimSummer-girl hanımefendinin mesajları oldukça kırıcı bi okuyun yukarda yazdığını yazmadan edemedim ki bi kaç yerde daha denk geldim sizler burada kırıcı konuşmaları desteklerken benim yorumum ve fikrimi de saygıyla karşılamanız gerekiyor eleştiri yaptım sonuç olarak
Genç arkadaşım siz bu forumu biraz daha yakından takip edin ve biraz zaman geçsin sonra tekrar konuşalım.
Henüz 1 haftadır takip ettiğiniz bir forumda serzenişte ve sitemde bulunduğunuz
Summer-girl veya bir başka üye hakkında bu kadar kesin fikir sahibi olmanız ne kadar doğru? Tartışılır.
Bir de 'ömür boyu vebal almak' çok ağır bir itham olmuş.
Sizin yorum yaptığınız insanlarda emin olun neye uğradığını sasırıyordur empati çok önemli neyse bu konuyu daha uzatmayalım iyi günler dilerimValla neye ugradigimi sasirdim birden boyle vebal icerikli bir ithamla karsilasinca. Halbuki bir gram kotu niyet yoktu icimde yorum yaparken. Gordugum yanlislari belirtmistim sadece.
Iyi ki varsinizderin sularda . Anlasilabilmek oyle guzel ki...
İnşallah Gönlünüze göre bi iş bulursunuz part time işlere de bakın hani elinize az da olsa para geçsin siz KPSS ağırlık verin Bende atanmak için 3 yıl uğraştım ve sonunda atandım emek yerde kalmaz emin olun yeter ki güvenin kendinize evde internet varsa bütün dersler elinizin altında
Sizin fikrinize elbette saygı duyuyorum.1 haftadır üyeyim dedim yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum ama üye olunca kişilere dikkat ettimSummer-girl hanımefendinin mesajları oldukça kırıcı bi okuyun yukarda yazdığını yazmadan edemedim ki bi kaç yerde daha denk geldim sizler burada kırıcı konuşmaları desteklerken benim yorumum ve fikrimi de saygıyla karşılamanız gerekiyor eleştiri yaptım sonuç olarak