İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Aramız iyiyken de söyleseydi isteğini ? Az tutarlı olsaydı ? Fena mı olurdu ?

Hanimefendi erkeklerin is arkadasi olarak veya sosyal yasamda cogu boyle
Iyiyken gayet iyi, anlasmazlik olunca hayvanlasiyorlar
Adamin tutumu tabi ki sacma ve yanlis. Adam gayet duygusal davraniyor. Bu yuzden isyerinde duygusal tepkilere sebep olacak sekilde davranmayin, duygusal tepkilerin ne dozunu ne de bicimini kestirebilirsiniz siz zarali cikarsiniz.
Size tavsiyem hic ustune gitmeyin birakin ne hali varsa gorsun
Sabah gunaydin aksam iyi aksamlar bu kadar. Daha da muhattap olmayin.

Aramız iyiyken de söyleseydi isteğini ? Az tutarlı olsaydı ? Fena mı olurdu ?

hoş görülüymüş.
artık hoş görü göstermesine gerek kalmamış.
bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

hatalı olan sizsiniz ve hala diretiyor üstelik tutarlı olsaydı diye suçlamaya çalışıyorsunuz.
sizinle geçim zor.

Canım oeki yarın işe gidince onun istediği gibi mi yapayım ? Yani tek ışık mı açık olsun sadece ? Onun istediği gibi olunca alttan aldığımı düşünmez mi ?
Siz olayi hodri meydana ceviriseniz adamin bir iki laf sokmasina bu kadar uzulmussunuz cok daha agirlarini duyup kaldoramayacaksiniz.
Karsinizdaki kadar alcalamayacaksanizda o kavgaya hic girmeyin.gidip sadece kendi isiginizi acin.ahmetle gunaydin disinda muhatap olmayin dik durun ama kavgayada sebep vermeyin.
Is yerind ekimsede iyilik melegi filan degildir unutmayin size is ogreten o isi size yaptirmak icin ogretir unutmayin.
Kavgayada asiri samimiyetede gerek yok.zamanla sende degiseceksin sanirim ilk is deneyimin.

Ben şimdi yarın işe gidince lambaların 2 sini de açmayı düşünüyordum . Tekrar tartışma çıkarırsa genel müdüre şikayet edecektim. Bunu yapmayayım mı sizce ? Onun istediği gibi mi yapayım ? Bu durumsa da kendimi sinmiş gibi hissediyorum sanki tecavüze uğramış gibi hissediyorum. Öbür türkü 2 ışığı da açarsam pislik yapabilir yine. Sizce nasıl davranmalıyım ?

100 kere yazdim tekrar yazayim isyerinde erkeklerle samimiyet olmuyor, duygusallasiyorlar, goz koyuyorlar, beklentiye giriyorlar
Beklentilerini bulamayinca da ya tripleniyorlar ya da sacmaliyorlar
Erkekler profesyonel olarak daha cok sacmaliyor. En temizi sebebiyet vermemek. Is bulmak zor, hodugun birine sebep isinizden ekmeginizden olmayin
Boyle

Ben karşı taraf evli barklı olduğu için böyle bir ihtimali hiç aklıma getirmemiştim (

Kendi tarafınızdaki lambayı kullanım. Arkadaşınız rahatsız olduğunu defalarca belirtmiş hakkaten ısrar etmeseydiniz keşke. Ortak kullanım alanlarında malesef herşey istediğimiz gibi olmayabiliyor.
Bence kesinlikle olayı tatlıya bağlamaya bakın ve çekişmeyin. Deneme süresindesiniz olan size olur. Çözülmeyecek bi mesele göremedim ben.

Adamın bu kadar lafından sonra siz yine de Işık’ların ikisinide açarsanız, siz suçlu olursunuz. Müdüre şikayet ettiğinizde adam bende ışıktan rahatsız oluyorum derse ne olacak? Unutmayın o 10 yıllık personel siz daha deneme sürecindesiniz. Kapıyı ilk size gösterirler. Daha deneme sürecinde işten atılırsanız cv nize iyi yansımaz. Yine de siz bilirsiniz.

Hanimefendi bakin sizin tarafiniz 1 lamba, adaminki 1 lamba
Adamin tarafina tecavuze ediyorsunuz
Alin 1 masa lambasi bir de kendi isiginizi yakin daha da muhattap olmayin tartismaya sebep vermeyin bu kadar
Tekrar yaziyorum isinizi alin, maaasinizi alin dahasina da karismayin
Mudure lambaya sebep sikayetciyim derseniz adam size poposuyla guler
Bugun bunu yarin berikini gucendirirsiniz bir de bakmissiniz biz bununla mi ugrasicaz demisler kapi onundesiniz. O zaman sacma sapan bir meseleye sebep ekmegimden oldum der kafanizi taslara vurursunuz is bulmak cok zor

Enerjinizi bu adama veya meseleye kanalize etmeyin. isinize, ozel yasaminiza odaklanin. Ben gercekten anlamiyorum, pazar aksami isyerindeki lambayi dusunecek kadar mi boşkafalısınız?? Boşkafa aptal anlamında değil, yani kafanızda başka bir şeyler yok mu başka işiniz uğraşınız yok mu oturun dizi izleyin en kötü

Ne biçim konuşuyorsunuz ??

Tecavüze uğrar gibi hissetmek, ne ayıp laflar bunlar. Alt tarafı oda arkadaşınızla bir sorun yaşamışsınız. Hakikaten ışığa da takmışsınız. Size ne adamın ışığından. O ışık sizin masanıza, bilgisayarınıza ve evraklarınıza fayda etmez ki. Kendi isiginizi acın yeter. Yarın onun ışığını açarsanız gerçekten saygısızlık etmiş olursunuz. Oda iki kişilik ve siz her şeye tek başına karar vermişsiniz. Adam da bıkmış ve tepkisini koymuş. Bu kadar basit.

Bak aoyle dusun iki kisiniz iki isik var.adamdan izin istemissin izin vermis onun taragida acmissin suan izin verniyor o halde acmamalisin.zaten bilgisayar ekraninin isigida var sikinti olmaz yani.
Kendi iagini ac direk isine kanalize ol

Bence bi is yerinde her zaman disiplin olmali bende calisiyorum ve ne kadar iyi veya kotu insanlar olsalarda sakalar tabi sozsel sakalar olsada her zaman bi dozunu ayarlar mesafemi korurum cunku is baska dostluk baska. Is yerim noel yemeginde hic birimizi statu farkliligimiz olmadigi icin orda daha samimiydim daha guler yuzlu ve sakalarim tum grubu guldurmustu seni boyle bilmezdik falan diyen oldu beni is yerinde asla boyle goremezsin dedim hep. Ve pazartesi ise donunce ayni mesafede oldum bunuda normal karsiliyorlar yapim ve is ahlakim oyledir... Kimseyle bu kadar samimiylik kurulmaz senle yasitiz is hayatinla arkadasligi karistirmaman gerekirdi. Simdi ne yapmaliyim diye dusunmezdin

Ben de yazın 25 derecede klima açılınca açtırmıyorum dışarısı serin pencereyi açınca güzel esiyor ama bazıları 16 derecede klima çalıştırıyor sonra ay çok sıcak boğuldum diyor mesela geçen yaz hiç açmadık kimse sıcaktan ölmedi :) (ben de yazıyı görünce bir an üstüme alındım cevap yazasım geldi :) )
ahahahaha ilahi iyi güldüm :))) kız ben de idari işler sorumlusuyum ve odada üç erkekle çalışıyorum inan onlar benden daha gün modundalar
paso dedikodu!
Genelde internetten alışveriş yaparım geçenlerde iki ayrı siparişim birer gün arayla geldi odadaki beylerden biri direkt yorum yaptı "bu bölgenin tüm kargoları size çalışıyor MissAmor hanım" içimden "ne alaka ne biçim yorum" dedim o derece duygusuzum yani işle alakası yok, bu yorumun bir katkısı ya da götürüsü de yok "hee evet nolmuş" dedim cevaben. Sonra da sert atarlı kadın oluyoruz arkadaş!

Bence siz kendi lambanızı yakın Ahmetinkine karışmayın en temizi
Öyle o sinmiş sanır, aman geri adım atamam düşüncesine girmeyin bunlar tamamen sizin yorumunuz
Ahmet'in aklını mı okudunuz? Şimdiden onun düşünebilme ihtimali olan şeyleri düşünmüş de yenilgiye uğramışsınız gibi bir psikolojiye girmeyin çok duygusal düşünüyorsunuz o kadar takmayın varsayalım ki geri adım attığınızı düşündü, eeee? Düşününce siz ne kaybedersiniz? Hani derler ya haklı olmak mı mutlu olmak mı? O haklı olsun siz mutlu olmayı seçin incileriniz dökülmez.

Ayrıca adam size tacizde mi bulundu da tecavüze uğramış gibi hissediyorsunuz? O kadar abartmayın. Adamın hakkına girmeyin o da sizin hakkınıza girmesin tatlı tatlı çalışın.

Evet erkekler çok ciddi ve prensipli görünse bile olayları duygusal yorumluyor
Sonra da "bayanlar duygusaldır " (aslı kadındır da işte ben hep bu versiyonu duyuyorum o da ayrı bir mevzu malum) deyip suçu bize atıyorlar. Ben ne zaman prensiplerle hareket etsem atar yapıp sonra duygusal davranıyorsunuz diye suçlanmışımdır halbuki kuralları uygulamanın nesi duygusal bilemedim :)

Neden boyle yapiyo ki acaba sabrini mi deniyo diger arkadaslarinla samimi olmandan mi rahatsiz yada piskolojik problrmleri mi var sen yine de dikkat et sonucta tm manasiyla tanimiyosun ne istiosa onu yapsin pek munakasaya girme ustune cekme dikkatini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…