İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Bu kadar samimiyete(?) bu kadar uzaklık ne tezat olmuş öyle. Benim anlamadığım neden bu kadar fazla samimiyet kanatsız melek vs. Yetişkin olmak olgunlaşmak bu değil ya. Sorunlarınızı halledemiyorsunuz olması gereken seviye yok aranızda. En baştaki gereksiz ve saçma samimiyetin götürülerini yaşıyorsunuz. Bu da size ders olsun.

Gereksiz samimiyet kurmuşsunuz. Orası iş yeri, cım’lı cim’li konuşulmamalı.
Işık konusunda haksızsınız. Bencilce davranmışsınız. Belki o da Işıkta konsantre olamıyordur. Ortak nokta bulmak zorundaydınız. Onun tarafındaki ışık sizi ilgilendirmez.
Tüm olayı bilmediğimiz için diğer konulara bir şey diyemeyeceğim.
Günaydın deyip geçin, bir şey demeye çalışırsa ses etmeyin. Fiziksel şiddete cesaret edemez. Başkan gelince de usulünce konuşursunuz.

Pasta börek, cım mım...
İşyeri değil kısır günü gibi bir ortam.

İki yetişkin gibi sorunu çözmeye çalış.

Lamba konusuna girmiyorum. İkinizde aşırı cit kirildim davranışlar göstermişsiniz. Ne alaka yani adamin tarafindaki lamba ve sizin konzentreniz?

Bana eski iş yerimdeki bir kadını hatırlattınız, bize klima açtırmazdı yazın ortasında. Yani adamın tarafındaki ışık sizi ilgilendirmez, çok zorlanıyorsanız masa lambası alın. Herkesin çalışma şekli farklıdır, kimisini de ışık rahatsız eder. Profesyonel olmak lazım, oraya arkadaşlık kurmaya gitmediniz, samimiyeti belli bir seviyede tutarsanız sorun da yaşamazsınız. Belki de siz farkında olmadan isteklerinizle adamı sıktınız, patladı bir yerden sonra. Bundan sonra yapacağınız şey adamın tarafına karışmamak ve işinizi yapmak.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu senin ilk işin ve yaşın 25 ten büyük değil. Tatlım sen hatayı en baştan yapıp, işyerini sosyalleştiğin arkadaş edindiğin bir yer zannetmişsin. Sadece iş tanımının karşısında ne yazıyorsa onu yapsaydın hiçbir sorun çıkmayacakmış. Ama sen sevgi pıtırcığı gibi davranıp, kekler börekler pastalar yapıp götürmeye başladıysan oradaki kıdemliler sana zaten gıcık olurlar. Bu her yerde böyledir. Ben üniversitede çalışıyorum ve işe yeni başlayan araştırma görevlilerinden böyle ilgi çekmeye çalışan, herkes samimi olmaya kalkışıp, pasta börek getirmeye çalışanlar olursa, profesörler direkt "bu ne kendini ne zannediyor, önce bir ortamı tanırsın, kendini ortamın yıldızı mı yapmaya çalışıyor" diye ona bilenirler.. Büyük ihtimalle Ahmette de öyle oldu.. Dünkü çocuk bu ne havalar, iyi davrandık diye kendini birşey zannetti, prensesi oynuyor vs vs diye sana sinir oldu. Bence olay bu

Is yerinde uzun mesai geciyor ailemizden cok mesaia rkadaslarimizi goruyoruz orada huzur gercekten onemli. Kendimce uygulamaya calistigim bir kac madde siralayayim
-uzun sure kendi odam disin da diger odalara gitmem isim yoksa
-dedikodu yapiliyorsa isime yogunlasirim aohbete dahil olmam.
-is arkadaslarimi sebepsiz yere aramam.
-kendi ozelimi fazla anlatmam.
Bunlari su sebeple siraladim mesai Rkadasligi tercihe bagli degil zorunlu arkadasliktir fazla samimiyete gerek yok.sohbetin is ile ilgili olsun.isten bunaldiysan hava ve yolla ilgili olsun cimm li cummlu moda hic gerek yok.
Bana kalirsa sana farkli duygular beslemis senin baskalariyla olan samimiyetinden rahatsiz olip farkli yoldan yukleniyor sana.
Yarin ise normal sekilde gidin kendinize masa lambasi alin.yada sadece kendi taraginizin isigini acin.surat asmayin ama cok muhatapta olmayin isinize bakin.is yogun degilse internete takilin.kendi kendinize yetin.

Kusura bakmayın ama sizle çalışmak istemezdim asla.

Mesele gayet açık,bir de neden böyle oldu diyorsunuz ben size söyleyeyim.

Adam bıkmıııışşşşş.

Başta iyi geçinmiş bir şey dememiş ama odada parfüm sıkmak, illa tutturup adamın tarafındaki ışığı açmak yok efendim perdeyi kapattırmak.

Ortak kullanım alanı orası, siz hiç karşınızdaki insanı düşünmeyip hoş gördü diye tepesine çıkmışsınız.

Ahmet’e üzüldüm ve haklı

Lütfen iki medeni insan gibi konuşun, samimiyet kurmayın, iş arkadaşı olun. İş yerinde de kısır günleri düzenlemekten vazgeçin.

pasta çörek ne alaka?
adam haklı onun tarafının ışığından size ne? kendi tarafınızı açın. yetmiyorsa masa lambası edinin.
bu kadar da hassas olmayın kadınlar gününde öle dedi böle dedi. iş hayatı böyle daha kimler neler diyecek. öyle ağlamaklı tabi dolabı kullanın falan moduna girmeyin. dik durun umursamayın.
siz işinizi yapın.

Onun tarafını açma
Odayı sadece sen kullanmıyorsun
Bende ışıl ışıl ortamdan rahatsız olurum sırf bu yüzden evimde Led vardır

Canım ama aramız iyiyken 2 lamba paso açık olurdu. Lambaların açık olduğunun farkında bile olmazdı hatta. Benim demek istediğim, benimle lamba meselesi adı altında uğraşıyor gibi hissediyorum

Canım ama aramız iyiyken 2 lambanın da açık olmasını zerre kadar umursamazdı. Bu lamba meselesini arkasına alıp benle uğraşıyor gibi hissediyorum ve bu da beni ürkütüyor .

Canım evli olduğu için değişik hisler beslediğini düşünmüyorum. Ama hırslanmış ve lamba meselesini bahane ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…