- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi sevvalnazo
-
Onun istedigi gibi olsumcanım ben adam gibi konuşsam anlar mı diye düşünüyordum
peki yarın nasıl davranayım ? ışığı açmayayayım mı ? onun istediği gibi mi olsun ?
Onun istedigi gibi olsum
Bence ugrasma
Haddini asmis ne yapacagi belli olmaz
Uyma
Onun tarafını açma
Odayı sadece sen kullanmıyorsun
Bende ışıl ışıl ortamdan rahatsız olurum sırf bu yüzden evimde Led vardır
Gercekten cok zor bir oda arkadasisiniz
Ilk defe mi calismaya basladiniz?
Bu isler boyle yurumez , yanlis yapiyorsunuz
pasta çörek ne alaka?
adam haklı onun tarafının ışığından size ne? kendi tarafınızı açın. yetmiyorsa masa lambası edinin.
bu kadar da hassas olmayın kadınlar gününde öle dedi böle dedi. iş hayatı böyle daha kimler neler diyecek. öyle ağlamaklı tabi dolabı kullanın falan moduna girmeyin. dik durun umursamayın.
siz işinizi yapın.
Is yerinde uzun mesai geciyor ailemizden cok mesaia rkadaslarimizi goruyoruz orada huzur gercekten onemli. Kendimce uygulamaya calistigim bir kac madde siralayayim
-uzun sure kendi odam disin da diger odalara gitmem isim yoksa
-dedikodu yapiliyorsa isime yogunlasirim aohbete dahil olmam.
-is arkadaslarimi sebepsiz yere aramam.
-kendi ozelimi fazla anlatmam.
Bunlari su sebeple siraladim mesai Rkadasligi tercihe bagli degil zorunlu arkadasliktir fazla samimiyete gerek yok.sohbetin is ile ilgili olsun.isten bunaldiysan hava ve yolla ilgili olsun cimm li cummlu moda hic gerek yok.
Bana kalirsa sana farkli duygular beslemis senin baskalariyla olan samimiyetinden rahatsiz olip farkli yoldan yukleniyor sana.
Yarin ise normal sekilde gidin kendinize masa lambasi alin.yada sadece kendi taraginizin isigini acin.surat asmayin ama cok muhatapta olmayin isinize bakin.is yogun degilse internete takilin.kendi kendinize yetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?