İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Canım ama aramız iyiyken 2 lambanın da açık olmasını zerre kadar umursamazdı. Bu lamba meselesini arkasına alıp benle uğraşıyor gibi hissediyorum ve bu da beni ürkütüyor .
Ne urkuyorusn ne yalabilor baktiniz ustunuzemi geliuor gidip mudurle konusn odanizi degostirin.
Calisma amacinizi unutmayin ahmet kim oluyorki ...
siz umursadikc ve alttan aldikca jebsini bir halt sanacak.isinize yogunlaisn isiniz yogun degilse kitap okuyun vs.
Takilmayin boyle seylere

Ne urkuyorusn ne yalabilor baktiniz ustunuzemi geliuor gidip mudurle konusn odanizi degostirin.
Calisma amacinizi unutmayin ahmet kim oluyorki ...
siz umursadikc ve alttan aldikca jebsini bir halt sanacak.isinize yogunlaisn isiniz yogun degilse kitap okuyun vs.
Takilmayin boyle seylere

Canım oeki yarın işe gidince onun istediği gibi mi yapayım ? Yani tek ışık mı açık olsun sadece ? Onun istediği gibi olunca alttan aldığımı düşünmez mi ?

Canım ama aramız iyiyken 2 lambanın da açık olmasını zerre kadar umursamazdı. Bu lamba meselesini arkasına alıp benle uğraşıyor gibi hissediyorum ve bu da beni ürkütüyor .
Allah Allah. Ya daha kac defa yazacaklar sana acaba? Kusura bakma da suyunu cikarmissin oda arkadasliginin. Ahmet naapsin? Delirtmissin resmen adami. Hala daha isik da isik diyorsun burda. Sanane adamin tepesindeki isiktan? Şimarikligin da bu kadari. Pes yani. Inatla o isigi acacaksin degil mi? Perdeyi actirmiyorsun gun isigi geliyor diye ama adamin tarafindaki lambayi da inatla aciyorsun. Belki adam gun isigi istiyor hakki degil mi, neden kisitliyorsun adami? Neymiş önü açikmiş da Ahmet'in isi sabitmis önö acik degilmis bla bla bla. Bu yuzden mi bu kadar simariksin? Off illallah geldi okurken ya. Zavalli Ahmet.

Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu senin ilk işin ve yaşın 25 ten büyük değil. Tatlım sen hatayı en baştan yapıp, işyerini sosyalleştiğin arkadaş edindiğin bir yer zannetmişsin. Sadece iş tanımının karşısında ne yazıyorsa onu yapsaydın hiçbir sorun çıkmayacakmış. Ama sen sevgi pıtırcığı gibi davranıp, kekler börekler pastalar yapıp götürmeye başladıysan oradaki kıdemliler sana zaten gıcık olurlar. Bu her yerde böyledir. Ben üniversitede çalışıyorum ve işe yeni başlayan araştırma görevlilerinden böyle ilgi çekmeye çalışan, herkes samimi olmaya kalkışıp, pasta börek getirmeye çalışanlar olursa, profesörler direkt "bu ne kendini ne zannediyor, önce bir ortamı tanırsın, kendini ortamın yıldızı mı yapmaya çalışıyor" diye ona bilenirler.. Büyük ihtimalle Ahmette de öyle oldu.. Dünkü çocuk bu ne havalar, iyi davrandık diye kendini birşey zannetti, prensesi oynuyor vs vs diye sana sinir oldu. Bence olay bu

Sizler de amma fesatmışsınız
Profların da işi gücü yok çoluk çocukla uğraşıyor
Yazık yani üniversitede bilim üretmek hariç her şey var
Öğrenci işlrrinde ve idari işlerde çalışan memurlar zaten kısır günü teyzesinden hallice. Öğrencilerin işi düşünce yüzlerine bakmazlar anagörev olarak birbirlerini dikizlerler.

Sizi hatalı buldum. Gereksiz samimiyet, odayı sizin istediğiniz şartlarda kullanmaya çalışmanız, onunla muhabbet ters gidince başkalarına kekler kurabiyeler, inadına yapar gibi başkalarıyla gülüşmeler... Bence sizi sindirmeye çalışmıyor ama size gıcık olmuş artık. Dolaptaki askıyı kullanmaması da muhtemelen bu kadar parfüm sıktığınız için kokunuz siner diyedir. Oraya ne için gittiğinizi unutmayın. Sadece işinizi yapın. Sadece kendi alanınızın ışığını açın. Herkes siz konsantre olabilesiniz diye uygun ortamı oluşturacak diye bir şey yok. Seviyeyi koruyup bey hanım dışında hitap kullanmayın, kullandırtmayın.

Sizler de amma fesatmışsınız
Profların da işi gücü yok çoluk çocukla uğraşıyor
Yazık yani üniversitede bilim üretmek hariç her şey var
Öğrenci işlrrinde ve idari işlerde çalışan memurlar zaten kısır günü teyzesinden hallice. Öğrencilerin işi düşünce yüzlerine bakmazlar anagörev olarak birbirlerini dikizlerler.
Maalesef profesörlerin kimileri fazla egolu olduğu için böyle oluyor. Ha bu arada sanki bana da laf sokmaya çalışmışsınız ama ben profesör değilim :)) ama kıdemli egosu denilen birşey var kesinlikle ve maalesef önüne geçilemiyor:/

Sizi hatalı buldum. Gereksiz samimiyet, odayı sizin istediğiniz şartlarda kullanmaya çalışmanız, onunla muhabbet ters gidince başkalarına kekler kurabiyeler, inadına yapar gibi başkalarıyla gülüşmeler... Bence sizi sindirmeye çalışmıyor ama size gıcık olmuş artık. Dolaptaki askıyı kullanmaması da muhtemelen bu kadar parfüm sıktığınız için kokunuz siner diyedir. Oraya ne için gittiğinizi unutmayın. Sadece işinizi yapın. Sadece kendi alanınızın ışığını açın. Herkes siz konsantre olabilesiniz diye uygun ortamı oluşturacak diye bir şey yok. Seviyeyi koruyup bey hanım dışında hitap kullanmayın, kullandırtmayın.
Canım şu 8 Mart'ta bana kaba bir şekilde bağırıp çağırmasından sonra ben de ona gıcık oldum. Kötü bir his içime çöreklendi. Onunla odada geçirdiğim her saniye sanki tecavüze uğruyor gibi hissediyorum napıcam nasıl dayanıcsm bilmiyorum:KK43:((

Ben sizi haksız buldum ben de benzer sorunları yaşadım mesela tepemde yanan ışık da benim gözlerimi ağrıtır ama oda arkadaşım hem karanlık tarafta oturmayı seçip hem de tepedeki ışıkları açtırırdı. Yani herkesin kendine göre çalışma şekli var adam sevmiyorsa onun ışığını açmazsınız olur biter. Ayrıca iş yerine kek börek götürmek de nedir? Ben ki çok samimi ve rahat bir iş yerindeyimdir ama götürmem yani, iş başka arkadaşlık başka. Ayrıca iş yerinde çok samimi olunmasına gerek yok, işini yap geç ne bu samimi olma çabası? Sonra da işle ilgili bile olsa ufacık uyarıya duygusal tepkiler veriliyor!
Mesafe koyun, kendi alanınızı /sınırınızı koruyun işinizi yapıp geçin

Canım şu 8 Mart'ta bana kaba bir şekilde bağırıp çağırmasından sonra ben de ona gıcık oldum. Kötü bir his içime çöreklendi. Onunla odada geçirdiğim her saniye sanki tecavüze uğruyor gibi hissediyorum napıcam nasıl dayanıcsm bilmiyorum:KK43:((
Siz normalleştikçe adam da normalleşir. Ama siz oda veya başka bölümdekilerle seviyeye dikkat etmezseniz daha çok sorun yaşarsınız.

Siz normalleştikçe adam da normalleşir. Ama siz oda veya başka bölümdekilerle seviyeye dikkat etmezseniz daha çok sorun yaşarsınız.
Ben mi suçluyum ? Kadın olduğum için ben mi suçlu oldum ? Zamanında samimiyeti abartttım evet sma bu karşılıklı oldu Ahmet de abarttı.Aramız iyiyken devamlı muhabbet etmek beraber sigara içmeye gitmek istiyordu . Ama kadın her zaman suçlu mu olur ?

Ben mi suçluyum ? Kadın olduğum için ben mi suçlu oldum ? Zamanında samimiyeti abartttım evet sma bu karşılıklı oldu Ahmet de abarttı.Aramız iyiyken devamlı muhabbet etmek beraber sigara içmeye gitmek istiyordu . Ama kadın her zaman suçlu mu olur ?
Kadın olduğunuz için ne alaka? Ben onunla ilgili bir şey yazmadım ki. Evet bana göre siz suçlusunuz. Etkiye tepki olmuş.

aranız iyiyken size müsahama göstermiş. şimdi aranız kötü dolayısıyla adam rahat ettiği gibi olmasını istiyor.

hiç aklıma gelmedi evli bir adam olduğu için . düşünmek bile istemiyorum bu ihtimali
Benim aklıma da başta bu ihtimal geldi acaba samimiyeti yanlış mı anladı diye ama siz evinde eşiyle sorun mu yaşadı diye yazınca o ihtimali kaldırmıştım gerçi erkek milleti samimiyeti yanlış yorumlamış olabilir

X