İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ben de oyle anladım da konu sahıbesı öyle deil,bekar olsaydım sorun etmeezdım bu durumu anlamında soyledı diyor

Bana göre Güvensizlik demek bir doğruyu bin kez sorgulamak demek .
Bana göre Güvensizlik demek bir doğruyu bin kez sorgulamak demek .
Guvenmek esine sordugunda yok diyorsa ona inanip guvenmektir. Esi bunu yapmamis kadina esinin hareketlerini sormus yani bu guvenmek demek oyle mi kusku da bir guvensizliktir ki esi kusku duymus ve bu soruyu sormus kusura bakmayin ama ayni yonde dusunmuyoruz malesef.

Mesela sorunu ne kadar guzel buyutmeden herkese duyurmadan cozmusler budur guven ama brnce abi denilen sahsin kendine guveni yok ki sacma sapan konusuyor.

Tabi herkese göre ‘güvenmek’kelimesi farklı anlamlar içerebilir .

Ya daha fazla açıklamak zorunda kalmak istemiyorum. Kısacası ben gözü kapalı itimat etsin, güvensin sorgulaması demedim. Ben bu cümleleri konu sahibinin "aa karısı ne kadar çok güveniyor" demesi üzerine kurdum. Karısı ona güvenmiyor, güvense gelip sormaz, kocasının sözüne itimat ederdi diyorum. Ben bu durumun içerisindeki kadın olsaydım önce kocama sorardım, kocama güveniyorsam kadınla muhatap dahi olmazdım. Ama kocamın sözüne itimat etmiyorsam gidip kadına da aynı soruyu sorardım. Bu güven değil, tam aksine güvensizliktir bana göre. Zamanında böyle bir durumun içinde bulunduğum için böyle yorum yapabiliyorum.. Dediğim gibi bakış açılarımız farklı, ben sizin gibi düşünmek zorunda olmadığım gibi sizde benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz. Ben sizin fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorsam sizde benim fikrimi değiştirmeye çalışmayın. O yüzden fikrinizi açıklamanıza, defalarca alıntılayıp anlatmanıza gerek yok. Herkesin doğrusu kendine.

Mesela sorunu ne kadar guzel buyutmeden herkese duyurmadan cozmusler budur guven ama brnce abi denilen sahsin kendine guveni yok ki sacma sapan konusuyor.
Bence geçmişte bir takım şüpheli hareketleri olmuş ki eşine kendini ispat etme, kanıtlama çabasında. Ama bildiğin sıvamış abimiz. Eşinin yanında nasıl "bekar olsam bla bla" diyebiliyor ya? Eşim benim yanımda böyle saçmalasa ya kalkar giderdim ya da kendine gelmesi için masadaki içeceği kafasından aşağı dökerdim.

aynen oyle Valla yavas gelsin kesmiyim bir tarafini

Yahu ilk defa mi birinin sizden hoşlandığını düşünüyorsunuz ? Kaldı ki bana evli adamlar da cokca yazmıştır. Ne sevgilime ne karisina gidip söylemedim. Hele 1 hafta uykusuz kalıcam he. Siz olmayan bir şeyi herkese duyurmussunuz. Ben orada calışan olsam ates olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünürdüm.

Yani "bekar olsam belki olurdu da şuan evliyim olsa bile sonu yok" demek istemiş. Meali bu. Ben öyle anladım.

Tabi herkesin konuya bakış açısı farklı .. mesela siz adamın evli olmasaydık sorun olmazdısını bu adam sağlam pabuç değil olarak algılamış yorumlamışsınız..ben farklı yorumladım . Amacım bakış açısı kazandırmak yoksa kimsenin doğrusunu değiştirmeye çalışmak değil .

Evet o bagırıp cagırma kısmı gereksız olmus, sen esıne soyluyosan ben de soylerım moduna girmiş adam,.
Esine söyledi diye bağırmamis ki konu sahibi. Adam kendisine iftira atan kadinla yuzlesti diye bagirip aglamis niye sana soyledigimi söylüyorsun diye

Bakış açısı kazandırmanıza gerek yok işte. Hepimiz farklı yorumluyoruz olayları. Sizin bakış açınıza saygı duyarım, benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz. Ama lütfen sizde bana saygı duyun, bende sizin gibi düşünmüyor olabilirim. İyi forumlar.

Bosver hanimefendi galiba “abi”nin esi bu kadar olumune savunuyor

Ben de güvenmediği için değilde
Ben söz verdiği halde söylediği için çok kızdım diye bana açıklama yapıp beni sakinleştirmek için çağırdığını düşünüyorum. Hiç bir art niyet sezmedim. Daha ileri boyutta bir iftiraya maruz kalmamak için ki bunu yapabilecek bir kapasitede olduğu için arkadaşım önüne geçmek istedim
Benim eşimin numarası o adamda kayıtlı diye kıskanan bir arkadaşım var benim. O kadar belli ediyor ki kıskandığını. Aramızı açıp kendisi samimi olmak istiyordu bu çok belli. Kıskanç olduğunu geç anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…