İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşine söyle demiş sende söyledim zaten deyince ‘bende söylerim’ demiş. Bu öyle kilit nokta ki... madem hiçbir şey yok... kendinizden şüpheniz yok eşlerinize neden yansıttınız??? Bu çok anormal bence. Artı yüzleşmeyi gerektirecek bir konuda göremiyorum. Arkadaş kişisi gerçekten arkadaşınız olsa cevabını verir konuyu kapatırdınız.
Haa birde şunu anlamadım kaç yıllık arkadaşlığım bitti diyecek kadar sizin önemli biriymiş... hem dedikoducu hem iftiracı ama vah vah edilecek kadar da üzülüyorsunuz.
abi deme lazım olur lafı boşa çıkmamış demek ki...adamın cevabı zaten hadi bekar olsam neyse de !!! Burdan anlayın işte size boş olup olmadığını bu kadar da saf değilsiniz sanki.

Bu olaydan önce adamın eşi seni tanıyormuydu hiç görüşmüşmüydünüz?eşinle adam görüşüyor galiba telefon numarası filan olduğuna göre. Adamda eşinin telefon numarası olmasından dolayı öyle düşündüm.Kadının numarasıda sende varmıydı?Normalde bir muhabbetiniz varmıydı?

7

Konuşmamı o istedi zaten, git anlat bilsin arkasından iftira atıldığını dedi
O öyle bir adam değil, olsa zaten hissederdin dedi
Eşimde bana destek verdiği ve konuş dediği için hemen konuştum
Karşı tarafın eşi yüzyüze görüşüyor vs. Sizin eşiniz git konuş diyor, telefonları var ne kadar iyi bir adam olsada bir eş git o adamla konuş dermi ya

Adamın ne gibi hareketleri vardı size karşı?Arkadaşınız hangi hareketinden, konuşmasından böyle birşey çıkarmış size söyledimi?

Karşı tarafın eşi yüzyüze görüşüyor vs. Sizin eşiniz git konuş diyor, telefonları var ne kadar iyi bir adam olsada bir eş git o adamla konuş dermi ya
Eşimin aklına bir gram kötü birşey gelmedi. Başkası olsa evet ortalığı kaldırırdım ama o abi öyle birisi değil. Konuş ki bilsin arkasından iftira atıldığını dedi,

Adamın ne gibi hareketleri vardı size karşı?Arkadaşınız hangi hareketinden, konuşmasından böyle birşey çıkarmış size söyledimi?
Diyorum ya ben birşey fark etmedim ama adam arkadaşıma sorduğunda çok muhabbet ediyorsunuz demiş, her muhabbet eden birbirinden mi hoşlanıyor
Kaldı ki muhabbeti içerde herkesin içinde yapıyoruz. Başka bir niyetimiz olsa başka yerde baş başa konuşuruz, bana iltifat eder vs anlardım yani

Tekrar sorucam ama görmediniz galiba diğer sorumu, eşinizle bu abi normalde samimiler galiba telefon numaraları filan varmış ya.Normalde görüiüyorlarmıydı?Peki siz adamın eşiyle hiç görüşmüşmüydünüz?Yoksa ilk bu olaydan sonramı görüşmüş oldunuz

Yok siz demişsiniz önceki mesajlarınızda, adama 'bu davranışlarına devam etmemesi için söyledim ' dediğiniz için soruyorum.Yoksa kamuya açık bir alanda sıradan sohbet muhabbet etmek tabiki gayet normal.Sizin anormal olduğunu düşündüğünüz ve konuştuktan sonra yapmayacağını düşündüğünüz şeyler vardıki bunları söylediniz.Ben onu soruyordum

Eşimle abi samimi değil,sadece bir konudan dolayı telefon numaralarını almışlardı
Ben de eşiyle 1 kez muhabbet etmiştim.

Kadın kıvranıyor koca kk istediği cevabı vermemiş, evet her sohbet eden kadın- erkek birbirinden hoşlanmaz. Ama abi sizden hoşlanıyor Herkesi havalandırmanız sinir krizi ağlama krizi geçirmeniz iftira atan kadını bile kardeş görmenizin sebebi bundan emin olmak istemek. Siz artık abinin eşinin akıl dolu fikri ile şıkır şıkır giyineceksiniz abi ile muhabbete devam etraftakilerde hasetten ölecek.

Konuda o kadar saçma noktalar var ki.. Siz "abiye " sen benden hoşlanıyormuşsun x canım kardeşim dedi haset pislik ama çok seviyorum o benim kardeşim dediniz. Çok sevdiğim haset pislik kardeşime söyleme beni kötü bilmesin bu aramızda sır kalsın dediniz. Adam hemen karısını aradı olayı anlattı, durup düşünmedi bile ( bu tepkiyi 6 yaş kızım dahi vermez ) sonra siz eşler telefonları falan aldınız verdiniz bu kafaları anlamam mümkün değil, herkesin aile yapısı kendime haddimi aşmamak için susuyorum. Sonra " abi " eşini aradı bak dedi ben sinsi pislik iftiracı kızla yüzleşeceğim sen de telefonda ol, kadın tamam dedi. Ama aslında kadın çok modern hiç kıskanç değil ama niyeyse bu aptal durumun içine girdi bir şekilde.Kızla yüzleştiler , kız özür diledi. Size yaranmak için söylediği yalan başına bela oldu, size küstü halbuki tek amacı sizi mutlu etmekti.

Yahu siz bacı- kardeş değilsiniz ki abi ile aranız bozulsa ne olur hiç bozulmasa ne olur ? iş yerinde bir adam, akrabalık yok bişey yok. Devletin işi ahmet gider mehmet gelir koltukta oturan değişir, tayin olur ihraç olur terfi olur. Sizi abi ile kopmaz bağ ile bağlayan nedir ? sizin eşiniz demiyor mu abi demek ki cıvık bir tip millet yanlış anlıyor sen bu abiden uzak dur, laf söz duymayalım. Neticede " abiye " aşık değilsiniz uzaklaşın sinsi pislik can ciğer kardeşle yakınlaşsınlar ne olur ki , üzülür müsünüz ?

pembe diziler bile bu kadar karışık değil valla

pembe diziler bile bu kadar karışık değil valla
Aslında herşey çok açık, karmaşık hale kendileri getiriyor. Sebebini de hepimiz anladık zaten, pembe dizilerde de öyle. Karmaşık hale getiriliyor hep bir entrika var çünkü " gerçek" konudan uzaklaşmanın tek yolu bu. Önce suyu bulandır sonra yüzemiyorum de..

Çok yanılıyorsun
Ben normalde de giyinmeyi seven bir insanım ama bulunduğum ortam çok müsait olmadığı için ona göre giyiniyorum, başka birisi dediği için neden giyinip kuşanıp gideyim Allah aşkına bu kadarda değil, ne sandın sen beni ya
Adam benden hoşlanmıyor, anlamıyor musun, anlasam neden adama gidip söyliyim, konuyu bile açmadan adamla muhabbetimi devam ettirirdim.adam herkese nasıl davranıyorsa bana da öyle. Sadece yakın oturduğumuz için daha fazla muhabbet ediyoruz.
Söz verdi arkadaşıma söylememek için ama söyledi ben buna kızdım

O vakit eşiniz bu abiden nasıl bu kadar emin?
Çünkü benim iş ortamımı biliyor, o abiyi de gördüğünde anlamış. O yapıda bir insan değil dedi, az buçuk insan anlıyor hareketlerinden karşı tarafın niyetini. Eşimde adamın bana karşı bir ilgisi olsa aynı ortamda bulunduğumuzda anlardı diye düşünüyorum. Hiç ihtimal vermedi

Adam benden hoşlanmıyor, anlamıyor musun, anlasam neden adama gidip söyliyim, konuyu bile açmadan adamla muhabbetimi devam ettirirdim.
Nasil yani, adam sizden hoşlanıyor olsa hic konu etmeden muhabbete devam ederdiniz ama hoşlanmadigi icin mi ortaya yaydiniz?

Ya ben sizi niye anlamıyorum valla anlamadim.

Nasil yani, adam sizden hoşlanıyor olsa hic konu etmeden muhabbete devam ederdiniz ama hoşlanmadigi icin mi ortaya yaydiniz?

Ya ben sizi niye anlamıyorum valla anlamadim.
Vallahi çıldırıcam, ne yazarsam altında bir şey arıyorsunuz.
Benim niyetim olsa adam da benden hoşlansa neden böyle konuşayım. Ne yaparsam gizli gizli yaparım diyorum, ama ben birşey fark etmedim diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…