İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sizinle dalga geçmiş bu lafı söyleyerek farkında değil misiniz?
Yoksa yetişkin insan tavsiyesi olabilir mi, süslen püslen işe öyle git tavsiyesi?
Dalga geçtiğini düşünmüyorum
Ben eşime güveniyorum, süslenmekle eşim sana karşı ilgi duymaz demek istiyor ki zaten ben de eşinin bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum.

Ben eşime güveniyorum, süslenmekle eşim sana karşı ilgi duymaz demek istiyor ki zaten ben de eşinin bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum.
Eşiniz yanlış düşünmüyor, abi ve eşi sizi anlamış destek olmuş, her şey yolunda madem niye açtınız bu konuyu?

Bence adam bu iki ne yapacağı belli olmayan kadından korktu, başıma iş açacaklar diye düşündü. Birini azarladı, öbürü niye söyledin diye krizlere girdi. Baktı bu kadınlarla baş edemeyecek, olay farklı yerlere gidiyor. Kadın dünyasının çetrefilli yollarında ne yapacağını şaşırdı ve karısından yardım istedi. Çünkü ancak bu şekilde suçsuzluğunu ispat edebilirdi. Yoksa bu kadınların bu tavırlarıyla nasıl olsa sağır sultan da duyacağı için işini sağlama aldı.

Çünkü evli bir kadının bakış açısı farklıdır, sizin düşündüğünüz gibi düşünmez-davranmaz.

Aynen adam kendini aklamak için karısıyla konu sahibini yüzleştirmiş

Buda bir ihtimal tabi ancak birşeyi atladınız
Ben orda samimiyetimi kestiğimi söyledim, adam ve eşi bana neden samimiyetini kesiyorsun aynı şekilde konuşmaya devam et, onun istediği de zaten aranızı açmak dedi
Mesafe koymak isteyen benim ama mesafe koyma diyen adam ve eşi

Evet hesap edemedi bencede.
Ayrıca madem adamla konuşmaya karar verdi, sen benden hoşlanıyormuşsun, denilir mi? Arasının bozulmasını ve adamla konuştuğunu öğrenmesini istemediği arkadaşının ismi verilir mi? Bence hiç bu konuyu dillendirmeyecek, herkesle arasına mesafe koyacak, işini yapıp gelecekti. Ama yok illede abiye söyleyeceğim diyorsa da daha uygun bir şekilde ve arkadaşının ismini vermeden konuşabilirdi.

Birde abiye ağlayıp, bağırıp, benim suçummu demesini anlamadım. Neymiş ki suçu?

Aynen, eşine güvendiği için size o soruyu sordu. Sizinle buluşmak istedi. Ayneeeennn.

Ben miyim suçlu derken neyi ima etmek istediğini bende anlamadım, aklıma birşey geliyor ama söylemeyeceğim.
Konu sahibi sıvama konusunda "abi"yi geçemesede oda az değil. Gidip ''bana yakın davrandığınız için hakkımızda böyle böyle konuşuluyor, lütfen mesafemizi koruyup bu gibi dedikodulara malzeme olmayalım" demek varken neden böyle sormuş, üstüne neden arkadaşının adını söylemiş? Olay çok mantıksız. Malesef bende hafiften bir hoşlanma seziyorum konuda, çünkü bu yapılanların izahı yok, mantığı yok.

Siz ağızlardan her çıkana inanırsanız ohoooo.

Kurbağaları ürkütmeyecek aklınca. Kadının aklına karpuz kabuğu girdi bir kere.

kaç kişi söyledi bana kötü olarak, ben de farkındayım söylemedim banane, beni ne ilgilendirir yapan kendine yapar,konusunu bile açmadım
Ne guzel arkadaşsiniz ya. Kardesim gibi dediginiz kadinin arkasından millet size gelip dedikodusunu yapiyor, bana ne deyip soylemiyorsunuz uyarmiyorsunuz bile.

Tam arkadaşınızla tencere kapaksiniz. Kadinla nasil arkadaş olduğunuza şaşırıyordum simdi anliyorum. Sizin de cok farkiniz yok.

Yalniz bu dörtlü ( konu sahibi+kocası + abi+karısı) kadın erkek ilişkilerinde çağ atlamış, muasır medeniyetler seviyesine yükselmiş resmen kimse de tebrik etmemiş Eşler çok anlayışlı, abimiz çok anlayışlı, kızımız çok anlayışlı , o dedikoducu, haset fesat ,cadaloz kızın oyununu bozmuşlar .

Koca ofis devasa bir kısır günü kivaminda işliyor.

Valla benim çekinicek birşeyim yok
Ben sadece adamın hareketleri iyi niyetli de olsa bana karşı, hakkında çıkan yakıştırmayı bilsin ve ona göre davransın istedim
Kardeşim gibi davranıyorum diyor evet doğru ancak bu davranma yanlış anlaşılıyor biraz mesafe olsun istedim.
Eşimin beni çağırmak isteyeceği aklımın ucundan geçmedi.
Konuşmaya çağırınca aynen senin dediğin gibi söyledim, senin bana karşı ilgin olduğunu söylüyor, hareketlerimize dikkat edelim, uyarı amaçlı bu konuşmayı yapıyorum dedim.
Eşine söyle dedi, zaten söyledim seninle Konuşmamı o istedi dedim. Ben de eşime söylerim dedi ve söyledi
Ben bu şekilde olur diye düşündüm ama o arkadaşıma anlatıp bağırıp çağırdı söz verdiği için kızdım o konu ellerinizin ve bizim aramızda kapanır diye düşündüm, kötü mü anlamıyorum ben gerçekten
Kötü bir durum olsa adam arkadaşımla konuşurken telefonla eşine dinletir mi hiç

Kötü bir durum olsa adam arkadaşımla konuşurken telefonla eşine dinletir mi hiç
Arkadasiniz da siz de dengesizsiniz.
Biriniz iftira atiyorsunuz, digeriniz is yerinde kriz gecirip bagirip agliyorsunuz.
Adam kendini garantiye almak istemis yarin obur gun basina is acmayin diye.

Ne gereksiz işler ya, biri dedikodu çıkarmaya çalışmış, siz de bunu bir güzel büyütmüşsünüz.
Giyinip süslen tavsiyesini de adamın karısı mı verdi?İşsiz misiniz hepiniz, bunlara zaman harcıyorsunuz?

Evet bilmiyorum, çok fazla kazık yemediğim için belki de başıma ilk defa gelen bir olayda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bazen
Kurnaz olduğumu iddia etmiyorum zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…