- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Dalga geçtiğini düşünmüyorumKadın sizinle dalga geçmiş bu lafı söyleyerek farkında değil misiniz?
Yoksa yetişkin insan tavsiyesi olabilir mi, süslen püslen işe öyle git tavsiyesi?
Eşiniz yanlış düşünmüyor, abi ve eşi sizi anlamış destek olmuş, her şey yolunda madem niye açtınız bu konuyu?Dalga geçtiğini düşünmüyorum
Ben eşime güveniyorum, süslenmekle eşim sana karşı ilgi duymaz demek istiyor ki zaten ben de eşinin bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum.
Çünkü evli bir kadının bakış açısı farklıdır, sizin düşündüğünüz gibi düşünmez-davranmaz.Ya ben anlayamıyorum yada anlamak istemiyorsunuz
Eşimden yana hiç bir sıkıntı yok anlıyor musun, eşim ilk söylediğimde zaten o öyle bir adam değil git konuş dedi çünkü arkadaşımı daha önceden tanıyor eşim nasıl biri olduğunu biliyor.
İlk eşime söyledim, iyiki de söyledim
Abiyle konuşurken ben eşimle konuştum, sen de konuş dedim.
Arkadaşına gelince her ne kadar kıskanç yanları olduğunu bilsem de, bazı huyları iyi olduğu için, işyerinde de daha iyisi olamaz diye arkadaşlığım devam etti. Ama artık kıskançlığın dozu arttı ve adamla beni bu şekilde yakıştırmaya kalkınca dur demem gerekiyor diye düşündüm
Ama yine de adamla konuştuğunu bilsin istemezdim
AynenBence adam bu iki ne yapacağı belli olmayan kadından korktu, başıma iş açacaklar diye düşündü. Birini azarladı, öbürü niye söyledin diye krizlere girdi. Baktı bu kadınlarla baş edemeyecek, olay farklı yerlere gidiyor. Kadın dünyasının çetrefilli yollarında ne yapacağını şaşırdı ve karısından yardım istedi. Çünkü ancak bu şekilde suçsuzluğunu ispat edebilirdi. Yoksa bu kadınların bu tavırlarıyla nasıl olsa sağır sultan da duyacağı için işini sağlama aldı.
Buda bir ihtimal tabi ancak birşeyi atladınızBence adam bu iki ne yapacağı belli olmayan kadından korktu, başıma iş açacaklar diye düşündü. Birini azarladı, öbürü niye söyledin diye krizlere girdi. Baktı bu kadınlarla baş edemeyecek, olay farklı yerlere gidiyor. Kadın dünyasının çetrefilli yollarında ne yapacağını şaşırdı ve karısından yardım istedi. Çünkü ancak bu şekilde suçsuzluğunu ispat edebilirdi. Yoksa bu kadınların bu tavırlarıyla nasıl olsa sağır sultan da duyacağı için işini sağlama aldı.
Evet hesap edemedi bencede.Aynısını bende yazdım şimdi. Kesinlikle evli olduğunu düşünmüyorum. Konularda eşinin esamesi bile okunmuyor. Nedense önceliği kendi eşine değil "abi" ve eşine veriyor. Sanki kendisi evli değilmiş gibi. Mesela arkadaşıyla arasının bozulmasına da üzülüyor. Kötü biriydi, farkedemedim diyor ama ne hikmetse "abi"nin eşi şak diye anlıyor onu kıskandığını. Üstüne diyor ki ``Aaayy abinin eşi abiye ne kadar çok güveniyor ❤❤❤". Yahu güvenen kadın kalkıp şüpheci bir soru sorar mı, onunla buluşmak ister mi? Kadın basbağı kocasının sözüne itimat etmiyor, bir de olanları konu sahibinin ağzından dinlemek istiyor. Kadının amacı yüksek miktar tazminat almak bile olabilir. Ben konu sahibinin evli olduğuna inanmadığım gibi, saf ve iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum. Bence kurnaz biri. Dedikodu yapan kıza bile suç bulamıyorum. O da birşeyler hissettiği için uyarma ihtiyacı hissetmiş olabilir. Ki adamında "bekar olsaydım bla bla" sözü iyi niyetli olmadığınıgösteriyor. Konu sahibide "abinin" içinden geçenleri öğrenmek için bu konuyu açtı ama kıza ve eşine söyleyeceğini hesap edemedi.
Aynen, eşine güvendiği için size o soruyu sordu. Sizinle buluşmak istedi. Ayneeeennn.Dalga geçtiğini düşünmüyorum
Ben eşime güveniyorum, süslenmekle eşim sana karşı ilgi duymaz demek istiyor ki zaten ben de eşinin bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum.
Ben miyim suçlu derken neyi ima etmek istediğini bende anlamadım, aklıma birşey geliyor ama söylemeyeceğim.Evet hesap edemedi bencede.
Ayrıca madem adamla konuşmaya karar verdi, sen benden hoşlanıyormuşsun, denilir mi? Arasının bozulmasını ve adamla konuştuğunu öğrenmesini istemediği arkadaşının ismi verilir mi? Bence hiç bu konuyu dillendirmeyecek, herkesle arasına mesafe koyacak, işini yapıp gelecekti. Ama yok illede abiye söyleyeceğim diyorsa da daha uygun bir şekilde ve arkadaşının ismini vermeden konuşabilirdi.
Birde abiye ağlayıp, bağırıp, benim suçummu demesini anlamadım. Neymiş ki suçu?
Siz ağızlardan her çıkana inanırsanız ohoooo.Bakın ben olsam ben de bu şekilde yapardım
Bana whatsapptan yazıp konuşmaya çağırınca şaşırdım. Evlerine çağırıp konuşmak istemeleri bana değişik geldi ama konuşmak isteyen birine hayır diyemezdim.ne olduysa anlattım yani kadının kafasında birşey kalmasın. Tamamen arkadaşımın kıskançlığından kaynaklı olduğunu bilsin istedim. Ben konuşmadan ne dalga geçtiğimi hissettim ne de eşine güvenmediğini
Ben eşime güveniyorum diyor kadın daha ne desin. Ben o gün baya sinirli ve kötüydüm diye beni sakinleştirmek için belki de çağırdı diye düşündüm. Aklımdan zerre kadar olumsuz birşey geçmedi
Kurbağaları ürkütmeyecek aklınca. Kadının aklına karpuz kabuğu girdi bir kere.Peki ben size soruyorum
Eşine güvenmeyen bir kadın süslen püslen işe öyle git diye söyler mi?aranıza mesafe koymayın eskiden nasılsa öyle devam edin der mi?
Güvenmiyorsa diyelim sizin dediğiniz gibi aklı kalmıcak mı?
Hakikaten nerde oranın amiri? İşyeri yıkılıyor, o amir nerde?yani işyerinde böyle bir görüntüyü düşünemiyorum.
olacak iş mi?
Ne guzel arkadaşsiniz ya. Kardesim gibi dediginiz kadinin arkasından millet size gelip dedikodusunu yapiyor, bana ne deyip soylemiyorsunuz uyarmiyorsunuz bile.kaç kişi söyledi bana kötü olarak, ben de farkındayım söylemedim banane, beni ne ilgilendirir yapan kendine yapar,konusunu bile açmadım
Koca ofis devasa bir kısır günü kivaminda işliyor.Yalniz bu dörtlü ( konu sahibi+kocası + abi+karısı) kadın erkek ilişkilerinde çağ atlamış, muasır medeniyetler seviyesine yükselmiş resmen kimse de tebrik etmemişEşler çok anlayışlı, abimiz çok anlayışlı, kızımız çok anlayışlı , o dedikoducu, haset fesat ,cadaloz kızın oyununu bozmuşlar .
Valla benim çekinicek birşeyim yokBen miyim suçlu derken neyi ima etmek istediğini bende anlamadım, aklıma birşey geliyor ama söylemeyeceğim.
Konu sahibi sıvama konusunda "abi"yi geçemesede oda az değil. Gidip ''bana yakın davrandığınız için hakkımızda böyle böyle konuşuluyor, lütfen mesafemizi koruyup bu gibi dedikodulara malzeme olmayalım" demek varken neden böyle sormuş, üstüne neden arkadaşının adını söylemiş? Olay çok mantıksız. Malesef bende hafiften bir hoşlanma seziyorum konuda, çünkü bu yapılanların izahı yok, mantığı yok.
Arkadasiniz da siz de dengesizsiniz.Kötü bir durum olsa adam arkadaşımla konuşurken telefonla eşine dinletir mi hiç
Evet bilmiyorum, çok fazla kazık yemediğim için belki de başıma ilk defa gelen bir olayda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bazenBence hayat ve insanlar hakkinda hicbir sey bilmiyorsunuz.
Bunlar saflik degil kurnazlik yapma cabalariysa onu da yapamiyorsunuz.
Yerinizde olsam durup dusunurdum ve kendimi degistirmeye calisirdim
Siz bu kafayla buyuk sehre falan tasinmayin mesela 2 gunde basiniza gelmeyen kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?