- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Herkesin yapısı farklı işteYani bu durum başıma gelse ve ilgim olmasaydi asla umursamazdim yapılan dedikoduyu ben kendimden eminsem banane milletten...Bunu neden bu kadar ciddiye alıp herkese duyurdun adama gidip ağladın bagirdin nerden gelio bu samimiyet?En mantıklı davranan abinin eşi olmuş ve beklemedigin bı tepkiyle karsilasmissin zoruna gitmiş.Esi ortalığı ayağa kaldirsa sevinecektin ama olmamis eşin de ne sakin kalmış konuya maşallah...Herkes bı tuaf en çok ta sen.
Ortaya atan ben değilim ki arkadaşımisyerinde paylasilamiyor bu abi demek
siz iki arkadas birbirinizi yerken esi de sizinle dalga geciyor
yat uyu kuzum en iyisi sen..
Ney abi menstural döngü bilgisine de mi sahip. Çıldırçem bu ne yaw. Konu sahibi bildiğin adamı boşatma komplosu kurmuş Allah'tan adamın eşi uyanık. Gittikçe iğrençleşiyor konuDiğer konunuzuda biraz okudum ve sizin evli olduğunuzu dusunmuorum ama o abiden hoşlanıyorsunuz bu net.. Burdada fikir almak için konu acmissiniz oda hoslanio mu die...Kocanizdan bahsetmek yok abide abi abide abi...Zira evli bir kadın adet gününü söyleyecek kadar iş yerinde bı erkekle neden bu kadar samimi bı arkadaşlık yapar bu kadarı da çok fazla...Milleti salak yerine koymayın
Merak etme hemşire bizde bişey anlamıyoruz tamamen gelişine vuruyoruz. Konunun anlaşılır hiç bir tarafı yokBen neden okudugumdan birsey anlamadım
Yani aynı abi mi farklı abi mi bilmiyorum ama konu sahibi çok sıcakkanlı bı arkadas oluveriyormus ve diğer konusunda yazmış adet gunumu söyleyecek kadar samimi oluyorum diye öyle biseyler işte:)Ney abi menstural döngü bilgisine de mi sahip. Çıldırçem bu ne yaw. Konu sahibi bildiğin adamı boşatma komplosu kurmuş Allah'tan adamın eşi uyanık. Gittikçe iğrençleşiyor konu
Evli olduğumu inandırmak gibi bir çabam yokDiğer konunuzuda biraz okudum ve sizin evli olduğunuzu dusunmuorum ama o abiden hoşlanıyorsunuz bu net.. Burdada fikir almak için konu acmissiniz oda hoslanio mu die...Kocanizdan bahsetmek yok abide abi abide abi...Zira evli bir kadın adet gününü söyleyecek kadar iş yerinde bı erkekle neden bu kadar samimi bı arkadaşlık yapar bu kadarı da çok fazla...Milleti salak yerine koymayın
Sizin özel günlerinizi bilen bi başka abi daha var peki tamam. Buralar Dallas olmadan gideyim ben...Evli olduğumu inandırmak gibi bir çabam yok
Eşimle hiç bir sıkıntı olmadı bu konuda, uzatmadı da git konuş dedi
İftira atılan adam olduğu için ve eşi beni konuşmak için çağırdığı için onları anlatıyorum
Eşim lik bir durum yok o yüzde 1 bile ihtimal vermedi zaten
Adet günümü söylücek kadar yakın görüyorum dediğim kişi bu adam değil yanlız.
Oda hoşlanıyor mu diye nerde yazmışım bende bu kanıya vardınız onu anlamadım
Ben yaptığın doğru mu diye fikir almak istedim çünkü insan bazen kendi yaptığını göremeyebiliyor
Ama benim eşim ve adamın eşi tarafından iyiki konuştun denilen konu için burda keşke konuşmasaydın denildi
Ayyy o adamda farklı yani valla konuştukça batiyorsunuz...Evli olduğumu inandırmak gibi bir çabam yok
Eşimle hiç bir sıkıntı olmadı bu konuda, uzatmadı da git konuş dedi
İftira atılan adam olduğu için ve eşi beni konuşmak için çağırdığı için onları anlatıyorum
Eşim lik bir durum yok o yüzde 1 bile ihtimal vermedi zaten
Adet günümü söylücek kadar yakın görüyorum dediğim kişi bu adam değil yanlız.
Oda hoşlanıyor mu diye nerde yazmışım bende bu kanıya vardınız onu anlamadım
Ben yaptığın doğru mu diye fikir almak istedim çünkü insan bazen kendi yaptığını göremeyebiliyor
Ama benim eşim ve adamın eşi tarafından iyiki konuştun denilen konu için burda keşke konuşmasaydın denildi
Konuyu çarpıtma, adet günümü söylemedim kimseye örnek olarak verdim ve örnek olarak verdiğim kişi de başka bir erkek iş arkadaşıYani aynı abi mi farklı abi mi bilmiyorum ama konu sahibi çok sıcakkanlı bı arkadas oluveriyormus ve diğer konusunda yazmış adet gunumu söyleyecek kadar samimi oluyorum diye öyle biseyler işte:)
Hanım efendi anlamıyor musunuz ben kimseye adet günümü söylemedim, ÖRNEK olarak verdim asıl siz konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuzAyyy o adamda farklı yani valla konuştukça batiyorsunuz...
Aranız iyi değil resmen mikrodalgada ısıtılan tanecikler gibi topur topur kaynamış ortalık. Bu ne biçim bi samimiyet bu ne biçim bir abi kardeşliktir...Konuyu çarpıtma, adet günümü söylemedim kimseye örnek olarak verdim ve örnek olarak verdiğim kişi de başka bir erkek iş arkadaşı
Yani demem o ki bir tek bu adamla değin bölümdeki diğer kişilerle de aram iyi. Bir tek bu adamla muhabbet etmediğimi örnek vermek için yazdım
Yooo carpitmiyorum gayet olduğu gibi yazdigimi düşünüyorum hattaKonuyu çarpıtma, adet günümü söylemedim kimseye örnek olarak verdim ve örnek olarak verdiğim kişi de başka bir erkek iş arkadaşı
Yani demem o ki bir tek bu adamla değin bölümdeki diğer kişilerle de aram iyi. Bir tek bu adamla muhabbet etmediğimi örnek vermek için yazdım
İyi de oldu eğer kadın şüphe içinde olsaydı gerçekten üzülürdüm, ortada bir şey yokken konunun uzamasına gerek yoktu
Çarpıtıyorsum, neredeyse adet tarihimi söylücem diyerek örnek verdim. Aram iyi demek istedim. Bu nasıl birşey ya kaç mesajda size açıklama yapıyorum hala aynı şeyi yazıyorsunuz.Yooo carpitmiyorum gayet olduğu gibi yazdigimi düşünüyorum hatta
Ortaya atan ben değilim ki arkadaşım
Keşke böyle bir şeyi içinde tutsaydı da benimle paylaşmasaydı
Eşiyle gayet iyi bir şekilde konuştuk ve iyi de oldu, aklında soru işareti kalmasını istemem
Bana kalırsa amaç zaten kadını şüphelendirip abiyi spagetti gibi hüpppp diye içine çekmekti. Ama midesine oturdu yengekadın neyden şüphe duyacaktı? adam söylemese bu dedikodudan nasıl haberi olacaktı?
Çünkü arkadaşım bizi sürekli gözlemliyordu. Bu muhabbet böyle devam ettiği sürece ki ederdi adamın haberi olmadığı için devam edicekti.kadın neyden şüphe duyacaktı? adam söylemese bu dedikodudan nasıl haberi olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?