- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ne düşünürseniz düşünün umrumda değil. Ben daha kötü olacakları engelledim. Ağzını kapatırda başka kişilerede aynı şeyi yapmaz artıkBence bizim aklımızla oyun oynuyor. Kendisinin saf olduğuna inandırmaya çalışıyor. Ama yemezler
Yahu ne olacaktı da engellediniz? Eşiniz bi boş boğazın lafıyla sizinle kavga edecek kadar size güvenmiyorsa boşanın bir zahmet. Olayı daha da abartıp herkese taşımışsınız bir de olacakları engelledim diyorsunuz, yav he he siz öyle zannedin. Kadında dahil herkes şuan olayın üstüne kapatmaya çalıştığınız için bu kadar büyüttüğünüzü düşünüyordur buna emin olun.Ne düşünürseniz düşünün umrumda değil. Ben daha kötü olacakları engelledim. Ağzını kapatırda başka kişilerede aynı şeyi yapmaz artık
Eşim konuş dedi, adamın eşi de iyi ki konuşmuşsun dedi. Daha ne
Sizin inanıp inanmamanız beni hiç ilgilendirmiyor
Tek hatan adama söz verdin ama yine söyledin diye bağırmak oldu o kadar
Ha sen birde adama bağırdın yanında ağlama krizlerine mi girdin ?Ne düşünürseniz düşünün umrumda değil. Ben daha kötü olacakları engelledim. Ağzını kapatırda başka kişilerede aynı şeyi yapmaz artık
Eşim konuş dedi, adamın eşi de iyi ki konuşmuşsun dedi. Daha ne
Sizin inanıp inanmamanız beni hiç ilgilendirmiyor
Tek hatan adama söz verdin ama yine söyledin diye bağırmak oldu o kadar
Adamda konu sahibinin sakinleşmesini beklediHa sen birde adama bağırdın yanında ağlama krizlerine mi girdin ?
Onlarla konuşurken eşim yoktu ben ikisi ile konuştuğum için onları söylüyorumYok bu saka galiba. Ben agir konusucam gercekten arkadasim bence sen o adamin sana olan yakinliginin farkindasin ve arkadasinla bu olayi ortmeye calisiyorsun cunku baska turlusu olamaz.
Mesela hic esinden bahsetmiyorsun sadece o ABI ve ESININ ne kadar mukemmel olduklarindan bahsediyorsun pesssss
Bi omuz verip gel burada sakinleş dememiş mi ?Adamda konu sahibinin sakinleşmesini bekledi
Ağlama krizine girmedimHa sen birde adama bağırdın yanında ağlama krizlerine mi girdin ?
Çok komikBi omuz verip gel burada sakinleş dememiş mi ?
Sonrada karısının yanında konu sahibine bana bağırdın ama önemli diil cınım dediAdamda konu sahibinin sakinleşmesini bekledi
Bu "abi" sıvamakta bir numara akdkajdjajsSonrada karısının yanında konu sahibine bana bağırdın ama önemli diil cınım dedi
Sonra hep beraber mangala gitsinler.Bende onlarda konuyu dedikoducu kızın kocasına taşısınlar. Bir o absürtlük eksik.
İyi bari sarılıp öpmemişHa sen birde adama bağırdın yanında ağlama krizlerine mi girdin ?
Mangal çok normal kaldı bence, daha absürt birşey bulmak lazımSonra hep beraber mangala gitsinler.
Neden bu kadar dalga geçiyorsunuz anlamıyorum. Ben benim için önemli olan bir konuyu buraya tüm içtenliğimle yazıyorumİyi bari sarılıp öpmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?