Is arkadasim...cok uzgunum...

Papatya çayı iç canım. Hem sakinleştirir :)
Konuya gelince,anne işte meraklanmış. Dul kadın mevzusunu Türkiyede takmayacak anne yok sonuçta.
Boşver önüne bak mutlaka senin de karşına çıkacak birisi olur. Ama "dul" dediği için de bunu kendinde bir eksiklikmiş gibi düşünme sakın.

Ablası varmış. Senin yaşadığını yaşasın inşallah amin. ( çok pisim demi)

Yanlış yapmışsınız çocuk istedikten sonra ailesine ot yemek düşer ne olmuş yani bir evlilik geçirdiyseniz, saklamadınız, kimseyi kandırmadınız. Dul olan dul olamla evlenecrk diye bir şey m var. Ya tam tersi olsaydı siz değilde adam dul olsaydı?

Sana bir şey diyeyim mi? Benim kaynanam küçük oğluna kız beğenmezdi. Benim de bir tanıdığım var ama kız nasıl temiz nasıl güzel melek gibi, sadece biraz kilosu vardı. Kaynanama dedim ve demiş ki “sanki benim oğlum dul mudur da o şişkoyu gelin alayım” daha sonra prenses diye tabir ettikleri birini buldu :) 1 yılda duba oldu, çok afedersin ağızlarına s.çıyor ve bunun sonu da boşanmak ve oğlu dul kalacak!. İşte günahsız bir insanın günahına girip büyük konuştu başına tek tek geliyor.
( Dul olmak kötü değil, kaynanamın gözünden yazdım yani )
Yani sen de bırak unut, ama o kadın sana ettiği o lafları öyle bir çekecek ki keşke o kız olsaydı diyecek.

Bekleyin gorun
Hani size dul demis ya o ana kisisi
Oglu 5 defa evlenip bosanmis bir dulla evlenecek
Aha da yaziyorum buraya

Not;5 defa evlenip bosanani elestirmek degil amacim asla yanlis anlasilmasin. Kadina uyuz oldum
İnsan en kötü ne yazarım diye düşünüyor böyle bir insana. Ama işte yine de edebimiz tutuyor yoksa çok ağrını hak ediyor.

Mok yesin onlar.Kız evlenip boşandıktan sonra dahi anasını tekrar kızın kapısına gönderen adamlar da var illa seni istiyoruz diye
Biraz erkekte bitiyor bu işler.Şimdi böyle hissetmen normal sanki başkası olmayacakmış gibi,sanki karşılıklı
bu tılsımı bulamayacakmış gibi.
Asıl bundan sonra sen seçici olacaksın onlar değil.

Ailesiyle sizin kavganızı ettiğine göre bu çocuk duygularından emin
Bu gibi durumlarda önce asla istemezler sonra Candan cigerden öte gelir

Ailesiyle sizin kavganızı ettiğine göre bu çocuk duygularından emin
Bu gibi durumlarda önce asla istemezler sonra Candan cigerden öte gelir

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim, cok sagolun fikirleriniz icin. Kendimi daha iyi hissetmeme sebep oldunuz, gururum ozguvenim yerine geldi sayenizde. Hepiniz supersiniz

Arkadasim verilmis sadakan varmis. Dul kadin diyerek seni ayiran insanlardan hayir mi umuyorsun ? Aile ne kadar onemli sen deneyimlemis bir kadinsin hala aklin basina gelmedi mi ? uzak dur bak cok sukur istifda etmis. Bosversene boyle tipleri .

Böyle bir anneden uzak olmak aslında sizin için hayırlı olmuş. Bu burnu kaf dağında olan kv modellerine düşen gelinleri görüyorum. Ne isteyip kesin konuşuyolarsa tam tersi denk geliyor. Senin için üzüldüm ama ilişki olsaymış daha çok üzülürmüşsün gibime geldi. Hakkında hayırlısı...

O aile bu olayı kendı baslarına gelıp, kendılerı benzer bır durumu yasarlar buna o kadar emınım kı hayat boyle bırsey.. sızı bu kadar uzmusler soylemlerı ne kadar cırkın ve yanlıs..

Sız de boyle bırını bosverın, kendısı ve aılesı sizi sevıp sayacak ınsanlarla olun.

Cocuga dedim bari evde deme, simdi seviniyorlar baska ise gececegin icin. Birlikte ise devam edecegimizi duymasin annesi ablasi, valla kalp krizi gecirirler

Birde dun yolda karsima cikti eve giderken, sana hediye aldim kendimde sakliyordum ama artik vermem lazim dedi. Bir kolye, bir bilezik. Bende sok oldum cunku karsima cikacagini bile hic beklemiyordum. Nezaketen tamam dedim cok sagol kabul ettim hediyesini ama bu sadece is arkadasligi cercevesinde dedim. Oda merak etme sana bir zorluk cikarmam, kabul ettigin icin sagol dedi. Oyle konustuk vedalastik.

Bu lafları haketmediğiniz aşikar. Yerinizde olsam arkadaşlığımı bile keserdim bu adamla. Yok gibi davranın. Zor ama imkansız değil. Sizi bu kadar değersizleştiren bir kadının oğluyla işiniz olmasın. Eninde sonunda hepsi ailesine dönüyor çünkü.

Şimdi okudum bunu. Siz bile bile lades diyorsunuz. Arkadaşlık çerçevesinde diye kendinizi kandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…