- 9 Kasım 2017
- 155
- 156
- 23
- 40
- Konu Sahibi violetworld
-
Evlenmeseler bile bir flört gelir. Malum bu işler bile bile ladesten başka olmaz.Boş verin.
Gerçekten ileride büyük sorunlar yaşacagın şimdiden aşikarmış
Ana kuzusu olmasa bile evlenmeyin derdim mesela.
Aileler evlilikte önemli faktördür.
Bazen senarist de biziz.D deniz17umutmuzurtilki
son olaylardan sonra (annesi geldi, tartisma oldu) ayrilma karari aldim iste. Onun uzerinden kendisiyle tartistik - ayrilma kararim yuzunden azarladi beni. Az once ise yine telefonda anlasarak bu isden vazgecmenin mantikli oldugunu konusuyorduk. Valla bende merak ediyorum nasil bitecek diyeAcaba kendiside vaz gececekmi mesela?
Bu konu bana dizi gibi geliyor hep, arkadaslarima diyordum "sezon finali nasil olacak acaba", "aha bu sezonun ilginc bolumu", "gecen bolumde su gelismeler oldu"(gerci yonetmen benim ama ne bileyim, beklenmedik seylerde yonu degistiriyor)
AMA YONETMEN HEP KENDIMIZIZ DEGILMI?
Ah bacim vaktinde yuregimin sesini dinlemekle feci aile drami yasadim, bosandim...Yüreğinin götürdüğü yeregit
Bazen senarist de biziz.
Mesela çocuğa annesinin ablasının gerçek yüzünü göstermen gibi bı şık varken sen yeşilçama kayıyorsun
Artık merve aksaklık moda uyandırayım
bende boşanmış olarak bekar bir adamla evlendim. ailesi ık mık olmaz dedi ama şimdi iyiyiz. beraberlik başladıktan bir süre sonra kabul ediyorlar.
baktılar vazgeçmiyoruz, başkalarına da ...... düştü. şey yani düğün yapmak oynamak
ben seversem tam severim. öyle seviyorum ama ailesi istemezlerle ilişkimiz ya yürümezselerle işim olmaz. çok seviyorsan sevdana sahip çık.
Inadina alirdim o adami
Nihahaha
Mantikli ama olacagi varsa sonradanda bozuluyor aralar bak benm kv çok iyiydi dışardan gördüm yeşil türbe içine girdim tobe bismillah su an eşim bile ailesi ile konusmuyorD deniz17umutmuzurtilki
son olaylardan sonra (annesi geldi, tartisma oldu) ayrilma karari aldim iste. Onun uzerinden kendisiyle tartistik - ayrilma kararim yuzunden azarladi beni. Az once ise yine telefonda anlasarak bu isden vazgecmenin mantikli oldugunu konusuyorduk. Valla bende merak ediyorum nasil bitecek diyeAcaba kendiside vaz gececekmi mesela?
Bu konu bana dizi gibi geliyor hep, arkadaslarima diyordum "sezon finali nasil olacak acaba", "aha bu sezonun ilginc bolumu", "gecen bolumde su gelismeler oldu"(gerci yonetmen benim ama ne bileyim, beklenmedik seylerde yonu degistiriyor)
AMA YONETMEN HEP KENDIMIZIZ DEGILMI?
Bakın sizin bu aile karşı çıkıyor falan diye one surdukleriniz sadece bahane. Siz o adamı sevmiyorsunuz ve asil problemde bu. Aileyi boşanmış olmayı vs herşeyi geçin eğer aşk yoksa ki sizde bırak aşkı sevgi dahi yok, sırf hoşlantı için belirsiz bir geleceğe girip onuda kendinizide yakmayın. Hem kendiniz diyorsunuz çok iyi bir insan diye yaziktir harcamayın çocuğu. Aşk sevgi yoksa olmaz bu işler. kesin bir dille red edin, asıl mesele seni sevmiyorum deyin bitsin gitsin. Böyle giderse mahfolur o adam.Ben zaten sevmek degilde hoslaniyorum ondan sadece. Sevgili gibi de uzun suremiz olmadi hic, 1 ay oldu. Ondan once hep kacma-kovalamaca.
Cok iyi anlaşacağımıza inaniyordum, irelide seveceğime. Ama tabi aile sorunu olmasaydi, sorunsuz tanisma evlenme olsaydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?