Is arkadasim...cok uzgunum...

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
235
103
35
Aglamakla baslamak istiyorum ya... Kizlar icimi dokmem lazim. Calistigim yerde benden 3 yas kucuk - 25 yasinda, eli kiz eline degmemis ana kuzusu ama bir iyimser, bir pirlanta gibi cocuk vardi... ama pirlanta diyorum, kalbi altin gibi yani super cocuk kisacasi. Iste bu cocuk benden hoslanmis, 7-8 ay onceden basladi bu mesele. Once platonikmis, sonra acildi. Bende bosandim, 28 yasim var. Buna dedim ki, yok olmaz biliyorum iliskimiz yurumez. Benden olsa yururde, yani bizden olsa yurur, cunku cocuk asla bunu sorun etmeyi aklina bile getirmiyor. Ama ailesi... biliyorum iste, anne kuzusu, razi olmayacaklar iliskimize. Cunku onun iliskiye baslamam sebebi ciddi, olursa ciddiye gider anlaminda. Sadece gun gecirmek icin bende zaten flort etmemde. Iste gel zaman git zaman ailesi ogrendi - biz flort etmiyorduk ama ailesi beni istedigini biliyordu, bana gizli hazirladigi dogum gunu surprizini bulmuslardi evde - once ablasi facebook'tan yazdi kardesimden uzak dur diye, sonra yine yazdi, neden kardesim hala seni dusunuyor, onu kendinden uzaklastir, baska sevgilim var de. Kadina diyorum benim onunla isim yok, o zaman neden bizimle senin kavgani ediyor diyor. Neyse sonra annesi aradi, kaba laflar kullandi, ogluma selam bile vermeyeceksin diye. Bende hicbir zaman ne bir umut, ne bir razilik anlaminda, hicbirsey yapmadim. Evet mesela dogum gunu hediyesini kabul ettim ama nezaketen, nasil etmeyeyim, hep olmaz dedim. Neyse ben annesiyle konusmadan sonra hepten kestim. Yazdi cevaplamadim, selam verdi soguk sekilde aldim, oyle iste...

Ama.... ya ben bu cocuktan hoslaniyorum, napiyim

Simdi asil sorun. Is yerinde bir sorun cikti, ekipten 5-10 kisi istifa verdi, buda onlardan biri... Istifasini verdi. Az once geldi bizim odaya, herkesle vedalasti, benimle de goz-goze geldi, sagolun deyip cikti. Biliyorum simdi yapacak birsey yok yani zaten yoktuda ama derdimi paylasmak istedim. Bari goruyordum rahatliyorum ben napicam simdi, allahim su orf adetlere nefret ediyorum hayat neden zor....... Cok uzuluyorum. Napiyim ben, sicak caymi icsem?

UPDATE: Annesi benimle konusurken "seni evime gelin etmem, olurum etmem, buna %500 emin olabilirsin. Gelip evini bulur ailenle konusur seni rezil ederim, oglumdan uzak duracaksin, dul halinle ne isin var oglumla? Ben tertemiz cocuk buyuttum dul bir kadinla mi olmasi icin?" dedi. Gerisini siz dusunun artik... Devam etmem mumkunsuzdu

UPDATE 2: Cocugun istifasini sirket kabul etmedi, geri dondu 2 gun sonra ve isine devam ediyor suan. 1-2 ay sonra yeni projeye gecirecekler ki, zaten ben gelecek hafta o projede basliyorum. Tam aksine, yine birlikte calismaya devam edecegiz.

Neyse bana ne.

Son düzenleme:
Aşkına sahip çıkamayan adamlardan nasıl hoşlanıldığını hiç anlamam...
Yok o sahip cikiyor. Kac kez ailesiyle irtibatini bile kesmeye calisti benim icin, ben izin vermedim. Cunku ona eger oyle yaparsan ben yokum, seninle iliski kuracagimi bekleme yalniz kalirsin olan sana olur dedim. Istemiyorum aile sorunu yasamayi cunku, birde bana kotu hissettiriyor kabul edilmemem, ondansa yalniz kalirim diye dusunuyorum hep. ah, ah...

iki insan birbirini sevdikten, anlastiktan sonra yaş ya da önceki medeni durum çok önemli değil bence ama ailesi seni istemiyorsa bu iş olsa da cok zorluk cekerdin... hep gururuna dokunacak laflar duyardin. evlenseniz eşin daima sen ve ailesi arasinda kalip huzursuz olur seni de huzursuz ederdi. belki de baştan olmamasi hayırlı olmuştur.

Zor ya,
Akışına bırakın, belki kendiniz istemeyeceksiniz,belki aile isteyecek falan.

Eğer o aşkına sahip çıksaydı ailesinin sizi istemediğinden haberiniz olmazdı.
O şekilde mesajlar yazmaya cesaret edemezlerdi.
Arkadaşım siz de tecrübesiz değilsiniz,bunları bilmeniz gerekir di mi?

"Ablasi arayip abimden uzak dur"demisya abimi ablami ona takildim.
Neyse ben konuya yorum yapayim.
Anne kuzusuysa uzak dur ilerde bayagi sorun yasarsin

Boş verin.
Gerçekten ileride büyük sorunlar yaşacagın şimdiden aşikarmış
Ana kuzusu olmasa bile evlenmeyin derdim mesela.
Aileler evlilikte önemli faktördür.
Aynen. Bende oyle dusunuyorum. Hayatta boyle durumda evlenemem valla, gunumu zindan eder. Ben aile seven, onem veren sekercik bir kizim birde, agir laf deseler aglarim valla hemen

"Ablasi arayip abimden uzak dur"demisya abimi ablami ona takildim.
Neyse ben konuya yorum yapayim.
Anne kuzusuysa uzak dur ilerde bayagi sorun yasarsin
Ablasi hem mesaj yazdi, hem aradi dedi ki abimle (yani o cocukla) konusmayacakmisim, uzak duracakmisim. Bende zaten oyle fikrim yok demistim, tamam demisti. Cocuk evde diretince annesi cok agir konustu bu kez.

Eğer o aşkına sahip çıksaydı ailesinin sizi istemediğinden haberiniz olmazdı.
O şekilde mesajlar yazmaya cesaret edemezlerdi.
Arkadaşım siz de tecrübesiz değilsiniz,bunları bilmeniz gerekir di mi?

Anne kuzusu iste, cesaret edip onun arkasindan is yapabiliyorlar. Cunku simdiye kadar lafi gecmemis evde. Bana "ben izin vermem boyle sey yapmalarina" demesine ragmen onun haberi bile olmadan ablasi annesi konustu benimle. Ablasi bu ikimizin arasinda kalsin desede ben dedim kendisine bak durum bu diye. Yani kendisi degilde, ailesi bildirdi istenilmedigimi. Hatta aylarca onlar itiraz etmisler benim haberim olmamis. O yuzden ablasi ararken "belki haberin yok ama biz istemiyoruz seni" dedi.

Canim ablasi mesaj yazinca arayinca cocuk nasi abisi olsun kardesi olur. Bunu anlamasmdim.
Bosver kendine uygun birini bul sende birsey yasanmamis zaten

Manyak bu insanlar! Sırf boşandınız diye ettiği laflara bak. Cahil. Ne biçim bir bakış açıları var boşanmış kadınlara...

Arkadaşım adamı istediğin kadar savunabilirsin,bence sıkıntı yok.
Gerçeklere gözlerini kapatmaya devam et.
Ana kuzusu bir adam evlensen bile ne kadar mutlu edebilir,hiç düşünmüyorsun demek.

Bir konudan çıkıp diğer konuya giriyor ve insanların neden bu kadar çirkin, fesat olduklarını düşünüyorum.
Ne biçim laflar bunlar ya. Saygı yok, utanma yok...
Neyinizle rezil edecekmiş sizi lafa bak.

Amaaan bosverin. Siz de daha gencecikmissiniz. Daha kimler cikar karsiniza. Unutursunuz. Hic mi aşk kırıklığı yasamadiniz sanki. Gecmisinize gore degil de insani ozelliklerinize göre size kiymet verecek bir suru insan cikar karsiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…