Is arkadasim...cok uzgunum...

Manyak bu insanlar! Sırf boşandınız diye ettiği laflara bak. Cahil. Ne biçim bir bakış açıları var boşanmış kadınlara...

Cok dogru !!! Yani laf bulup diyemedim o kadina! Beni tanimadan nasil onyargi ile boyle laflar edebilirsin diye? Yani medeni durumumun nasil bir insan olmamla ne ilgisi var :olamaz:

Ama cahil oldugunu bildigim icin hic ugrasmadim bile laf anlatmaya. Tamam tamam deyip kapattim, uzak olsunlar muhatap olmayayim diye. Soyleyecek laf bulamam ki.

Arkadaşım adamı istediğin kadar savunabilirsin,bence sıkıntı yok.
Gerçeklere gözlerini kapatmaya devam et.
Ana kuzusu bir adam evlensen bile ne kadar mutlu edebilir,hiç düşünmüyorsun demek.

Siz yanlis anladiniz, bastan beri razi degildim zaten. Evlenmem ki bu durumda. Hicbir sekilde razi olmam, o laflari da dedirtmem kendime. Uzak durmayi yegledim.

Ha bu arada ben olsam cocuga da söylerim senin anan bu laflari etti, kiz kardesin boyle dedi, oyle bir aileyle asla muhatap olmak istemem diye. Ne karaktersizlermis. Ettikleri laflar yuzunden belki iki kavga ederler. Tamamen yanlarina kar kalmasin.

Soyledim zaten. Birsey demesine izin vermeden "artik beni arama, yazma, sorma, selam bile verme, ben kabul etmem boyle seyleri" dedim. Oda "evi terketmekten baska yol birakmadilar bana" dedi, kendin bilirsin ben bu iste yokum dedim. Sonrada ablasina bir cumleyle "artik kardesinizin yapacagi hicbirsey benim sorumlulugumda degil" yazdim, bitti. Ayni gun esyalarini toplamis evden cikmak istemis, halasinin kizi arayip zorla ikna etmis sabirli olmasi icin. Yani mesajda boyle yazdi... :KK51:Ondan sonrada birsey konusmadim, mesajlar yazdi oyle kaldi... Ama tabi hep goz-goze geliyoruz.

Ha, bu arada, ailesiyle hep kavga ediyormus, bana yazdiklari icin konustuklari icin falanda... Cunku annesi telefonda "oglumu bize karsi soguttun, senin yuzunden agiz tadiyla yemek yiyemiyoruz, hep kavgadayiz" dedi.

Soyledim zaten. Birsey demesine izin vermeden "artik beni arama, yazma, sorma, selam bile verme, ben kabul etmem boyle seyleri" dedim. Oda "evi terketmekten baska yol birakmadilar bana" dedi, kendin bilirsin ben bu iste yokum dedim. Sonrada ablasina bir cumleyle "artik kardesinizin yapacagi hicbirsey benim sorumlulugumda degil" yazdim, bitti. Ayni gun esyalarini toplamis evden cikmak istemis, halasinin kizi arayip zorla ikna etmis sabirli olmasi icin. Yani mesajda boyle yazdi... :KK51:Ondan sonrada birsey konusmadim, mesajlar yazdi oyle kaldi... Ama tabi hep goz-goze geliyoruz.

Ha, bu arada, ailesiyle hep kavga ediyormus, bana yazdiklari icin konustuklari icin falanda... Cunku annesi telefonda "oglumu bize karsi soguttun, senin yuzunden agiz tadiyla yemek yiyemiyoruz, hep kavgadayiz" dedi.

Iyi olmus onlara. Terbiyesizler.

Boyle bir aileye katilirsaniz sizi cok yoraar ilerde. Biliyyrm belki size bos gelecek bu kelime ama gercekten bosverin bir sure sonra guler gecersizin bu hikayenize

Bazen canim aciyor. Mantigimi kaybettigim zaman aci cekiyorum, onemsiyorum bu davranislari, laflari... Cocuktanda hoslaniyordum, ama ocuymusum gibi uzakta durmam lazim... Simdide gitti zaten :KK43: Bir sansim bile olmadi iliski kurmak icin. Yuzume kapandi kapilar diye dusunup kahroluyorum. Insanim, hislerime kapiliyorum.

Kendimi yine mantigimla kurtariyorum. Eger varsa gelecek iyikalpli esime karsi haksizlik diye :KK48:

Başınızdan bir evlilik geçmiş boşanmayla sonuçlanmış. Tecrübelisiniz yani . Dört dörtlük başlayan ilişkiler bile evlenince ne hale geliyor. Aklına gelmeyen başına geliyor insanın. Hiiiç bulaşmayın derim hazır istifa da etmiş göz görmeyince gönül daha kolay katlanır. Dertsiz başınıza dert almayın derim.

Başınızdan bir evlilik geçmiş boşanmayla sonuçlanmış. Tecrübelisiniz yani . Dört dörtlük başlayan ilişkiler bile evlenince ne hale geliyor. Aklına gelmeyen başına geliyor insanın. Hiiiç bulaşmayın derim hazır istifa da etmiş göz görmeyince gönül daha kolay katlanır. Dertsiz başınıza dert almayın derim.

Haklisiniz...

kız bende öldü zannettim allah sana ne deyim ,

boşanmış kurtulmuşsun ,ağrımaz başını birdahamı ağrıya koyacan seni istemeyen bir aileyle ,

Bekleyin gorun
Hani size dul demis ya o ana kisisi
Oglu 5 defa evlenip bosanmis bir dulla evlenecek
Aha da yaziyorum buraya

Not;5 defa evlenip bosanani elestirmek degil amacim asla yanlis anlasilmasin. Kadina uyuz oldum

Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Yorumları okurken aklımdan geçen buydu.
"Kınadığınızla Sınanacaksınız" diye boşuna denmemiş.. Oğlunu boşanmış bir dula layık görmeyen o anne çok büyük konuşmuş bence. Başına ne geleceğini Allah bilir..

Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Yorumları okurken aklımdan geçen buydu.
"Kınadığınızla Sınanacaksınız" diye boşuna denmemiş.. Oğlunu boşanmış bir dula layık görmeyen o anne çok büyük konuşmuş bence. Başına ne geleceğini Allah bilir..
Ne kadar ayip ya bir de arayip laf saymis kizcagiza terbiyesiz kadin. Bosanmak da evlenmek gibi bir hak neticede,suclu muamelesi reva gorulunce sinirlendim. Gorecegiz bakalim gelini kendisini kapidan bile sokmaz yukarida allah var

Back