- 6 Aralık 2020
- 102
- 13
- 48
- 28
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Bir de bunların üstüne dövüp 20 günlük doğum yapmış kadını evden atıyo sadece. Maşallah eşinle sorunsuz haliniz bu mu?Evet eşimle pek sorunum yok hatta hiç yok iyi anlaşıyorduk ama annesi altınları istediği için bir de annesinin sözünü dinliyor senden vazgeçerim annemden vazgeçmem diyor ama ben eşimden bayağı soğudum
1 çocugu var ve aşiretle evli. Dayak yemiş. Evlilik kararını bile kendisi vermemiş.Çocugu hasta. Bu durumda nasıl kpss ye hazırlanacakta kazanacak?Youtube da binlerce kanal var ,çok güzel anlatıyorlar. İlçeye ,ile gittikçe de kitap alırsın hazirlanirsin. Senin kocanla normalde aran nasıl ,ayrı eviniz var mı ? Birlik mi yasiyorsunz?
Bunları yorumlarda yazmış. Ben tek tek yorum mu okuyacagim. Çocuğu açlık sınırında beze mamaya laf eden ailesi var.1 çocugu var ve aşiretle evli. Dayak yemiş. Evlilik kararını bile kendisi vermemiş.Çocugu hasta. Bu durumda nasıl kpss ye hazırlanacakta kazanacak?
Allah yardımcınız olsun. İnşallah kazasız belasız kurtulursunuzO sefer Ailem beni reddeder eşim de beni öldürür bir bahaneyle kısacası altınları alıp kaçmam o kadar kolay değil ben altınları ancak Mahkeme yoluyla alabilirsin alırım
Merhabalar bu işi siz yapıyor musunuz bende evden bilgisayar la çalışabilirim ama bulamıyorumEvde iş yapabilmen için mikrofonlu kulaklık ve iyi çalışan bir bilgisayara ihtiyacın var ayrıca diksiyonun güzel olmalı. Çorap sabun paketleme ilanlarının alayı yalan dolandırıcılık sakın bulaşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?