Is ariyorum

Yetkinsonla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
101
13
27
Merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim evlendiğim günden beri kaynanam altınları istedi ben vermeyi direkt girince Eşim beni evden kovdu 2 aylık kızımla baba evindeyim ailem bana ilk başlarda mama Ne bileyim bez alıyorlardı ama kardeşime evlendiriyorlar altın beyaz eşya derken onların da durumu kötüleşti ve kızımı onlara vermemi söylüyorlar bakamayacaklarını söylüyorlar kızım da beslenme yetersizi var anne sütü emmesi lazım Bir de kızım onları vermek istemiyorum Acaba evde yapabileceğim bir iş var mı Bir de köydeyim bana yardımcı olur musunuz Lütfen alay etmeyin çok kötü durumdayım

Eşinizin evine dönün altını almamış anası sonuçta şuan orda duruyor. Kavga etmeyin bir süre yaşayın orada . Gidin direk girin içeri oturun . Çocuğu sizden alamaz zaten dövemez döverse kadese uygulamasına basın o zaman sizi alırlar kadın sığınmaya .

Korkunç bir konu okumak bile kanımı dondurdu. Eve asla dönmeyin mahkeme yoluyla altınları ve nafakanızı almaya çalışın. Bi düzen kurana kadar bebeğinize bakarlar mı çalışsanız, anneniz falan? Sonrasında yine bebeğe anneniz baksa ama evi ayırsanız? Bir de bebekte beslenme yetersizliği demişsiniz çok üzüldüm, bol bol su için yaz günü su yetmiyordur size. Suyu bol için dut incir kurusu bulabilirseniz onları yiyin bolca. Ama en önemlisi su. Zamanla sütünüz artar inşallah ya . Kıyamam ben o miniğe. İnşallah bundan sonra yolu bahtı açık olur

Evet eşimle pek sorunum yok hatta hiç yok iyi anlaşıyorduk ama annesi altınları istediği için bir de annesinin sözünü dinliyor senden vazgeçerim annemden vazgeçmem diyor ama ben eşimden bayağı soğudum
Bir de bunların üstüne dövüp 20 günlük doğum yapmış kadını evden atıyo sadece. Maşallah eşinle sorunsuz haliniz bu mu?

Youtube da binlerce kanal var ,çok güzel anlatıyorlar. İlçeye ,ile gittikçe de kitap alırsın hazirlanirsin. Senin kocanla normalde aran nasıl ,ayrı eviniz var mı ? Birlik mi yasiyorsunz?
1 çocugu var ve aşiretle evli. Dayak yemiş. Evlilik kararını bile kendisi vermemiş.Çocugu hasta. Bu durumda nasıl kpss ye hazırlanacakta kazanacak?

Kadın sığınmaya gidemez misiniz? Şartları bilmiyorum ama tüm bunlardan iyidir herhalde. Boşanmanız gerekiyor.

Boşanamıyorsanız da asla bebeğinizden vazgeçmeyin. Gerekirse geri dönün, güçlenip uygun zamanda boşanana kadar sabredin. Kendiniz Korunun, doğum kontrol hapı vs. Gizli birikim yapın. Çocuk da biraz büyür. Benim aklıma başka çare gelmedi.

Okurken umarım gerçek değildir diye çok geçirdim içimden. Umarım...

Kaynana altınları istiyor vermiyorsunuz diye kocanız şiddet uygulayarak 2 aylık müşterek cocuğunuz ile birlikte sizi kovuyor.

Ama o kadar yüce gönüllü (!) ki evdeki altınlara dokunmuyor.

Kavga sebebi olan altınlara dokunmuyor.

Buna inanıyorsunuz 🤔

Altınlar kaynana geçti bile haberin olsun.

Al anacım sana kurban olsun altınlar diyip vermiştir eşine çocuğuna annesi için acımayan biri kocanız.

Sonra altınlar nerde diye üzülme diye yazıyorum.

Eşinizin zihinsel problemi felan varmı acaba yani sığ bir düşünce yapısı 20 günlük çocukla git demesi . Zekası felan beni şüphelendirdi küçük çocuğun üstüne herşeyin olması felan bir tramvası var gibi

Bazı yorumlar gerçekten ilginç, aşırı hayalperest. Gerçekçi olmak lazım. Aileyi de eşinizi de istemiyorsanız tek alternatif kadın sığınma evi. Hem adresiniz belli olmaz can güvenliğiniz olur hem de kendinizi biraz toplama imkanınız olabilir. Kalanların bir takım sıkıntıları olsa da şu koşullarda değerlendirilebilir. Bakanlık ile iletişime geçebilirsiniz

Ah be kardeşim madem eşinin huyunu biliyorsun neden o altınları önceden saklayıp kendini güvenceye almıyorsun? Yerini sadece eşimle ikimiz biliyorduk ama anahtar eşimin kasasında diyorsun. E ne anlamı kaldı vermiyorum diye diretmenin?

Altınları alıp çıksan evden şimdi ne güzel arkan sağlam olacaktı. En çok el kadar bebeye üzüldüm.

Doğu taraflarında boşanmak büyük kusurdur. Aşiretiz diyorsun. Açık açık soruyorum aşiretinizde yok namus, yok namusumuzu temizleyelim bilmemne gibi abuk subuk gelenekler var mıdır? Öyle bir şey varsa bırak anneyi babayı, boşanma davasını koşa koşa bebeğinle polise git sığınma evi talep et. Can güvenliğin yoksa her şeyden önce izini kaybettirmen lazım.

X