ırkçı sevdiğim ve benmerkezci arkadaşımla imtihanım

Ama sevgiliniz de yani eski sevgiliniz, her seye karisiyorsa bunu barisirsaniz eger; konusarak halledebilirsiniz belki. Tabi aranizdaki tek sorun buysa. Ben de bana karisilmasindan ve emri vaki yapilmasindan nefret ederim. Bu konuda sonuna kadar haklisiniz. Konusarak guzellikle anlatabilirdi.
inan bilmiyorum artık düzelir mi, o kadar kırgınım ki. onu değiştirmeye gücüm yok

Gerektiğinde hayır diyerek ve muhtaç olmayarak, daha kolay bir çözümü yok bu işin. Lüzümsuzlar elendikçe zaten geriye kalanlara hayır demek veya kötü davranmak zorunda kalmıyorsunuz.
haklısın, ben hayır demeyi beceremediğimden belki de iş bu raddeye geldi

Uzun yıllar doguda gorev yapan erler uzmanlar kurtlerden degıl pkk be yandaslrından nefret edıyor ayrımı ıyı yapmak lazım kurt olmak farklı okk ve destekcısı olmak cok farklı sevgılınız malesef bu ayrımı yapamamıs ben kürdüm ama esım uzman cavustu kucagında bursuru arkadası sehıt oldu kendı mayına bastı allaha skur bıse olmadı bende bı ınsan olarak pkk ve destekcılerını hıc sevmıyorum kundaktakı bebegı oldurenlerı desteklemem ve sevmem ımkansız... Allah senınde hakkında hayırlısını nasıp etsın arkadasımın gercek yuzunu gormussun
aynen öyle canım, bunu eski sevgilimle defalarca konuşmuştuk ama insan doğrularını kolay kolay değiştiremiyor. Benim doğup büyüdüğüm yerde birsürü kürt komşumuz vardı. ne biz onları ayırdık ne onlar bizi ayırdı. onlar da çocuğunu gönderirdi askere, aynı şeye ağlar aynı şeye gülerdik. hala da öyleler. herkes aynı değil bunun farkında olmak lazım ama anlatamadım bir türlü

Yani kafa tası milleyeyciligi iyi değil..Milleytm Türk milliyeti..saygılı olan yarasi olmayan herkesle dost olurum..milleti fark etmez..konu tartışmalı sipekulatif bi konu..dikkat edelim

Provokasyona gelmeyin! arkadaşlar hepimiz kürt türk kardeşiz !
ben provokasyon yapmıyorum, yaşadığım bir olayı anlattım sadece. içinden cımbızla kürt-türk meselesini çekip almak sizin dünya görüşünüzdür. benim sorunuma cevap verecekseniz dinliyorum yoksa konumu işgal etmeyin. şikayet etmek istiyorsanuz da buyurun edin. herşey ortada.

inan bilmiyorum artık düzelir mi, o kadar kırgınım ki. onu değiştirmeye gücüm yok
Haklisiniz. Kendinize daha cok zaman ayirin. Guclu olmaya calisin, guclenin ve kimseye taviz vermemeyi hayir demeyi ogrenin. Bu sizin icin cok ise yarayacak. Unutmaya calisin sevgilinizi ama unutamiyorsaniz ve sevgilinizle de konustugunuzda duzelecek gibiyse eger (baska kisilik olarak sorunu yoksa) yazik etmeyin bence iliskinize degmeyen bir nedenle.

Yani kafa tası milleyeyciligi iyi değil..Milleytm Türk milliyeti..saygılı olan yarasi olmayan herkesle dost olurum..milleti fark etmez..konu tartışmalı sipekulatif bi konu..dikkat edelim
aynen öyle sırf türk diye bir katili bir tecavüzcüyü savunmam, kökeni kürt diye de kimseyi yargılamam. böyle de olmalı zaten. kimseye doğacağı anneyi babayı seçme hakkı verilmiyor. konu uç noktalara sapmasın ben derdimi anlattım konu dağıldı

ben provokasyon yapmıyorum, yaşadığım bir olayı anlattım sadece. içinden cımbızla kürt-türk meselesini çekip almak sizin dünya görüşünüzdür. benim sorunuma cevap verecekseniz dinliyorum yoksa konumu işgal etmeyin. şikayet etmek istiyorsanuz da buyurun edin. herşey ortada.
ettim zaten umarım ilgilenirler yorumları görüyorsunuz konu ne hale gelmiş türk kürt meselesine dönmüş ben bişey yapmadım demekle olmuyor, belirli bir ırk ismi vermeseydiniz türk ,kürt gaza gelip birbirine saydırmazdı.

Haklisiniz. Kendinize daha cok zaman ayirin. Guclu olmaya calisin, guclenin ve kimseye taviz vermemeyi hayir demeyi ogrenin. Bu sizin icin cok ise yarayacak. Unutmaya calisin sevgilinizi ama unutamiyorsaniz ve sevgilinizle de konustugunuzda duzelecek gibiyse eger (baska kisilik olarak sorunu yoksa) yazik etmeyin bence iliskinize degmeyen bir nedenle.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. o çok uğraşıyor ama benim umudum çok az işin aslı. altı ay içinde 2 yakınımı kaybettim, öncesinde de çok sevdiğim büyükannemi kaybetmiştim(beni o büyüttü sayılır). üst üste gelmesi beni sarstı. unutmak istiyorum ama izin vermiyor eski sevgilim. o yüzden onunla mücadele edecek gücü bulamıyorum

aynen öyle sırf türk diye bir katili bir tecavüzcüyü savunmam, kökeni kürt diye de kimseyi yargılamam. böyle de olmalı zaten. kimseye doğacağı anneyi babayı seçme hakkı verilmiyor. konu uç noktalara sapmasın ben derdimi anlattım konu dağıldı
İşte o yüzden sevdgn hatalı..seni kısıtlayamaz ki aşırı uç düşünüyor..sana saygılı olmalıydı..pismansa degerlendrp konuşabilirsin..hoş kiZ arkadaşın iyi niyetli de degil.bence onuda hayatından çıkar,rahatla

ettim zaten umarım ilgilenirler yorumları görüyorsunuz konu ne hale gelmiş türk kürt meselesine dönmüş ben bişey yapmadım demekle olmuyor, belirli bir ırk ismi vermeseydiniz türk ,kürt gaza gelip birbirine saydırmazdı.
yahu ayıp birşey değil ki kürt demek türk demek. ayrıca insanlar aptal değil anlarlar yani. bu kadar büyütülecek bir konu değil bu zaten birçok şeyden bahsettim konumda.herkes işine geleni görür.niyeti kavga olana ben ne yapabilirim. abartıyorsunuz

İşte o yüzden sevdgn hatalı..seni kısıtlayamaz ki aşırı uç düşünüyor..sana saygılı olmalıydı..pismansa degerlendrp konuşabilirsin..hoş kiZ arkadaşın iyi niyetli de degil.bence onuda hayatından çıkar,rahatla
onu kırmadan hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor bir türlü. birgün sabrım taştığında yıkıcı olmaktan korkuyorum. onca yıllık hukukumuz var ama önemseyen sadece benim galiba. sevdiğim görünüşte çok pişman ama dediğim gibi şuanda güçsüz bir dönemdeyim. eğer pişmanlığı samimi değilse onunla uğraşmak beni daha fazla yıpratacak. çünkü her şeye karışmaya pek meraklı bir adam

onu kırmadan hayatımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor bir türlü. birgün sabrım taştığında yıkıcı olmaktan korkuyorum. onca yıllık hukukumuz var ama önemseyen sadece benim galiba. sevdiğim görünüşte çok pişman ama dediğim gibi şuanda güçsüz bir dönemdeyim. eğer pişmanlığı samimi değilse onunla uğraşmak beni daha fazla yıpratacak. çünkü her şeye karışmaya pek meraklı bir adam
Arkadaşına açıksözlü olman en iyisi..Ama madem bukadar incr düşünüyorsun yavaş yavaş çıkar hayatından..çok ilgilenme ozeliyle vs.Sevdgn insanı sen daha iyi bilirsn..madem çok karışan biri cidden bunaltr fazlaca baskı,kontrol..hayırlısı olsun hakkında

Arkadaşına açıksözlü olman en iyisi..Ama madem bukadar incr düşünüyorsun yavaş yavaş çıkar hayatından..çok ilgilenme ozeliyle vs.Sevdgn insanı sen daha iyi bilirsn..madem çok karışan biri cidden bunaltr fazlaca baskı,kontrol..hayırlısı olsun hakkında
ben sormasam da o anlatır zaten. bir şekilde mesafe koymaya çalışacağım artık zaman içinde, su akar yolunu bulur derler. teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ben aslen Türk um ve bir Kürtle evliyim..
bundan da gurur duyuyorum .
O benim icin herseyden once bir insan .
Hemde çok iyi bir insan. .
Onu çok seviyorum. .
Yahudi de olsa vatansiz da olsa yine severdim yine..

Sağduyulu birisiniz bana göre, mantığınızla hareket etmeye devam etmenizin yararınıza olacağını düşünüyorum.

Sıkça aksi düşünüldüğü için belirtme gereği duyuyorum. Konu sahibinin yaptığı ırkçılık tanımı doğru bir tanım. Irkçılık kişinin kendi ırk, milliyet, etnik köken ya da başka ırklar, milliyetler ve etnik kalıtsal olarak diğerlerinden üstün olduğunu inancıdır. Kelimenin kökenindeki ırk genetik ve fiziksel özellikler bakımından aynı insan grubu anlamında değil Genos, soy anlamında kullanılan ırktır. Dolayısıyla bir insan Beyazların gücüne inanmadan da ırkçı olabilir.

Bu konu kapanir ki kapanmali da zaten. Irk ismi soylemeden anlatamiyordunuz degil mi? Gelen cirkin mesajlar hosunuza gitti mi?? Egonuz tatmin oldu mu???
Hey Allahim ya.. :KK20:

X