ırkçı sevdiğim ve benmerkezci arkadaşımla imtihanım

Haşa tapın diyen yok. Gencecik evlatlarımızı şehit etmeyin de tapmanıza gerek yok.Biz olmasaydık bu kadar rahat olur muydunuz acaba. Ben de yeni nesil sayılırım ve Öğretmen adayıyım. Bakalım yeni nesilin düşüncesi ne olacak :KK66:
Yeni nesil nasil dusunecek bilmiyorum ama senin yetistireceklerinden bi cacık olmaz.

Geldim geldim.
Dün Anneler günüydü, ailemle olayım, siteye girip sizi patır kütür banlamayayım diye girmedim siteye, ne azından Anneler gününde ne sinirim zıplasın, ne sinir zıplatayım istemedim ama girmeyince de bozuk atıyorun yahu.

Irkçılık yasaktır, ırkçılığı anlatan konularda öyle.
Kibler mi valla hepsi incelenecek, kurallara aykırı olanlara gereken yapılacak, dün özel birgündü ama bugün öylesine sıradan olduğuna göre, kollayın kendinizi, her an ban kapınızı çalabilir.
Şimdiden helalleşin arkadaşlarınızla zira 70 KİB var, piyango kime vuracak meçhul.

okypete,
yasalara göre suç olan, aykırı olan herşey sitede de yasak, kurallarda madde olarak gözükmese de Kadınlar Kulübü yasalara saygılı bir platform olduğu için yasalara uymayan hallerde de müdahale ediyoruz.

MADDE 216. (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

MADDE 218. - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/

Ayrıca site manifestosunda yer alan,
I)Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

XIV) Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.

XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri pasif edilir.

gibi kurallara göre işlem yapıyoruz.

Fırsat bu fırsat deyip bir açıklama daha yapayım, site kurallarına uymadı diye banlananlar, neden haber vermediniz, pat diye banladınız, bu ne biçim bir site, bu nasıl ceza sistemi ki insana hiçbir ikaz yapmadan ceza veriyorsunuz diyenler, şu kuralları lütfen okusunlar:

XI)Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

Yani moderatör olarak topiklerde veya özelden siz illa ikazda bulunma şartımız yoktur:KK66:

X