- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
tm cnm 14. takımda yarışıyorum ilk defa düzenli spora başladım gecen yıl ip falan atlardım incelme olmuştu ama ip zorluyor ilerleyen günlerde yine atlıycam burdan da yazayım tablo yaparsak takip açısıından verdikçe inceldikçe gaza gelirizŞahanesin. Bize kendini arada anlat şunu yaptık bunu yaptım ne bileyim bişeyler bişeyler herkes birilerini gaza getirsin
Zaten öyle birşey düşünüyorum yoldayım şuan evde laptoba geçince bir liste oluşturucan incelemeler alınanlar verilenler heaplanırsa daha tecrübeli bilinçli ilerleriztm cnm 14. takımda yarışıyorum ilk defa düzenli spora başladım gecen yıl ip falan atlardım incelme olmuştu ama ip zorluyor ilerleyen günlerde yine atlıycam burdan da yazayım tablo yaparsak takip açısıından verdikçe inceldikçe gaza geliriz
Eee sen zayıfsınBoy:165 kg:48 (allahim 2 kg zayiflamisim gene)
Ölçü:90 66 86
Hayırrr hahahahahaha öyle oldu dimi söylemimIvetşişko mu lazimdi size
Azcuk bacak toto toparlicam bitti gitti isteHayırrr hahahahahaha öyle oldu dimi söylemim
Me tooAzcuk bacak toto toparlicam bitti gitti iste
Fistik gibisin daha ney :)Me tookilom kaç bilmiyorum Bayadır tartışıyorum 58 in üstüne çıkmamıştım ama
Boy 171 meme 80Popo 100 bacak 58 si ayyllaaar önce
Ya yok bee dil tutmak Bi dert sıkı tutmak Bi dert.Fistik gibisin daha ney :)
Keske benim kalcam da 100 olsa
senin ölçülerin gayet iyi bence daha benim kilo vermem lazım incelmem lazımMe tookilom kaç bilmiyorum Bayadır tartışıyorum 58 in üstüne çıkmamıştım ama
Boy 171 meme 80Popo 100 bacak 58 si ayyllaaar önce
İşte dışı seni iç beni derler ya. Benim csıkılaşmam lazım yıllarca spor yapıp bırakınca sadece yazın yüzmeyi çok severim her an denize girme imkanımda var paletlerle yüzerim onun dışında 0 aktivite her yere arabayla ..senin ölçülerin gayet iyi bence daha benim kilo vermem lazım incelmem lazım
ben de sıkıyım ama kalınım malesefİşte dışı seni iç beni derler ya. Benim csıkılaşmam lazım yıllarca spor yapıp bırakınca sadece yazın yüzmeyi çok severim her an denize girme imkanımda var paletlerle yüzerim onun dışında 0 aktivite her yere arabayla ..