- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi KedidirKedii
bir istikrarsız olarak herkese günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn istikrarsız ama KARARLIYDIK dimi. Bugum devam edebilirsin :) nasılsın?bir istikrarsız olarak herkese günaydın
kararım devam ediyor çok şükür evet bugün devam ederim günlük 75 100 arası yapmaya çalışayım en iyisi :)Günaydınnnn istikrarsız ama KARARLIYDIK dimi. Bugum devam edebilirsin :) nasılsın?
Bir diger tembelden merhaba nolcak halimiz
Çok ayıpSelam kızlar aranıza benide alın bende uymak istiyorm. Zayıfım ama göbeğim ve bel bölgem çok fena 1 yıl önce doğum yaptım ve çikolatadn asla vazgeçemiyorm. Güya güzel beslencektim yine çikolata kutusna daldım az önce
Nasıl olacak o tatlımbugün 19 da ter atmaya var mısınız kızlar
Yaklaşık 30 dk sonra spor yapmayacar mısınız yani hadi sporaNasıl olacak o tatlım
Ya 30 dakika olmasada 80 squat yapıcamYaklaşık 30 dk sonra spor yapmayacar mısınız yani hadi spora
bende yapayım senle hadi ne zaman başlıyoruzBen bir delilik yapip programa gecicem yarin
Gezen tavuk misali dolanirim artik
kaç kg oldun ki ? keşke 14.takıma dönsenIstiyorum ama yapa.iyorum kizlar kilo almis basini gitmis. Kondisyon bisikleti siparisi verdim. O gelene kadar leslie 15 dk ile baslayayim. Umarim devam ettiririm.
Bugunbende yapayım senle hadi ne zaman başlıyoruz
kaç kg oldun ki ? keşke 14.takıma dönsen
50 ile başlıyorduk demi hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden
Etlerim bana küfür edecek nihahhaaa50 ile başlıyorduk demi hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden