- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
Et kesmesi candır yaaauyanalı çok oldu
dün yapamadım karın kaslarım kollarım bacaklarım berbattı dinlenme günüm oldu bugün devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et kesmesi candır yaaauyanalı çok oldu
dün yapamadım karın kaslarım kollarım bacaklarım berbattı dinlenme günüm oldu bugün devam
Sabah sabah avm gidip geldim
Kahvaltı yapıyorum Bi kaç saatr sporumu yapıcam erken yapayım bugun gaza gelmeye başladım
ne yaptın sabah sabah avm deEt kesmesi candır yaaa
Bi şeyi gözüm kesmişti dedim bidaha mı gelicem dünyaya alayım sabah sabah aldım geldimne yaptın sabah sabah avm de
youtube de 500 kalorilik bir video vardı onu yapmaya çalışsana vücudu çok iyi şekillendiriyor.
et kesmesi ne gııı anlamadım ben
Yapıyorsun dimi sporunuGunaydinlarrrr
Ben ayni her gun ucyuz besyuz ucyuz besyuz
Yapiyorum tabisiiiYapıyorsun dimi sporunu
Sıkılma bak ben 50 squatı zor yapmıştım dün 60 taneyi Bi tık daha kolay yaptım oluyor :))Yapiyorum tabisiii
Ama cok sıkıldım bir an once programa başlasam
Gunaydinlarrrr
Ben ayni her gun ucyuz besyuz ucyuz besyuz
sıkılaşırsın dediğim video ile normal tüketim den biraz fazla yersen denge kurulurBi şeyi gözüm kesmişti dedim bidaha mı gelicem dünyaya alayım sabah sabah aldım geldim
Ben kilo vermek istemiyorum aslında sıkılaşsam kafi
Ben zaten çoook yiyorum bakın beni delirtmeyin
5 3 te hiç yoktan iyidir
sıkılaşırsın dediğim video ile normal tüketim den biraz fazla yersen denge kurulur
Bunun dışında egzersiz yapıyormusun?dün 60 squat yapıldı
dün leslie yaptım ondan önceki gün cardioBunun dışında egzersiz yapıyormusun?
valla zayıf olsam herşeyden yerdim protein kas oranını arttırıyor zaten . bacağın kaç cm orta kalınlıkta seksi durur benimkide bitişik tombul tombul D:Ben zaten çoook yiyorum bakın beni delirtmeyin
Ama dediğin gibi hamur işi vs değilde protein zart zurtuyla iyi bir programla kilo kontrol yapıcam çünkü benim bacak tipim ayrık kilo verdikçe sevmiyorum
Şahanesin. Bize kendini arada anlat şunu yaptık bunu yaptım ne bileyim bişeyler bişeyler herkes birilerini gaza getirsindün leslie yaptım ondan önceki gün cardio
Bak profildeki benim zaten az çok bellidir kalınlığı biraz atımsı bacaklarım vardır. Çünkü 3.5 sene atletizm de 800 metre koştum 21 madalya var 4 seneye yakın da fitne platesle uğraştıkvalla zayıf olsam herşeyden yerdim protein kas oranını arttırıyor zaten . bacağın kaç cm orta kalınlıkta seksi durur benimkide bitişik tombul tombul D:
boy : 1,60Kızlar bir arada boy kilo bacak bel Popo ölçülerini yazalım iyice ciddiyete dökelim bu işi.
vayyyy madalyalı hatun seniBak profildeki benim zaten az çok bellidir kalınlığı biraz atımsı bacaklarım vardır. Çünkü 3.5 sene atletizm de 800 metre koştum 21 madalya var 4 seneye yakın da fitne platesle uğraştık
Tam bir balık etlisin ben nedense balık etlileri seviyorum ya Ama devam ölçüleri daha iyi konuma indireceğizboy : 1,60
sol bacak : 59.50
sağ bacak : 59,00
bel: 93
kol da bir taraf 29 diğer taraf 29,50 diye anımsıyorum
göğüs : 101 olabilir bugün salonda bakarım yine kilo : 69,90
hedefim 60 62 arası olmak ölçüler zaten inecektir lilo verdikçe de o kiloyu vermek yoruyor .Tam bir balık etlisin ben nedense balık etlileri seviyorum ya Ama devam ölçüleri daha iyi konuma indireceğiz