İRADESİZ AMA İSTEKLİ HATUNLAR BURAYA :)

ne yaptın sabah sabah avm de :KK70:
youtube de 500 kalorilik bir video vardı onu yapmaya çalışsana vücudu çok iyi şekillendiriyor.
et kesmesi ne gııı anlamadım ben :deli:
Bi şeyi gözüm kesmişti dedim bidaha mı gelicem dünyaya alayım sabah sabah aldım geldim :halay:

Ben kilo vermek istemiyorum aslında sıkılaşsam kafi :KK49:

:KK70: :KK70:
5 3 te hiç yoktan iyidir

sıkılaşırsın dediğim video ile normal tüketim den biraz fazla yersen denge kurulur
Ben zaten çoook yiyorum bakın beni delirtmeyin :KK53:

Ama dediğin gibi hamur işi vs değilde protein zart zurtuyla iyi bir programla kilo kontrol yapıcam çünkü benim bacak tipim ayrık kilo verdikçe sevmiyorum :oops::KK6:

Ben zaten çoook yiyorum bakın beni delirtmeyin :KK53:

Ama dediğin gibi hamur işi vs değilde protein zart zurtuyla iyi bir programla kilo kontrol yapıcam çünkü benim bacak tipim ayrık kilo verdikçe sevmiyorum :oops::KK6:
valla zayıf olsam herşeyden yerdim :KK70: protein kas oranını arttırıyor zaten . bacağın kaç cm orta kalınlıkta seksi durur benimkide bitişik tombul tombul D:

valla zayıf olsam herşeyden yerdim :KK70: protein kas oranını arttırıyor zaten . bacağın kaç cm orta kalınlıkta seksi durur benimkide bitişik tombul tombul D:
Bak profildeki benim zaten az çok bellidir kalınlığı biraz atımsı bacaklarım vardır. Çünkü 3.5 sene atletizm de 800 metre koştum 21 madalya var 4 seneye yakın da fitne platesle uğraştık :deli:

X