İRADESİZ AMA İSTEKLİ HATUNLAR BURAYA :)

ne yaptın sabah sabah avm de
youtube de 500 kalorilik bir video vardı onu yapmaya çalışsana vücudu çok iyi şekillendiriyor.
et kesmesi ne gııı anlamadım ben
Bi şeyi gözüm kesmişti dedim bidaha mı gelicem dünyaya alayım sabah sabah aldım geldim

Ben kilo vermek istemiyorum aslında sıkılaşsam kafi

5 3 te hiç yoktan iyidir

sıkılaşırsın dediğim video ile normal tüketim den biraz fazla yersen denge kurulur
Ben zaten çoook yiyorum bakın beni delirtmeyin

Ama dediğin gibi hamur işi vs değilde protein zart zurtuyla iyi bir programla kilo kontrol yapıcam çünkü benim bacak tipim ayrık kilo verdikçe sevmiyorum

Ben zaten çoook yiyorum bakın beni delirtmeyin

Ama dediğin gibi hamur işi vs değilde protein zart zurtuyla iyi bir programla kilo kontrol yapıcam çünkü benim bacak tipim ayrık kilo verdikçe sevmiyorum
valla zayıf olsam herşeyden yerdim protein kas oranını arttırıyor zaten . bacağın kaç cm orta kalınlıkta seksi durur benimkide bitişik tombul tombul D:

valla zayıf olsam herşeyden yerdim protein kas oranını arttırıyor zaten . bacağın kaç cm orta kalınlıkta seksi durur benimkide bitişik tombul tombul D:
Bak profildeki benim zaten az çok bellidir kalınlığı biraz atımsı bacaklarım vardır. Çünkü 3.5 sene atletizm de 800 metre koştum 21 madalya var 4 seneye yakın da fitne platesle uğraştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…